Práce na zkrácený úvazek pro samoživitele - byli byste pro?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Yasmen píše: Více
jako jo, to také chápu, ale ona to celé pořád měnila, pak se prostě stane nevěrohodná, a nevěrohodný je i celý její problém,
zvláštní také bylo, že zavrhla všechny, ale opravdu všechny rady, které tady dostala
Takže mám vysokou školu ze zdravotnictví a mimochodem, mám dceru. Další věci o mém soukromí probírat již nebudu, jinak je to zásah do občansko-právního zákona, akord, když je to citlivá věc a nemám už zájem o vaše rady, některý byli super, toho si cením a některé ne. Je vidět, co jste kolikrát za lidi. Ne všichni, ale spousta rýpavých do věcí do kterých vám nic vůbec není. A ty ženy, co rýpaly do mé rodiny, tak opravdu, to od vás není žádná pomoc ani rada. Co je vám potom po mém soukromí. Nikdo vám to nedovolil se na tohle ptát ani rozebírat. Diskuzi uzavírám a bude vše smazáno nebo uspáno…
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak ty sem přijdeš, řešíš blbosti, ale my jsme si dovolili dát dotazy, abysme si ještě víc mohly dovolit ti poradit. Ale jo, za dobrotu na žebrotu ![]()
Nevěřím, že má vejšku. Nemyslím ani tak ty hrubky, jako celkově její projev a styl myšlení.
@Dahlia0409 Soukromé věci nebyli otázkou dotazu, na kterém jsem se ptala. Takže doptávat se na soukromí je zcela zcestné a můžu to brát jako kiberšikanu. Takže konec DISKUZE, bude uspána.
- Upravit
Jako ptát se na rodinu z důvodu pomoci je zásah do soukromí? Tak jo, za pravdu se každý zlobí. Kdybys byla co k čemu, tak tě nerozhodí tady nějaké dotazy. Chtěla jsi řadu? Chtěla. Dostala jsi? Dostala. Budeš se něčím řídit? Evidentně ne ![]()
@Dahlia0409 ano je to zásah do soukromí a soukromí nebylo téma diskuze. Diskuze se zvrtla tam, kam neměla. A pokud se dál bude tady rozebírat můj život a kritizovat mě, jak jsem na h*vno, podám to za kiberšikanu. Nelíbí se mi to a nechci, aby se to tu dál rozebíralo.
- Upravit
Nebylo tu už něco podobného, že se zakladatelce nelíbilo, že s ní všichni nesouznili, tak začala vyhrožovat policií kvůli kyberšikaně? A teda tolik chyb vyplodí vysokoškolák, docela čučím.
Hele, jako nevím, co tu teď předvádíš
Přišla jsi s tím, že jsi ryla do zaměstnavatelů, to je v pořádku. Ale dotaz na tvé soukromí je kyberšikana? Mas teda zajímavý metr na posuzování diskuze ![]()
Neumíš se evidentně chovat. Kopeš kolem sebe, protože se tady na něco zeptají.
Ego máš velice dotčené.
Takže žij, jak umíš, jak chceš. To je jediné, co jde poradit.
@Dahlia0409 mě to nezajímá a vy všichni mě nezajímáte. Jste mi ukradený. Pokud dál se bude pokračovat, nahlásím to.
- Upravit
@Kelsey1 píše: Více
Ale hrozně se diví, že nikde nic nejde. Proč to tak asi je, že ![]()
@Anonymní píše: VíceŘekla jsi konec diskuze, tak to ukonči, tohle je hrůza.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat