Práce na zkrácený úvazek pro samoživitele - byli byste pro?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
29.7.26 22:04

@Dahlia0409 nejsem drzá a ani arogantní a neptala jsem se v diskuzi na soukromí, do toho je vám kulový.

• Upravit
43654
29.7.26 22:06
@Anonymní píše: Více

Tak této odpovědi vůbec nerozumím.

• načítám...
Anonymní

@stinga během střední školy jsem brigádě pracovala jako prodavačka, občas úklid. Jako co je na tom? Je to práce jako práce.

• Upravit
79839

a zároveň jsi měla miminko, zároveň byl kovid, a studovala jsi po nocích, když dítě spalo a kamarádka ti hlídala nehlídatelné dítě venku, a zároveň jsi byla na praxi, ty jsi studovala 10 let?

• načítám...
4707
29.7.26 22:07

Zakladatelko, vždyť Ti už na začátku muselo dojít, že ten úvodní dotaz je napsaný blbě.
Ono i to místo co jsi měla nyní by nebylo bez dotace UP. :nevim:

• načítám...
16889
29.7.26 22:08

A tobě je kulový do toho, jak si nastaví úvazky zaměstnavatel :*

• načítám...
Anonymní
29.7.26 22:10

@Havlova Měla jsem kombinované studium, což je na univerzitě o víkendech, někdo jde na prezenční - denní, někdo na kombinované - dálkové. Studium jsem měla při hlavním zdravotnické práci, práci na HPP, kde jsem měla vše domluvené se zaměstnavatelem. Jak praxi, tak i studium, abych si doplnila vzdělání.

• Upravit
43654
29.7.26 22:13

A těch 10 let znamenalo co?

• načítám...
1168
29.7.26 22:19

A budu. Diskuzi jsi chtěla ukončit ty, ne já. Me tady toto tvoje dupání nožičkou moc baví :srdce:

• načítám...
Anonymní
29.7.26 22:22

@stinga ano pracovala jsem 10 let ve zdravotnictví s maturitou, pak jsem studovala školu u některých je kombi studium, není jen denní a při práci a v posledním ročníku se narodilo dítě. Některé ústní zkoušky a testy se mi povedly udělat během studií, zbytek v těhotenství a po porodu. A dítě mi při zkouškách hlídala kamarádka, byla se mnou vždy. A to mi scházely jen 3 ústní zkoušky. Vysokou školu jsem absolvovala a dokončila.

• Upravit
43654
29.7.26 22:24

Tak nějak tuším, jak to na VŠ chodí. ;)
Původní odpověď byla, 10 let jsem při studiu pracovala.

• načítám...
Anonymní
29.7.26 22:29

@Havlova mám pracovní praxi 10 let ve zdravotnictví. Co je na tom? Myslíte, že člověk s maturitou ze zdravotnického oboru nemůže ve zdravotnictví pracovat? A pak si udělat během práce školu? Spoustu spolužáků to tak mělo. Šli do zaměstnání a pak při práci šli na vysokou a dá se sehnat i kombi studium. Nemusí být hned člověk doktor, docent.

• Upravit
11237
29.7.26 22:36

Ráda bych ti sdělila, že se zde žádná kybernetická šikana neděla.
Holky se ti snažily pomoc a právě k tomu potřebuji znát tvé poměry.
Protože žádná podpora ať už finanční nebo jiná se nezíská jen tak.
Mohla jsi to stopnout hned na začátku a diskuse by nepokračovala, ten zvrat byl z tvé strany.
Než něco dostaneš, tak tě proklepnou jak řízek a několikrát otočí, osmaží a znova…
Sama jsi psala o boji s posudkovými lékaři.
Dyt to uz musíš znát … v tom musíš být kovaná ve sve situaci.
Ze i mlzis ve sve situaci uz je horsi i ja si pamatuju, ze jsi psala o dítěti, ze je to on.
Nepůsobíš důvěryhodně, mne te bylo vážně líto, ted už tedy ani moc ne, protože jsi se projevila jako někdo, kdo vyhrožuje lidem, kteří se ti snažili pomoc.
A opravdu si umím představit, že tim jak zastrašuješ, tak se nekdo chytí a radej se od tebe odvrátí.
Pokud to tak delas i v reálném životě, tak s tím přestaň.
Vyhrožováním nic dlouhodobě nevyřešíš.

• načítám...
160
29.7.26 22:48

Já asi nechápu co hrotíš. Pokudj jsi zdravotní sestra, tak běž k někomu do ordinace, vždyť doktoři přece běžně pracujou třeba 6 hodin denně.

• načítám...
21010
29.7.26 22:50

Dobrý den,

diskuzi na žádost zakladatelky zamykám.

Děkuji za pochopení

Krásný večer

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat