Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
Me se to pri kazdem nacteni em spusti do mobilni verze, kteoru taky nechci a stve me, ze si to nepamatuje nebo to nejde nejak ulozit a ja to musim vzdy manualne prepinatproto na em uz radsi chodim pres pevnej pc
Na kterým to poslední dobou opět stojí taky za pikatchu… ![]()
@JayLee Přes co na to chodíš? Já mám na mobilu chrom a poté co jsem mobilní verzi zabila, tak se ukázala asi 2× a od té doby mám klid a jedu přes tu webovou.
Staci, co predvadeji s beznou verzi na PC, to je normalni tragedie,
Mne se to nastesti nejak prestalo prepinat, ani to uz s mobilni verzi neprudi…ta je bohuzel bez toho „oka,“ co hazi na zacatek neprectenych prispevku, bohuzel uplne k nicemu, vyhozene penize za vyvoj. Jinak „normalni“ verze mi na mobilu funguje dobre (krome poposkakovani pri nacitani, ale chapu no, penize z reklamy jsou potreba).
Mně dneska právě přestala ta klasická verze na mobilu jít
a ta jejich skvělá mobilní mi taky pořádně nefunguje. Hned spadne a dá mi to přes celou obrazovku nějakou pitomou reklamu
´a to jsem zkoušela několik prohlížečů
Hurá, nejsem jediná. Dneska jsem se snažila hledat ve starých diskuzích ale vzdala jsem to. Protože čekat deset minut na načtení a luštit jak se zbavit reklam mě fakt nebaví
@JayLee Tak to je divný, mě už to fakt dlouho neotravovalo, myslím ten mobilní paskvil. Mám tam předvyplněné heslo a tu kartu, kde mám emimino nezavírám, jen vypnu celý chrom.
Příspěvek upraven 03.10.16 v 20:32
Taky používám chrom a moje emimino na něm vypadá na mobilu takhle
![]()
@lucenka píše:
Taky používám chrom a moje emimino na něm vypadá na mobilu takhle![]()
To je ale až ode dneška večera. Ještě před pátou fungovalo… ![]()
Dobrý den,
IT tým emimina v úmyslu vyměnit nemáme. Od příštího roku ale nabírámé nové posily a řešení problémů by mělo jít rychleji od ruky.
Hezký den ![]()
Andrea
@Brontik píše:
To je ale až ode dneška večera. Ještě před pátou fungovalo…
jo před pátou mi to taky fungovalo ještě normálně… teda pořád mi tam vyksakovala ta blbost, ať si přejdu na mobilní verzi. Ale na to už jsem si nějak zvykla.
@admin píše:
Dobrý den,IT tým emimina v úmyslu vyměnit nemáme. Od příštího roku ale nabírámé nové posily a řešení problémů by mělo jít rychleji od ruky.
Hezký den
Andrea
takže mám čekat na příští rok, než mi bude fungovat na mobilu normální webová verze, nebo alespoň nějak ta mobilní?
![]()
Tak mně mobilní opera kupodivu funguje dobře a dneska mě dvakrát překvapilo, že na mě nevyjela jinak otravná reklama. ![]()
Dobrý den,
omlouváme se za vzniklé potíže. Děkuji všem za diskusi, informace i fotografie. Na odstranění problému intenzivně pracujeme.
admin Josefina
Nemáte v úmyslu vyměnit „skvělý“ IT tým emimina? V posledním půl roce stojí jejich práce za houby.

Dneska opět další skvělé vylepšení pro mobily. Jakoby nestačilo, že se mi snad při každm načtení emimina na mobilu objeví skvělá hláška, zda nechci mobilní verze. Ne nechci, ale to to skvélé vyskakovací okýnko nedokáže pochopit. Takže se zjeví X krát za den. A teĎ pokrok. Chci se podívat na web na mobilu. Krom toho, že se tam pouze mobilní verze, o kterou opravdu nestojím, tak když se pokusím zarolovat níž, tak mi spadne celé emimino. Opravdu skvělá práce vašich IT. Za tohle by už v normální firmě měli dávno všichni padáka. ale tady zase budeme čekat x dnů, než vrátí stav do původního stavu