Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Od rána mě nahoře v kolonce MÉ ZPRÁVY svítí, že mě někdo poslal jednu zprávu. Ale at hledám jak hledám, žádnou novou zprávu jsem nikde nenašla
Že by blblo zase E-MIMINO nebo je to šifra?
To všem, už jsem psala do diskuze adminům, snad se ozvou. Je to děs, několik dní mimino zdechlé, sotva leze a dnes zas ještě tohle.
@leni1506 že by ten jejich super ajťák vzal jako vedlejšák FB? ![]()
@vokishka píše:
@leni1506 že by ten jejich super ajťák vzal jako vedlejšák FB?
Třeba to má jako přivýdělek ![]()
Dnes totez, prosla jsem zpravy zpetne a nasla jsem tam jednu neprectenou, starou vic jak dva roky. Nicmene jeste vcera neprectena nebyla ( resp. nesvitila). Kdyz jsem ji otevrela, opet mam vse prectene… asi nejaky sotek…
![]()
Mám takhle taky zprávu, už hoooodně dlouho, pečlivě jsem projela všechny staré a stejně mám na panelu jednu nepřečtenou. ![]()
Dobrý den,
děkujeme za upozornění. Jedná se pouze o dočasnou chybu v upozorněních. Zasílání zpráv není nijak ovlivněno. Na její nápravě pracujeme. Pokud kontrolka stále svítí, doporučujeme ve zprávách použít filtr: zprávy s - všechny - nepřečtené přijaté. Po otevření nepřečtené zprávy kontrolka zmizí.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost ![]()
adminka Zuzka
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za upozornění. Jedná se pouze o dočasnou chybu v upozorněních. Zasílání zpráv není nijak ovlivněno. Na její nápravě pracujeme. Pokud kontrolka stále svítí, doporučujeme ve zprávách použít filtr: zprávy s - všechny - nepřečtené přijaté. Po otevření nepřečtené zprávy kontrolka zmizí.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost
adminka Zuzka
Návod nefunguje ![]()
Dobrý den,
stále se pracuje na opravě, prosíme o trpělivost.
Děkuji za pochopení, ![]()
adminka Gábina