Práce Cam girl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, najde se tady nektera z vas co s tim ma zkusenost? Trochu o tom uvazuji, ale mam i strach a trochu moralni zabrany (musim ale zabezpecit male dite a prijde mi to lepsi nez zit na hranici bidy)co vsechno to obnasi?
Z.
Promiň, ale mohla bys mi vysvětlit pojem cam girl? To je livechat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak budeš tam podle mě hlavně masturbovat a u toho si ho budou honit slizouni. Ani za zlaté prase… Uvědom si, že si to může někdo nahrát a dát to veřejně, to bych za tu ostudu radši jedla trávu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micha.bello píše:
Promiň, ale mohla bys mi vysvětlit pojem cam girl? To je livechat?
S webkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy píše:
S webkou.
Tak do toho bych s ohledem na dítě nešla. ![]()
Zakladatelko, Nelze najít lepší práci? Nebo brigádu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuješ kdekoliv, přes web kameru - ale jak psaly holky výše - stačí, aby si Tě někdo nahrál, vyvěsila musíš sama vědět, jestli bys něco takového ustála.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dnešní době už to není ani tak výdělečné, jako tomu bývalo kdysi. Určitě bych do toho nešla
- Citovat
- Upravit
Dobře si to rozmysli. Osobní zkušenost nemám ale kamarádka v tomto oboru nějakou dobu pracovala. Co to obnáší asi trochu víš, prostě se budeš uspokojovat před kamerou, musíš být aktivní, musíš umět mluvit anglicky, případně německy, abys mohla s tím na druhé straně mluvit, musíš se o sebe starat, dobře vypadat, investovat do prádla, třeba i kostýmků, pomůcek…zkrátka nesmíš být žádná šedá myška, jinak z toho moc peněz mít nebudeš.
A co si promysli nejvíc…může se stát, že se to provalí. Livechaty sice tvrdí, že na chaty je zamezen přístup lidem z ČR a třeba i okolních států ale není to pravda. Právě kvůli tomu s tím kamarádka sekla, někdo z jejího okolí ji poznal a doneslo se to její rodině…a nemusím asi tvrdit, že nic příjemného to pro ni nebylo a trvalo dlouho, než se to urovnalo…
Ono se to zdá jako celkem snadná práce za velké prachy ale není to zadarmo…myslím si, že se dají najít vhodnější práce, sice vyděláš méně ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@micha.bello tak urcite lze najir lepsi praci, ale za tu cenu, ze se s ditetem uvidime max 3 hodiny denne a jde spat. Stoji to za to? Naivne jsem si teda myslela ze staci se jen svlikat.. Identitu bych vyresila make upem a kvalitni parukou
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@micha.bello tak urcite lze najir lepsi praci, ale za tu cenu, ze se s ditetem uvidime max 3 hodiny denne a jde spat. Stoji to za to? Naivne jsem si teda myslela ze staci se jen svlikat.. Identitu bych vyresila make upem a kvalitni parukou
budiž paruka a pořádný make-up…ale jen se svlíkat opravdu nestačí, ty zahraniční servery jsou plné konkurence, takže když tam bude x dalších holek, které se nebudou jen svlíkat, tak nevyděláš nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, najde se tady nektera z vas co s tim ma zkusenost? Trochu o tom uvazuji, ale mam i strach a trochu moralni zabrany (musim ale zabezpecit male dite a prijde mi to lepsi nez zit na hranici bidy)
co vsechno to obnasi?
Z.