Práce v Chomutově

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
19.5.14 13:28

Práce Chomutov

Nevěděla by prosím některá o práci v Chomutově na ranní směny, zhruba od 7mi do těch tří??? Všude se dělá od 6ti a já jsem s dětmi sama, musím podle školky. Když už něco najdu, je to vesměs tlačenka, takže já nemám šanci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
19.5.14 14:18

Kaufland pořád někoho hledá, akorát nevím, jak je to tam s pracovní dobou. Dělá tam kamarádka, taky je sama s dítětem, a zrovna na tohle si nestěžuje.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
19.5.14 14:19

Jinak nevím. Má se otvírat něco v Trianglu zase plus do Klášterce hledali a nabízeli i firemní dopravu z autobusáku.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
19.5.14 14:25

Jo a MMCh má vypsáno výběrko na podatelnu a na pozici účetní v SOSu.

• Citovat
  • Upravit
57
19.5.14 14:28

@ncc1701 Je, moc ti děkuju :kytka: Na Triangl nemůžu, tam se dělají 3 směny a na to já nemám hlídání. Účetní dělat nemůžu, nemám praxi, ale kde jí vzít, když mi nikdo nedá šanci? To je otázka za milion. A v Kauflandu jsem byla, tam po mně chtěla dělat od 8mi do 5ti, ale kde by byli děti, to nevim. Jak dělá kamarádka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.5.14 14:32

Kamarádka má ranní a odpolední, ale jak, to nevím, potkávám ji v jednu u gymplu na zastávce, buď přijíždí nebo odjíždí. :-)

• Citovat
  • Upravit
57
19.5.14 14:32

A jak to dělá odpoledne? Já bych teď eventuelně hlídání měla - mamku, ale až si najde práci, tak co pak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.5.14 14:44

Asi nejvíc jí pokryje máma v důchodu. Nebo s mamkou obě do kaufu a plánovat si směny podle potřeb dětí ;-)
Tady je to s prací na prd, já měla jen dvě možnosti, kam jít dělat, jedna práce za hezký peníze, ale neuplatnila bych tam své zaměření, druhá práce za méně v mém oboru, ale už se tvářili kysele na vzdělání. :nevim:
Koncem příštího roku se chystám hledat práci znovu, jsem zvědavá, kde skončím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat