Práce v Chomutově
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce Chomutov
Nevěděla by prosím některá o práci v Chomutově na ranní směny, zhruba od 7mi do těch tří??? Všude se dělá od 6ti a já jsem s dětmi sama, musím podle školky. Když už něco najdu, je to vesměs tlačenka, takže já nemám šanci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kaufland pořád někoho hledá, akorát nevím, jak je to tam s pracovní dobou. Dělá tam kamarádka, taky je sama s dítětem, a zrovna na tohle si nestěžuje.
- Citovat
- Upravit
Jinak nevím. Má se otvírat něco v Trianglu zase plus do Klášterce hledali a nabízeli i firemní dopravu z autobusáku.
- Citovat
- Upravit
Jo a MMCh má vypsáno výběrko na podatelnu a na pozici účetní v SOSu.
- Citovat
- Upravit
@ncc1701 Je, moc ti děkuju
Na Triangl nemůžu, tam se dělají 3 směny a na to já nemám hlídání. Účetní dělat nemůžu, nemám praxi, ale kde jí vzít, když mi nikdo nedá šanci? To je otázka za milion. A v Kauflandu jsem byla, tam po mně chtěla dělat od 8mi do 5ti, ale kde by byli děti, to nevim. Jak dělá kamarádka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka má ranní a odpolední, ale jak, to nevím, potkávám ji v jednu u gymplu na zastávce, buď přijíždí nebo odjíždí. ![]()
- Citovat
- Upravit
A jak to dělá odpoledne? Já bych teď eventuelně hlídání měla - mamku, ale až si najde práci, tak co pak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi nejvíc jí pokryje máma v důchodu. Nebo s mamkou obě do kaufu a plánovat si směny podle potřeb dětí ![]()
Tady je to s prací na prd, já měla jen dvě možnosti, kam jít dělat, jedna práce za hezký peníze, ale neuplatnila bych tam své zaměření, druhá práce za méně v mém oboru, ale už se tvářili kysele na vzdělání. ![]()
Koncem příštího roku se chystám hledat práci znovu, jsem zvědavá, kde skončím.
- Citovat
- Upravit