Těhotná v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
268
18.5.14 14:16

Těhotna v práci.

Ahoj jsem v 21tt a pracuji ve fabrice jako dělnice nic těžkého netahám, protože mi pomáhají hodné koleginky, jinak pracuji normálně má to taky, některá z vás, tak nebo jsem divná, že nejsem na neschopence? :) děkuju za názory :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
846
18.5.14 14:20

Nejsi divná. Já, kdyby to šlo, tak bych taky v těhotenství pracovala. Pokud to zvládáš, práce tě baví, proč tam nezůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
18.5.14 14:21

@JitaPitterova Jsem 27tt a jsem taky pořád v práci, dělám v obchodě, takže jsem tak 6-7 hodin na nohou. Někdy toho mám plné zuby, ale zdravotně jsem v pořádku, tak proč do práce nechodit. Už jenom pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.5.14 14:22

Nevím, proč by jsi měla být divná? Však většinou je každá těhotná v práci a pak jde na mateřskou. Nevidím na tom nic divného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
18.5.14 14:23

@JitaPitterova
Já jsem v těhotenství také normálně pracovala, dokud to šlo.
Pokud není skutečně nějaká riziková okolnost, tak je snad normální chodit dál do práce.

• Citovat
  • Upravit
7948
18.5.14 14:29

Pracovala jsem normálně do nástupu na MD. Do 12 týdne jsem i sloužila noční, t. j. jako doktorka jsem byla v práci i 32h v kuse. Takže rozhodně nejsi divná pokud chodíš do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
18.5.14 14:34

@Lucka1111
Taky jsem si říkala, že jako doktorka do zvládnu. Ale né. Od začátku jsem blila jak…Nebyla jsem schopná ani tam dojet. A takhle to bylo až do konce s malými přestávkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
18.5.14 14:35

Já dělala do 20. tt dvanáctky, pak jsem skončila na rizikáči doma, kdybych mohla tak bych chodila do práce až do mateřský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
18.5.14 14:36
@JitaPitterova píše:
Ahoj jsem v 21tt a pracuji ve fabrice jako dělnice nic těžkého netahám, protože mi pomáhají hodné koleginky, jinak pracuji normálně má to taky, některá z vás, tak nebo jsem divná, že nejsem na neschopence? :) děkuju za názory :mavam:

Těhotenství není nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.5.14 14:52

Těhotenství je jiný stav, ne nemoc - takže ne divná nejsi, ale na ovace ve stoje to taky není.. 8)

• Citovat
  • Upravit
7948
18.5.14 14:54

@poplach no tak to je jasný, s nevolnostma by to nešlo. Mě špatně nebylo téměř vůbec. Akorát jsem měla nižší tlak, ale pomáhalo hodně pít. Akorát jednou jsem musela odejít z velký vizity jak mi bylo slabo, no ale bylo to někdy v létě, venku snad 30 stupňů a v těch pokojích snad ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.5.14 14:55

Proč bys jako měla být na neschopence, ta je pro nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
18.5.14 15:11

@JitaPitterova ja jsem 33tt a stale jedu 2 prace. Nevidim na tom nic spatneho, kdyz to stav dovoli. Komu se neleni-tomu se zeleni :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
18.5.14 15:12

Když ti to zdraví dovoluje, tak je to přece úplně normální, ne? Mně moje práce tak baví, že jsem chodila sporadicky ještě i při mateřské a dělala jsem ještě 2 dny před porodem :)

• Citovat
  • Upravit
2398
18.5.14 15:24

Naše účetní byla v práci ještě v den porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat