Těhotná v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Těhotna v práci.
Ahoj jsem v 21tt a pracuji ve fabrice jako dělnice nic těžkého netahám, protože mi pomáhají hodné koleginky, jinak pracuji normálně má to taky, některá z vás, tak nebo jsem divná, že nejsem na neschopence?
děkuju za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejsi divná. Já, kdyby to šlo, tak bych taky v těhotenství pracovala. Pokud to zvládáš, práce tě baví, proč tam nezůstat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitaPitterova Jsem 27tt a jsem taky pořád v práci, dělám v obchodě, takže jsem tak 6-7 hodin na nohou. Někdy toho mám plné zuby, ale zdravotně jsem v pořádku, tak proč do práce nechodit. Už jenom pár týdnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, proč by jsi měla být divná? Však většinou je každá těhotná v práci a pak jde na mateřskou. Nevidím na tom nic divného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitaPitterova
Já jsem v těhotenství také normálně pracovala, dokud to šlo.
Pokud není skutečně nějaká riziková okolnost, tak je snad normální chodit dál do práce.
- Citovat
- Upravit
Pracovala jsem normálně do nástupu na MD. Do 12 týdne jsem i sloužila noční, t. j. jako doktorka jsem byla v práci i 32h v kuse. Takže rozhodně nejsi divná pokud chodíš do práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka1111
Taky jsem si říkala, že jako doktorka do zvládnu. Ale né. Od začátku jsem blila jak…Nebyla jsem schopná ani tam dojet. A takhle to bylo až do konce s malými přestávkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala do 20. tt dvanáctky, pak jsem skončila na rizikáči doma, kdybych mohla tak bych chodila do práce až do mateřský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitaPitterova píše:
Ahoj jsem v 21tt a pracuji ve fabrice jako dělnice nic těžkého netahám, protože mi pomáhají hodné koleginky, jinak pracuji normálně má to taky, některá z vás, tak nebo jsem divná, že nejsem na neschopence?děkuju za názory
Těhotenství není nemoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Těhotenství je jiný stav, ne nemoc - takže ne divná nejsi, ale na ovace ve stoje to taky není.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@poplach no tak to je jasný, s nevolnostma by to nešlo. Mě špatně nebylo téměř vůbec. Akorát jsem měla nižší tlak, ale pomáhalo hodně pít. Akorát jednou jsem musela odejít z velký vizity jak mi bylo slabo, no ale bylo to někdy v létě, venku snad 30 stupňů a v těch pokojích snad ještě víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JitaPitterova ja jsem 33tt a stale jedu 2 prace. Nevidim na tom nic spatneho, kdyz to stav dovoli. Komu se neleni-tomu se zeleni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ti to zdraví dovoluje, tak je to přece úplně normální, ne? Mně moje práce tak baví, že jsem chodila sporadicky ještě i při mateřské a dělala jsem ještě 2 dny před porodem ![]()
- Citovat
- Upravit