Těhotná v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
827
18.5.14 15:24
@danik píše:
Naše účetní byla v práci ještě v den porodu.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 15:35

Já jsem ve 23tt a pracuji v hospodě. Nejsem na to úplně pyšná, ale ta hospoda je moje a nikdo jiný to za mě neudělá…takže co to půjde, tak pracovat budu…Nejsou to zrovna ideální podmínky pro mimi, ale jinak to momentálně nejde. Občas toho mám plný kecky, ale zatím zvládám.

• Citovat
  • Upravit
827
18.5.14 15:39
@Anonymní píše:
Já jsem ve 23tt a pracuji v hospodě. Nejsem na to úplně pyšná, ale ta hospoda je moje a nikdo jiný to za mě neudělá…takže co to půjde, tak pracovat budu…Nejsou to zrovna ideální podmínky pro mimi, ale jinak to momentálně nejde. Občas toho mám plný kecky, ale zatím zvládám.

takže musíš čuchat kouř :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 15:56

@lechem Ano, je to kuřácká restaurace

• Citovat
  • Upravit
827
18.5.14 16:00
@Anonymní píše:
@lechem Ano, je to kuřácká restaurace

to je hrozný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.5.14 16:03

No já jen že pokud u nás ženská zjistí že je těhotná tak okamžitě končí :) Já pracovat chci a asi bych byla nešťastná být takovou dobu doma :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.5.14 16:06
@JitaPitterova píše:
No já jen že pokud u nás ženská zjistí že je těhotná tak okamžitě končí :) Já pracovat chci a asi bych byla nešťastná být takovou dobu doma :o)

To je ale asi z bezpečnostních a zdravotních důvodů, ne? Umím si to představit tam, kde je nebezpečno a nejde ženskou přeřadit na jiné místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
18.5.14 16:12

Tak pokud v práci nemáš problémy, tak tam chod dál. Já pracovala jako prodavačka v supermarketu, a vzhledem k věku (bylo mi 34, a první dítě) mi sama doktorka hned ze začátku nabídla rizikové těhotenství. Odmítla jsem a vydržela v práci do konci pátého měsíce, pak byl prosinec a vánoční blázinec - tak to už jsem šla na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
18.5.14 16:49
@JitaPitterova píše:
No já jen že pokud u nás ženská zjistí že je těhotná tak okamžitě končí :) Já pracovat chci a asi bych byla nešťastná být takovou dobu doma :o)

Jo, to je bohužel běžný stav, počůraný mamáč znamená automaticky nemocenskou a kdo chce pracovat, vypadá jak exot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
18.5.14 17:22

Nebezpečno??? Snad jen to když ti dojde materiál musíš si dojít pro těžkou krabici ale jak jsem říkala mám hodné kolegynky které mi právě s tímhle pomáhají jinak sedíš na zadku a ani neobsluhuješ těžký stroje. Prostě pracuješ rukama:) I mě se doktor ptal jestli nechci zůstat doma a nic mi není :) odmítla jsem. Nic mi není a nechci bejt omezená vycházkami :o) Dá se říct že si moc neuvědomuji že jsem těhotná protože mi do teď nic nebylo :D Nezvracím nic prostě :) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
18.5.14 18:06
@Anonymní píše:

Také jsem pracovala v baru do pátého měsíce. Dr mě teda od začátku chtěla poslat na neschopenku, kvůli zakouřenému prostředí. Já jsem ale pracovat chtěla.
Akorát jsem teda byla šíleně unavená, byla bych schopná spát i 17h denně :lol:. Takže jsem v tom pátém měsíci na tu PN šla. Ale po třech týdnech mě unáva zas přešla. Už jsem ale zůstala až do porodu „doma“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.14 18:24

@Bayuska já nejen že pracovat chci, ale více méně mi ani nic jiného nezbývá. Další osobu by to neuživilo, i když od poloviny června mám sehnanou alespoň částečnou výpomoc, protože je mi jasný, že 7,8 a 9 měsíc už tomu moc asi nedám..ale stejně tu hodlám dál řádit, jen ne celý den. Na neschopenku můžu jít okamžitě…ale předložit si jí můžu jen sama sobě. Samozřejmě netahám sudy a basy s pivem, ale jinak funguju tak, jako před těhotenstvím.

• Citovat
  • Upravit
2398
18.5.14 18:54

Já musela jít na nemocenskou hned - šílené nevolnosti, skončila jsem v nemocnici na kapačkách lehčí o 5kg:-(.
Ve 4m už mi bylo líp, chtěla jsem jít do práce, ale už za mě měli náhradu, nechtěli mě, takže jsem byla doma vlastně celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat