Práce - dilema

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3510
10.4.25 12:01

Vzala bych to ať se vrátím do pracovního tempa a mám možnosti, když budou děti nemocné. Pokud bych děti neměla co 2 týdny na hromadě, v prosinci bych požádala o zvýšení mzdy. Pokud bych v práci neviděla posun, hledala bych dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.25 12:27
@vokishka píše: Více

Třeba starší syn je opravdu nemocný ty tři roky v kuse, mladší to vypadá bude mít stejně. Chodí do dětské skupinky, chytá to od bráchy a taky je pořád nemocná. Takže já se bojím, že by rok nepomohl. To bych musela počkat asi další tři roky, než mladší půjde do školy. Tam vím, že už se rýmy moc neřeší. Ale ano, ten krok do nejistoty, můžou mě vyhodit ve zkušebce atd., to by bylo fakt nepříjemné řešit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.25 12:30
@lilith1 píše: Více

No tak home office je ze zákona pro rodiče malých dětí. Moje povaha práce ho umožňuje. I když samozřejmě když bych se zaučovala, mohli by trvat na tom, že budu v kanclu. Nebo taky mě můžou vyhodit ve zkušebce, když budu chtít být pořád na HO s nemocnýma dětma. No je to těžký.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.25 12:34
@Yasmen píše: Více

Nejsem samoživitelka. To už bych vůbec nevyšla s 40 hrubého. Otec se samozřejmě stará, ale zrovna on říká, že by fakt ocenil, kdybych zůstala v té současné práci, protože nám to hrozně pomůže. On je hlavní živitel, takže to nemá tak flexibilní jako já. Že mě hrozně rád podpoří do budoucna, ale teď na to není vhodná doba, no.

• Citovat
  • Upravit
16141
10.4.25 12:42
@Anonymní píše: Více

Nevidím jako rozumně to teď měnit, když víš, že ti ve stávající práci vyjdou vstříc. Půjdeš jinam, budeš muset někam docházet třeba a když budou děti nemocné, budeš to řešit jak? Fakt počkej, i manžel to vidí tak, jak je to nejvíce rozumné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12810
10.4.25 13:31

Měnit tuto práci mi přijde jako totální neuváženost. Těch 40 mi přijde jako fajn s tím, že bych si třeba po půl roce řekla o přiznání.
Práci, kde bude kombinace všeho toho pozitivního, cos napsala, na 90 procent nikde nenajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.4.25 21:26

Já bych zůstala. Mám raději jistoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
11.4.25 06:36
@Anonymní píše: Více