Práce doma? Podvodníci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
305
11.8.17 08:05

prace doma? podvodnici?

Holky chci se zeptat. Chci si k praci privydelat. Bohuzel mi muj plat nestaci k pokryti veskerych vydaju. Tak jsem nasla na internetu prace doma-kompletace propisek ci kulickovych per. Pratele i rodina mi rika ze jsou to urcite podvodnici. Ma nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
11.8.17 08:14

To asi ne ale bude to za par haliru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
11.8.17 08:16
@Tarjei píše:
To asi ne ale bude to za par haliru

Pisi mesicne az 11 tisic. S tim sice nepocitam ale tak 5tisic na vic bych potrebovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
11.8.17 08:24

@letníček tak to se mi fakt nezda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.8.17 08:24

Nevěřím tomu, že by sis vydělala 5 tisíc. Co zkusit jít na kasu, u nás nabízejí 125/h.

• Citovat
  • Upravit
19784
11.8.17 08:27
@letníček píše:
Holky chci se zeptat. Chci si k praci privydelat. Bohuzel mi muj plat nestaci k pokryti veskerych vydaju. Tak jsem nasla na internetu prace doma-kompletace propisek ci kulickovych per. Pratele i rodina mi rika ze jsou to urcite podvodnici. Ma nekdo zkusenost?

Kde konkrétně? Internet je široký pojem. Odkaz by nebyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
11.8.17 08:43

Tyto prace bývají podvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
11.8.17 09:06
@letníček píše:

Použij hlavu. Proč by ti platili 11 tisíc za měsíc, když v Číně nim to někdo zkompletuje za 11 tisíc celý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
11.8.17 09:17

S velkou pravděpodobností se jedná o podvod. Po kontaktování ti pošlou nějaké instrukce a samozřejmě číslo účtu, kam máš poslat částku jako úhradu za první zásilku práce. Žádná práce, kde chtějí po zaměstnanci nemůže být seriózní. :nevim:
To už bych poradila spíš nějaké noční doplňování v blízkém supermarketu, jestli máš možnost nebo se platí za inventury, nebo pár hodin na pokladně jak tu někdo poradil…to jsou hmatatelné možnosti. Držím palce ať se ti nějaký pěkný přivýdělek podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
11.8.17 09:27

@blabla 123 na opavsku tak mozna 80/h a to. jeste pekny..masakr ty rozdily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 09:42

@letníček 3-5 tisíc si bokem přivydělávám. Je toho hafo, co se dá dělat z domu. Záleží co umíš a jak jsi šikovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.8.17 10:11

Ja delam poradce spolecnosti Just CS

• Citovat
  • Upravit
11.8.17 10:16
@kavulenka píše:
@blabla 123 na opavsku tak mozna 80/h a to. jeste pekny..masakr ty rozdily

Karvinsko uber, prodavačky dělají za 70 hrubého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
11.8.17 22:22

Zkus psát články.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
13.8.17 11:00

rada

Pokud budou chtít peníze předem, tak je to jasný znak podvodu. Když někam nastoupíš do zaměstnání, tak po Tobě žádný zaměstnavatel nebude chtít, abys napřed přinesla do firmy nějaké peníze, je to tak?

edit admin - reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat