Výpověď z dotovaného místa
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výpověď z dotovaného místa
Ahoj, mám otázku. Jsem zaměstnaná 4 měsíce u jedné firmy na dotace. Jsem tedy po zkušební době.. Potřebuji odejít ze zdravotních důvodu, okamžitě.. což o to, vím ze odejít takhle mohu, původně jsem chtěl na dohodu. Ale zaměstnavatel mi sdělil, ze když by mi dal dohodu tak si nemůže nikoho vzít na dotace.. když odejdu já ze zdravotních důvodu, nebude mít problém někoho na ty dotace vzít? Já si myslím ze by neměl ne? Když to je věc kterou v podstatě neovlivní.. děkuji mockrát.. ( a ano psala jsem zde nedávno téma, bylo smazáno, řešení jsem našla, takže prosím jen o rady a tamto moc nerozebírat když to nemám anonymně )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je dotace vázána na pracovní místo, nikoli na určitého člověka, je jedno, kdo je na tom místě zaměstnán.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Makysu
Jaký je v tom rozdíl? Já absolvovala jakysi program a vzali si přímo mě, je to tedy vázané na mě? V tom případě je to špatně i přes ukončení ze zdr. Důvodu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Montykocka To je hodně naivní představa, že můžete odejít ze zdravotních důvodů hned. Nejprve musíte mít v ruce lékařský posudek od lékaře, který má oprávnění prcovně lékařské posudky vydávat. Následně má zam. 15 dnů na to, aby nabídl jinou, vhodnou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit