Práce doma - přepisování textů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
3.10.09 08:28

Samozřejmě inzeráty na tento typ práce jsou většinou k ničemu a asi skutečně ‚letadlo‘, ale přepisuje se i dnes…moje švagrová přepisuje inzeráty pro Inzert Spoj, a protože je výborná písařka, tak si tím opravdu dost vydělá, ale vím, že si tam nechali jen pár nejlepších, takže u nich se práce sehnat nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.9.10 14:38

Nenabízím nic, ale čas od času zahlídnu takovou nabídku anebo podobnou (vkládání údajů z textů do databázového programu, např. Microsoft ACCESS). Zkus pravidelně prohlížet webové stránky: brigady.prace.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helena 1
1.9.10 15:11

Nechci naletět nějakým podvodníkům

Aha, tak děkuji za typ.
:-)

• Citovat
  • Upravit
bronik8
12.12.11 17:31

Tak já na to taky koukala a schválně to skusila,poplatek za sms stál 99 kč a nic,jakmile chcete se dostat dál,tak nemáte šanci… :twisted: pošlou vám aktivační sms a jinak jste tam,kde jste byli…nikde…takže podvod s přepisováním textů :evil:

• Citovat
  • Upravit
bobek 555 555
13.4.12 22:30

ACTIVE CALL

Active Call ?? je pěkná sr… pracovala jsem tam, a můžu jen potvrdit výplaty v žádném případě v termínu,celkově žádné placení, nemají na staré vyplacení a nabíraji nove lidi, chování zaměstnavatelů bez úrovně. To o tom vyhození zaměstnanců ze schodů až poteče krev z hlavy, přímo také na mou osobu. Jen samá buzerace, žádná motivace a ještě práce zadarmo. Lituju dne kdy jsem do te firmy vlezla . Všem doporučuju se active callu vyhýbat obloukem OSTRAVA !!!
POZOR NA ACTIVE CALL STODOLNI 29 OSTRAVA !!!

• Citovat
  • Upravit
ellllen
4.6.12 20:52

ahoj, mohla bys mi prosím tedy poslat ten odkaz? díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat