Práce domů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Práce domů
Hledám nějakou práci na doma. Plnení obálek, kompletace tužek atd. Nevíte o něčěm? Moc by mi to pomohlo, děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hledám nějakou práci na doma. Válení se u bazénu, čtení knížek, v nejhorším i časopisů, popíjení kávičky atd. Nevíte někdo o někom, kdo by mi za to platil? Moc by mi to pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Hledám nějakou práci na doma. Válení se u bazénu, čtení knížek, v nejhorším i časopisů, popíjení kávičky atd. Nevíte někdo o někom, kdo by mi za to platil? Moc by mi to pomohlo
Taky by se mi taková brigádka hodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikolaklikova píše:
Hledám nějakou práci na doma. Plnení obálek, kompletace tužek atd. Nevíte o něčěm? Moc by mi to pomohlo, děkuji.
kdybys před založením diskuse proheldala stávající diskuse s podobným tématem, jak se to má správně dělat, tak bys zjistila, že podobná brigáda neexistuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 píše:
Hledám nějakou práci na doma. Válení se u bazénu, čtení knížek, v nejhorším i časopisů, popíjení kávičky atd. Nevíte někdo o někom, kdo by mi za to platil? Moc by mi to pomohlo
Takhle nějak říkali, že vypadá mateřská dovolená!
Nebo aspoň moje tchýně má přesně tuhle představu, že doma tohle provozuju.Zkus to taky! a ještě Tě za to platí stát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@verca.d píše:
Takhle nějak říkali, že vypadá mateřská dovolená!
Nebo aspoň moje tchýně má přesně tuhle představu, že doma tohle provozuju.Zkus to taky! a ještě Tě za to platí stát
No člověče, jsem na MD/RD už 4 roky a nějak po mně tuhle práci nikdo nevyžaduje, čím to asi tak bude
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a co zkusit spis vypomoc v domacnosti-delat pani na uklid, zehlit, hlidat deti…Delam z domu-uctuju, prekladam atd. A zamestnavam pani na materske, chodi mi uklizet. Zkus si dat interat. Muzes si brat i prcka sebou, jestli nemas hlidani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dobrý nápad..
Děkuju…ale přece jenom bych byla radši kdybych mohla pracovat z pohodlí domova. Takže kdyby někdo náhodou objevil nějakou takovou práci, byla bych mu strašně vděčná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikolaklikova Kdyby někdo objevil takovou práci, tak si ji nechá pro sebe:D (a pokud nejsi skvělej It profík nebo extra-třída-grafik, tak máš asi smůlu:/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikolaklikova píše:
Nauč se programovat
Manžela mám občas doma i s prací, ale jinak je to jenom výmysl, taková práce z domova ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě teda vždy fascinují ty nářky mamin, jak není práce, já sháním dobrou paní na úklid + nějaká výpomoc už několik let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@michaela1808 - chápu. Tchýně takhle schání už 4 měsíce kuchařku do kuchyně do mateřské školky ať už na plný či zkrácený úvazek a pomocnou uklízečku a není možné nikoho sehnat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit