Práce domů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.5.13 14:16

Práce domů

Hledám nějakou práci na doma. Plnení obálek, kompletace tužek atd. Nevíte o něčěm? Moc by mi to pomohlo, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Brooucinda
30.5.13 14:23

@nikolaklikova Vědět o něčem tak to dělám taky :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
23847
30.5.13 14:27

Hledám nějakou práci na doma. Válení se u bazénu, čtení knížek, v nejhorším i časopisů, popíjení kávičky atd. Nevíte někdo o někom, kdo by mi za to platil? Moc by mi to pomohlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
30.5.13 14:29
  • Citovat
  • Upravit
35438
30.5.13 14:30
@Gina108 píše:
Hledám nějakou práci na doma. Válení se u bazénu, čtení knížek, v nejhorším i časopisů, popíjení kávičky atd. Nevíte někdo o někom, kdo by mi za to platil? Moc by mi to pomohlo :mrgreen:

8) Taky by se mi taková brigádka hodila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.5.13 14:45
@nikolaklikova píše:
Hledám nějakou práci na doma. Plnení obálek, kompletace tužek atd. Nevíte o něčěm? Moc by mi to pomohlo, děkuji.

kdybys před založením diskuse proheldala stávající diskuse s podobným tématem, jak se to má správně dělat, tak bys zjistila, že podobná brigáda neexistuje :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5658
30.5.13 14:47
@Gina108 píše:
Hledám nějakou práci na doma. Válení se u bazénu, čtení knížek, v nejhorším i časopisů, popíjení kávičky atd. Nevíte někdo o někom, kdo by mi za to platil? Moc by mi to pomohlo :mrgreen:

Takhle nějak říkali, že vypadá mateřská dovolená!
Nebo aspoň moje tchýně má přesně tuhle představu, že doma tohle provozuju.Zkus to taky! a ještě Tě za to platí stát :-DDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
30.5.13 15:12

@slavuska1 Třeba se od tý doby nějaká objevila?!

• Citovat
  • Upravit
23847
30.5.13 15:14
@verca.d píše:
Takhle nějak říkali, že vypadá mateřská dovolená!
Nebo aspoň moje tchýně má přesně tuhle představu, že doma tohle provozuju.Zkus to taky! a ještě Tě za to platí stát :-DDDDD

No člověče, jsem na MD/RD už 4 roky a nějak po mně tuhle práci nikdo nevyžaduje, čím to asi tak bude :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.5.13 15:16

No a co zkusit spis vypomoc v domacnosti-delat pani na uklid, zehlit, hlidat deti…Delam z domu-uctuju, prekladam atd. A zamestnavam pani na materske, chodi mi uklizet. Zkus si dat interat. Muzes si brat i prcka sebou, jestli nemas hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.13 15:19

To je dobrý nápad.. ;) Děkuju…ale přece jenom bych byla radši kdybych mohla pracovat z pohodlí domova. Takže kdyby někdo náhodou objevil nějakou takovou práci, byla bych mu strašně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.5.13 15:38

@nikolaklikova Kdyby někdo objevil takovou práci, tak si ji nechá pro sebe:D (a pokud nejsi skvělej It profík nebo extra-třída-grafik, tak máš asi smůlu:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
30.5.13 15:46
@nikolaklikova píše:

Nauč se programovat :nevim: Manžela mám občas doma i s prací, ale jinak je to jenom výmysl, taková práce z domova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
30.5.13 17:49

Mě teda vždy fascinují ty nářky mamin, jak není práce, já sháním dobrou paní na úklid + nějaká výpomoc už několik let :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
30.5.13 22:01

@michaela1808 - chápu. Tchýně takhle schání už 4 měsíce kuchařku do kuchyně do mateřské školky ať už na plný či zkrácený úvazek a pomocnou uklízečku a není možné nikoho sehnat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat