Práce - helpdesk, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Asi zalezi na konkretni firme, ale z me vlastni zkusenosti NE. Jedes jak fretka cely bozi den a sotva stacis logovat cally.
- Citovat
- Upravit
To asi zalezi na firme, kamaradka tak pracuje a stiha posilat sem tam zpravu. To potrebujes tolik komunikovat, ze to resis? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když ti napsat chce, čas si najde. A nebuď stíhačka, to může chlapa odradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Wani no sem tam, já spíš myslela neustále, co deset minut třeba celou pracovní dobu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Wani no sem tam, já spíš myslela neustále, co deset minut třeba celou pracovní dobu.
Co 10 minut? Tak to asi fakt ne, to neni bezne skoro v zadne praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Asi zalezi na konkretni firme, ale z me vlastni zkusenosti NE. Jedes jak fretka cely bozi den a sotva stacis logovat cally.
Dík za odpověď, tohle bude asi volnější, dělají se šestnáctky zajímalo mě, zda lze psát zprávy na whatsapp co deset minut celou pracovní dobu..
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dík za odpověď, tohle bude asi volnější, dělají se šestnáctky zajímalo mě, zda lze psát zprávy na whatsapp co deset minut celou pracovní dobu..
A co Ti píše za zprávy? Nemá třeba nějaké předpřipravené a ty pak jen odesílá?
Může používat nahrávání a zprávy vůbec psát nemusí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
v podstatě ano, pokud zvládáš dobře multitasking
znala jsem i takové experty (většinou tedy ženského pohlaví), co během komunikace s klientem na telefonu si psaly s někým po chatu, skoro nepřetržitě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes můžu se ještě zeptat jak dlouhé jste měly smeny a o jaký helpdesk se jednalo, jaký obor?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@vulpes můžu se ještě zeptat jak dlouhé jste měly smeny a o jaký helpdesk se jednalo, jaký obor?
mám zkušenosti z Telco.
Směny byly různé, na CC nebo helpesk většinou nějak kolem 8h, ale třeba dohled sítí byly delší směny a tam to bylo na nějaké dopisování úplně v pohodě, tam to o tom telefonování tolik není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Multitasking je o zvyku, na teamsech mám schůzku, přes Skype na mobilu telefon s kolegou a ještě s jednim na chatu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat, pokud jste některá z vás pracovaly na helpdesku, zda je při této práci dostatek času posílat si během pracovní doby vzkazy přes whatsapp či jinou podobnou aplikaci.
Já se tam pracovat nechystam, jen by mě zajímalo, jak to je. Předem díky za odpověď a hezké Velikonoce.