Práce - helpdesk, zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.4.22 09:51

Práce - helpdesk, zkušenosti

Ahoj, chtěla bych se zeptat, pokud jste některá z vás pracovaly na helpdesku, zda je při této práci dostatek času posílat si během pracovní doby vzkazy přes whatsapp či jinou podobnou aplikaci.
Já se tam pracovat nechystam, jen by mě zajímalo, jak to je. Předem díky za odpověď a hezké Velikonoce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.4.22 09:57

Asi zalezi na konkretni firme, ale z me vlastni zkusenosti NE. Jedes jak fretka cely bozi den a sotva stacis logovat cally.

• Citovat
  • Upravit
10024
16.4.22 10:01

To asi zalezi na firme, kamaradka tak pracuje a stiha posilat sem tam zpravu. To potrebujes tolik komunikovat, ze to resis? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.22 10:05

Když ti napsat chce, čas si najde. A nebuď stíhačka, to může chlapa odradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.22 10:28

@Wani no sem tam, já spíš myslela neustále, co deset minut třeba celou pracovní dobu.

• Citovat
  • Upravit
10024
16.4.22 10:29
@Anonymní píše:
@Wani no sem tam, já spíš myslela neustále, co deset minut třeba celou pracovní dobu.

Co 10 minut? Tak to asi fakt ne, to neni bezne skoro v zadne praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.22 10:31
@Anonymní píše:
Asi zalezi na konkretni firme, ale z me vlastni zkusenosti NE. Jedes jak fretka cely bozi den a sotva stacis logovat cally.

Dík za odpověď, tohle bude asi volnější, dělají se šestnáctky zajímalo mě, zda lze psát zprávy na whatsapp co deset minut celou pracovní dobu..

• Citovat
  • Upravit
3459
16.4.22 10:33
@Anonymní píše:
Dík za odpověď, tohle bude asi volnější, dělají se šestnáctky zajímalo mě, zda lze psát zprávy na whatsapp co deset minut celou pracovní dobu..

A co Ti píše za zprávy? Nemá třeba nějaké předpřipravené a ty pak jen odesílá?
Může používat nahrávání a zprávy vůbec psát nemusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
16.4.22 10:42
@Anonymní píše:
Dík za odpověď, tohle bude asi volnější, dělají se šestnáctky zajímalo mě, zda lze psát zprávy na whatsapp co deset minut celou pracovní dobu..

v podstatě ano, pokud zvládáš dobře multitasking :nevim: znala jsem i takové experty (většinou tedy ženského pohlaví), co během komunikace s klientem na telefonu si psaly s někým po chatu, skoro nepřetržitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.22 10:59

@vulpes jo díky myslela jsem si, že to jde :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.22 11:41

@vulpes můžu se ještě zeptat jak dlouhé jste měly smeny a o jaký helpdesk se jednalo, jaký obor?

• Citovat
  • Upravit
7840
16.4.22 11:56
@Anonymní píše:
@vulpes můžu se ještě zeptat jak dlouhé jste měly smeny a o jaký helpdesk se jednalo, jaký obor?

mám zkušenosti z Telco.
Směny byly různé, na CC nebo helpesk většinou nějak kolem 8h, ale třeba dohled sítí byly delší směny a tam to bylo na nějaké dopisování úplně v pohodě, tam to o tom telefonování tolik není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
16.4.22 18:25

Multitasking je o zvyku, na teamsech mám schůzku, přes Skype na mobilu telefon s kolegou a ještě s jednim na chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat