Prace hledání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.12.23 17:17

prace hledání

:mavam:
Jak dlouho jste hledali práci??
Já hledám tři měsíce a zatím nic co by za to stálo.
Je teda pravda, že hledám v administrativě a míst tu moc není Praha východ.

Nicméně, na víc než polovinu CV mi nedojde ani odpověď a zpětná vazba.
Hledal někdo víc než 3 měsíce?
Je teda fakt, že mě netlačí čas ani peníze jelikož žiju u přítelovich rodičů kde neplatíme nájem, ale jen poplatky.
No ale i tak mě zajímá, jak dlouho jste si novou práci hledali vy.
Jestli nejsem divná, že hledám už 3 měsíce bez úspěchu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66
8.12.23 17:19
@temperament480 píše: :mavam:
Je teda pravda, že hledám v administrativě a míst tu moc není Praha východ.Nicméně, na víc než polovinu CV mi nedojde ani odpověď a zpětná vazba.
Je teda fakt, že mě netlačí čas ani peníze jelikož žiju u přítelovich rodičů kde neplatíme nájem, ale jen poplatky.
Jestli nejsem divná, že hledám už 3 měsíce bez úspěchu :lol:.

Po mateřský, jsem hledala 15 měsíců na úřadě práce už nevěděli co se mnou. :mrgreen:
Každopádně,3 měsíce je jak nic na hledání práce v administrativě kde je pořád přetlak uchazečů tímspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.23 17:26

Já hledala 8 let, nicméně mezitím jsem vzala jinou podstatně podřadnější práci.

• Citovat
  • Upravit
Aleriga
8.12.23 19:19
@temperament480 píše: :mavam:
Je teda pravda, že hledám v administrativě a míst tu moc není Praha východ.Nicméně, na víc než polovinu CV mi nedojde ani odpověď a zpětná vazba.
Jestli nejsem divná, že hledám už 3 měsíce bez úspěchu :lol:.

V administrativě? A nebude vadit, že neumíš pravopis?

• Citovat
  • Upravit
691
8.12.23 21:56

Tak nejspíš bude problém ve tvém životopisu, který jim posíláš, musíš prostě zaujmout znalostmi a praxí v administrativě. Taky záleží na věku a jestli máš třeba školkové děti, to z 90% odradí zaměstnavatele, je to k vzteku, ale taková je prostě v ČR realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
8.12.23 22:12

Mela bys je uz zivotopisem presvedcit, proc se hlasis na konkretni pozici. Nikoho nezajima, jestli si delala brigadu ve zverimexu nebo hlidala dite sousedky, pokud to neni tva jedina praxe. Z kazde polozky musi byt pochopitelne, ze se hlasis, kam se hlasis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.23 11:48
@Aleriga píše:
V administrativě? A nebude vadit, že neumíš pravopis?

Co to píšeš za blbosti? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.23 11:51
@eileithia píše:
Tak nejspíš bude problém ve tvém životopisu, který jim posíláš, musíš prostě zaujmout znalostmi a praxí v administrativě. Taky záleží na věku a jestli máš třeba školkové děti, to z 90% odradí zaměstnavatele, je to k vzteku, ale taková je prostě v ČR realita.

Je mi 34 dítě jedno ale už ne školkové :D.
Nicméně, uvidím jak píšu už v úvodním příspěvku nijak na to nespěchám akorát mi šlo o to že na zaslané CV mi ani polovina neodpoví.
Chyby já tam osobně tam nevidím, mám tam uvedenou od školy jen jednu dosavadní praxi a to je 4 roky na pozici HR junior v personální agentuře.
Nic jiného jsem nedělala, pokud teda nepočítám brigády na DPP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
9.12.23 11:57
@temperament480 píše:
Je mi 34 dítě jedno ale už ne školkové :D.
Nicméně, uvidím jak píšu už v úvodním příspěvku nijak na to nespěchám akorát mi šlo o to že na zaslané CV mi ani polovina neodpoví.
Chyby já tam osobně tam nevidím, mám tam uvedenou od školy jen jednu dosavadní praxi a to je 4 roky na pozici HR junior v personální agentuře.
Nic jiného jsem nedělala, pokud teda nepočítám brigády na DPP.

34 let a jen 4 roky v práci? Pokud nemáš pár semestrů VŠ, tak je to dost slabé. Pro mě byt to byl velký vykřičník. Chtělo by to nějak v životopisu „vysvětlit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
10.12.23 18:37

@temperament480 tak to je bohužel to samé, zaměstnavatel když vidí věk u ženy 34 a jen jedno dítě tak to si řekne, bude chtít i druhé a ideální věk to stihnout ještě. Pak tam přistane životopis třeba někoho 45+ a podobné zkušenosti, tak to už je pro něj zajímavější..ale samozřejmě záleží na dalších okolnostech, většinou je to o náhodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
10.12.23 18:44
@temperament480 píše:

No neumíš, no.

• Citovat
  • Upravit
34473
10.12.23 18:48
@temperament480 píše:

To nejsou blbosti, bohužel. Nech si to napsat od někoho, kdo to zvládne bez chyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
17.12.23 14:58

Většinou max 1 měsíc a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie