Práce inspirace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce inspirace
Ahojky lidicky,
mela bych otazecku jak by jste inspirovali lidi k praci?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sarkacze píše:
Ahojky lidicky,
mela bych otazecku jak by jste inspirovali lidi k praci?![]()
![]()
![]()
Třeba, když bych chtěla, aby třeba „lidi“ zametli kuchyň, tak tam nastražit koště, aby se o něj třeba přerazili a aby jim to docvaklo, co se po nich chce? Podobná inspirace jako s tím jablkem, jak spadlo tomu mimoňovi na hlavu a „vymyslel“ gravitaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu přesně jak to myslíš ale inspirace nebo motivace jsou peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarkacze Vhodným výběrem lidí, zajímavými penězi a přátelským prostředím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarkacze píše:
Ahojky lidicky,
![]()
![]()
buď konkrétnější
myslíš jako nalíkat do zaměstnání? Nebo aby ti třeba manžel pomohl v domácnosti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim v zamestnani ve fabrice, dostala sem se jaksi na pozici mistrove a mam nejak motivovat lidi k praci jenze netusim jak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsi nedostala instrukce od vedení jako jsou příplatky za přesčas docházkový bonus a podobně všude jsou trochu jiné podmínky různí se to dokonce jsem slyšela že někde dávají peníze za to že jsou lidé nekuřáci jinak já pracuji také ve fabrice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Největší motivací je plat, pak samozřejmě přátelské prostředí, to že si lidsky rozumíte, že po nic nebudeš chtít nesplnitelné úkoly, nebudeš je buzerovat za hlouposti, oceníš že opravdu makají atd… prostě aby lidi v rámci možností chodili do práce rádi..též jsem dělala ve fabrice, měla jsem nejlepšího mistra na světě (občas mi písne at´se vrátim, že nemá kvalitní lidi) a i když už jsem jinde vzpomínám na ty časy ráda…byla tam sranda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarkacze píše:
Ahojky lidicky,
![]()
![]()
V první řadě by text, který má lidi k něčemu motivovat, měl být napsán gramaticky správně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit