Práce investigativního report

23968
29.6.22 23:11

Práce investigativního fotoreportéra...

Uvažuju o tom, že bych změnil zaměstnání a stal se fotoreportérem na volné noze… 8) Prozatím pracuji spíše pro zábavu a jako jakousi zkušební práci na již známé kauze „Čapí hnízdo“, kde se pokouším o nový, neotřelý pohled a rád bych, kdyby někdo posoudil, jaká je moje šance na úspěšné působení v tomto oboru… :think: :nevim: 8)
Ukázka rozpracované fotoreportáže je ve fotoalbu https://www.emimino.cz/…nizdo-14033/8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
29.6.22 23:44

Pedrouši, dobrý….. :palec:
Chválím zaujetí a výdrž, jen mi malinko chybí bližší pohled na věc, pohled z jiného úhlu a mám pocit, že jsi v jednu chvíli poněkud uhnul od tématu.
Ale jsem přesvědčená, že se jedná jen o prvotní chyby a těch se příště vyvaruješ. Plánuješ i vyjádření účastníků?

• Citovat
  • Upravit
4928
29.6.22 23:47

Krásní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
29.6.22 23:59
@Janli píše:
Pedrouši, dobrý….. :palec:
Chválím zaujetí a výdrž, jen mi malinko chybí bližší pohled na věc, pohled z jiného úhlu a mám pocit, že jsi v jednu chvíli poněkud uhnul od tématu.
Ale jsem přesvědčená, že se jedná jen o prvotní chyby a těch se příště vyvaruješ. Plánuješ i vyjádření účastníků?

Budu na sobě pracovat… 8) Je to první pokus, očekávám, že se brzy ozve první sponzor, abych mohl pořídit kvalitnější techniku, popř. poskytne helikoptéru, aby se fotoreportáže dařilo tvořit s větším nadhledem… :think: :nevim: 8) Zatím pořizuju pouze fotodokumentaci, nonverbální projevy, navíc pořízené více či méně skrytou kamerou, dle mého názoru vypovídají více a spolehlivěji, než verbální projev… 8) Přesto budoucí osobní rozhovory prozatím nevylučuji… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
30.6.22 00:00

Tak mně se to líbí, myslím, že podstatu jsi vystihl perfektně - Monika se čepýří a Andy se. e na všechno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
30.6.22 01:32

Já bych to poněkud proškrtala, ať to má větší spád. Ten závěr je ovšem emočně silný, úplně mne to dojalo.
Máš nějak pořešeno GDPR, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
30.6.22 03:39
@stín katedrál píše:
Já bych to poněkud proškrtala, ať to má větší spád. Ten závěr je ovšem emočně silný, úplně mne to dojalo.
Máš nějak pořešeno GDPR, že?

My paparazziové tyto věci zas tak neřešíme, pro prachy a hvězdjou kariéru je potřeba i riskovat a příliš neřešit takové „detaily“… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
30.6.22 08:39

No nevím…chybí mi tam nějaký sex… :nevim: Bez toho je to nuda a nikam to moc neprotlačíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
30.6.22 08:49
@vulpes píše:
No nevím…chybí mi tam nějaký sex… :nevim: Bez toho je to nuda a nikam to moc neprotlačíš :mrgreen:

No… Tak nějaký sex tam evidentně byl. když jsou tam tři evidentně nemanželská robata, ani jeden z rodičů není „okroužkovaný“… 8) Jen jsem je zatím nepřistihl s fotoaparátem… :nevim: :roll: A je dost dobře možné, že tam probíhá i grupáč, viděl jsem tam už i 30 účastníků na jednom místě… 8o :roll: :nevim: 8) Doufám, že se mi brzy podaří dodat nějaké aktuální, pikantní záběry… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
1.7.22 20:29

Za tuto fotoreportáž jsem vyhrál soutěž emimina a získal titul „Fotokrafka století“… :pankac: :pankac: :pankac: Předem děkuji za gratulace, květinové a věcné dary… 8) :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
1.7.22 21:21
@bse.pedro píše:
Za tuto fotoreportáž jsem vyhrál soutěž emimina a získal titul „Fotokrafka století“… :pankac: :pankac: :pankac: Předem děkuji za gratulace, květinové a věcné dary… 8) :oops: 8)

Klíčenka bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
1.7.22 22:12
@Michelle_M píše:
Klíčenka bude?

Doufám, že zlatá… :think: :nevim: 8) Čekám, kdy se někdo ozve s pozvánkou na slavnostní předání… :nevim: 8) Bude to na fesťáku v KV nebo na Hradě… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14618
1.7.22 22:17
@bse.pedro píše:
Doufám, že zlatá… :think: :nevim: 8) Čekám, kdy se někdo ozve s pozvánkou na slavnostní předání… :nevim: 8) Bude to na fesťáku v KV nebo na Hradě… :think: :think: :think: :nevim: :nevim: :nevim: 8)

A už víš, co si na tu slávu oblečeš? Letos všichni čekají, s čím zase vyleze Čvančarka, tak bys to mohl nějak trhnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
1.7.22 22:27
@Michelle_M píše:
A už víš, co si na tu slávu oblečeš? Letos všichni čekají, s čím zase vyleze Čvančarka, tak bys to mohl nějak trhnout :think:

Mám moderní děrovaný džíny /vyrobil jsem si sám z nových, celistvých, cca 5ti letým nošením/, k tomu bych si asi vzal fialový sako, který jsem si koupil ve značkové prodejně Kras v r.92, značkovou žlutou košili s medvídkem na kapsičce a hnědou koženou kreavetu… A modrý Botasky… :pankac: :pankac: :pankac: 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
3.7.22 22:21

Mám pro Tebe horký tip na další reportáž:
https://www.reddit.com/…t_apartment/?…

Snad bude link fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek