Naplňuje vás vaše práce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jsem na RD, ale před tím mě práce nenaplňovala. Dělala jsem v IT vývojáře, tedy velmi kreativní činnost, kde je třeba pořád vymýšlet nové věci a přicházet s novými nápady. Jsem ale konzervativní člověk, kterému vyhovuje stereotyp a přesně dané pracovní postupy. Moje práce teda vůbec není pro mě a byla jsem z toho víc nešťastná než naopak, nikdy jsem se tam netěšila. Hlavu na to asi mám, nadřízení se mnou byli spokojení, ale já se sebou ne. Po RD se tam budu vracet a vůbec se na to netěším. Je to ale jedno z mála míst u nás ve městě, kde je flexibilní pracovní doba, možnost HO a zkráceného úvazku. A taky nechci zahodit roky studia, abych pracovala někde, kde může dělat každý. To jsou věci, které mě tam držely a kvůli kterým se budu vracet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bramborab chápu, tak to mám asi podobně, pracuji hodně s lidmi, což mě na jednu stranu velmi baví, na druhou stranu unavuje…
Ale mám taky relativně flexibilní pracovní dobu, dobrý kolektiv. Práce snů to ale pro mne úplně není ![]()
A za jak dlouho se vracíš po RD zpět?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Pokud je to aspoň 50 na 50 co se týče toho, jestli tě to baví nebo unavuje, tak to jde. Když ale ta „útrpná“ část převažuje, tak je to blbé.
Už bych tam měla být měsíc, ale v dubnu mám termín porodu, tak jsem si domluvila neplacené volno. Takže pokud bude vše v pořádku tak až za víc jak 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kdy… ![]()
ale narovinu přiznávám, že umět žít jinak, než v klasickém systému na HPP nebo mít peníze, tak do klasického zaměstnání nechodím a netípám nevrle budík v 6:10 hod ráno..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuji v pomáhající profesi, pracuji se specifickými klienty převážně v terénu, po dětech a x letech doma jsem se do této práce chtěla vrátit, je to moje srdcová záležitost. Dělám ji rozhodně ne pro peníze, ty v tomto oboru jsou pod průměrem. Máme skvělý kolektiv a práce jako taková má pro mě obrovský smysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bramborab to naštěstí ano, snad to tak i zůstane jinak budu muset hledat jinou práci ![]()
Ale dává mi smysl pomáhat v práci lidem i když nee vždy si to ti klienti tak přeberou..
Jee tak to si ještě užiješ s mimčem oddych od práce ![]()
Příspěvek upraven 06.01.26 v 21:01
- Citovat
- Upravit
Pracuji s lidmi bez domova, dálkově ještě studuji zdravotnictví, naplňuje mě pomáhat lidem, i když je to často těžká a nevděčná práce. Peníze bída, pro ty tam rozhodně nechodím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To chápu, sociální práce musí být poslání nikoliv výdělečná činnost ![]()
Alespoň v naší zemi to tak je, ale nemám srovnání s cizinou ![]()
- Citovat
- Upravit
Nesnáším svoji práci, ale dělám ji, protože výhody prevažují..ale kdyby mi někdo řekl, že musím skončit, do minuty jsem sbalená..
- Citovat
- Upravit
Naplňuje mě přiměřeně. Ideální stav mezi vyhořením a osvícením ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ketris píše: Více
Tak to mám úplně stejně
a považuji to za ideální stav, jinak by to přece byla nuda, že.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak každá práce má svoje plusy a mínusy a je fajn když plusy převažují. Za sebe mám VŠ, pracuji v Praze v korporatu na financích, náplň jako taková dobrý, při zaverkach být člověk kreativní nemůže ale při analyzach ano, občas mě rozcili někteří manažeři, že se chovají hnusně… výhoda home office, pružná pracovní doba, fajn kolektiv, dobré finanční ohodnocení
- Citovat
- Upravit
Pracuju ve stavebnictví, jsem tak 75% času v kanceláři a 25% po stavbách. Práce mně většinou baví, ale nevím jestli úplně naplňuje
Kdybych teď vyhrála miliardu, už ji dělat nebudu, vydám se víc kreativním směrem ![]()
- Citovat
- Upravit
Zdravím všechny,
jak Vás naplňuje Vaše práce?
Co je hlavní motivace proč tam chodíte? Zda se tam těšíte nebo je to spíše pouze zdroj peněz.
Pouze mě zajímá, jak nad tím ostatní přemýšlí
Krásný den