Práce kuchařka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky prosim vas pracoval nekdo jako kucharka jak se vam tahle prace libila co to obnasi a kdyz neumim uvarit vsechna jidla?? Dekuji za odpoved
Tak asi hodně záleží na tom, kde bys vařila, jinak se vaří v restauraci, jinak ve škole, školce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše:
Tak asi hodně záleží na tom, kde bys vařila, jinak se vaří v restauraci, jinak ve škole, školce
Obedy a pak se rozvari do firem
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj maminky prosim vas pracoval nekdo jako kucharka jak se vam tahle prace libila co to obnasi a kdyz neumim uvarit vsechna jidla?? Dekuji za odpoved
Jsi aspoň vyučená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Obedy a pak se rozvari do firem
No a to bys tam byla jako hlavni kucharka? Pokud jo, tak bys jiste mela k ruce pomocnou kucharku a k jidlum receptury, pokud se vari ve velkem, tak je to trochu jine ale da se to. Pokud te vareni bavi, tak se to naucis rychle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud neumíš vařit a navíc nemáš praxi ve velkém provozu a byla bys na to sama, tak je to průšvih. Pokud by si začínala jako pomocná síla a učila se od někoho, kdo to mí, tak se to naučíš a pak to půjde, žejo.
Vono je to jen částečně o recepturách, daleko podstatenější je organizace práce a to vůbec nemluvím o tom, pokud bys měla plánovat jídelníček a objednávat suroviny, žejo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou Tak ne všude tohle dělá kuchařka, většinou je tam nějaká provozní, která objednává suroviny, plánuje jídelníček atd ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ja delam pomocnou kucharku, pomaham s varenim hlavni kucharce, ale teda i kdyz varit umim, ty jidla znam tak bych si netroufla byt jako hlavni a mit zodpovednost za vsechny ty jidla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka no to by byla ta lepší varianta. Na pomocnou pozici není potřeba mít praxi, stačí pracovitost a ochota vyjít s hlavní kuchařkou/kuchařem.
Na pozici hlavní, či nedejbože jediné kuchařky - bez praxe je to zběsilost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jdem vyucena cukrarka
Proč neděláš radši cukrařinu? Pokud tě to tam nemá kdo naučit, nehrnula bych se tam. Vařím přes dvacet let a netroufla bych si vařit „na kšeft“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj máte zkušenosti s připravami snídaní v ubytovacích zařízeních? Mám zájem o tuto práci v jednom penzionu o max. 26 ubytovaných. Dnes jsem byla na pohovoru. Pracovní doba od 6:00 do cca 11:00, podle úklidu. Na směnu bych měla být sama, ale máme být dvě na protisměnu. Dělali jste na podobné pozici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NovápaníA je tohle jsem presne delala pred soucasnou praci. U nas to bylo o tom, ze snidane byli zdrave, takze jsem treba kolikrat delala jidla ktery jsem vubec neznala
Ale zvladla jsem to v pohode. Pokud jde o normalni snidane typu, sunka, syr atd, tak uplna pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivana 85 Jo, budou to klasické snídaně. Paní která semnou dělala pohovor to moc nespecifikovaná ale říkala: obložené mísy, párky, vajíčka, fazole, takové to co je všude…
Na internetu jsem potom hledala nějaké fotky a byly tam dvě, na jedné byla obložená mísa, müsli a nějaký džus, druhá byla z druhé strany té mísy a vedle byl nějaký moučník (buchta) který vypadal jako domácí.
Docela mě zarazilo když se ptala zda bych se uměla domluvit s hostem cizincem kdyby chtěl kávu. Já myslela že na to jsou standard konvice (várnice ) nebo líp kávovary. Ale řekla jsem jí, že nějaký základ mám. Jeden čas jsem AJ používala v práci, jeden kolega moc český neuměl. Uměla jsem se domluvit i v Chorvatsko, když se nám zasekla klika na balkónových dveřních a nešlo zavírat. V hotelu se česky nemluvilo, buď AJ, IT, NJ nebo Chorvatsky ![]()
Příspěvek upraven 21.05.19 v 19:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no tak budeš jen škrabat brambory, no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit