Práce mystery shoppera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
21.8.13 21:59

Dobře děkuji za info..a přeji hezký večer :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.8.13 22:00

@náhradní maminka to jsem si myslela, že je za to víc…

Ted jsem si tak vzpomněla, kolega měl mysterák a kontroloval ho chlap, Kterej měl s sebou manželku a tři děti…klasická rodinka… Kolega ho nepoznal ( se ani nedivím ) a tak přátelsky mu říká, že at si tu danou věc přijde koupit za týden, že na to bude akce ( to nesmí říct )… No ale at si to nechá pro sebe, že to říkat nesmi, ale že kdyz vidí ty tři děti tak at zbytečně neutrácí a koupí to v akci a dečka budou mít na zmrzku…
Pak mu ještě řekl, něco v tom smyslu, že nám choděj kontroly a že by to byl průser., kdyby on byl… No nakonec dostal skvělé hodnoceni a 100 % :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.8.13 22:03

Oki děkuji za info a přeji hezký večer.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
21.8.13 22:03

@náhradní maminka máš nějakou perličku nebo zajímavost co jsi kontrolovala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
21.8.13 22:12
@náhradní maminka píše:
www.ipsos.cz (na mail: chcibytshoppe­rem@ipsos.cz jsem musela poslat město odkud jsem, věk, jestli mám k dispozici auto, fotografii a životopis), bohužel to tam funguje na systému kdo dřív přijde, ten dostane projekt, tak to já mívám smůlu, tím že nemám připojení z mobilu na mail

To je velmi zkreslené. Takto (na základě burzy práce) fungují jen některé projekty - jiné jsou přidělovány na základě konkrétní, individuální situace shoppera. Tj. například u které společnosti má elektřinu, u koho plyn, kde má vedený účet a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
21.8.13 22:12

Jedna kontrola se mi obzvlášť líbila - kupovala jsem si v Erotic City košilku a podmínka byla přijít na kontrolu ve dvojici a protože jsem sama, vzala jsem s sebou kolegu, jasně že jako mladý chlap, který byl ve stejném obchodě poprvé napřed nechtěl jít tam, potom zase nechtěl jít odsud :lol: :oops: a mluvit jsem musela celou dobu já, protože on nějak ztratil řeč - jinak pusu nezastaví celý den.

Případně minulý týden v Marionnaud - měla jsem se zajímat o dražší parfém ale protože bylo hezky a já jsem nechtěla jet do obchodu autem (ve kterém bych mohla být lépe oblečená), a ještě jsem jela potom hned do práce, vzala jsem si skútr a tím i oblečení - tričko, džínové mírně pracovní kraťasy a určitě jsem nevypadala, jako že bych pravidelně používala něco takového. Bohužel obsluha tomu přesně odpovídala :roll:. Trošku mi to přišlo líto, že si člověk v obyčejném oblečení nemůže jít kupovat dražší zboží - nikdo si mě tam nevšímal, nedostala jsem vzoreček, prostě podle předpisů toho moc nebylo. Horko těžko jsem hledala něco, za co prodavačku pochválím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
21.8.13 22:15
@BohunkaP píše:
To je velmi zkreslené. Takto (na základě burzy práce) fungují jen některé projekty - jiné jsou přidělovány na základě konkrétní, individuální situace shoppera. Tj. například u které společnosti má elektřinu, u koho plyn, kde má vedený účet a podobně.

Tak to se omlouvám, to je moje prozatímní zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
21.8.13 22:19

Ono to někdy nejde nepoznat. Třeba když jsme byli vybráni jako zkušební obchod nových džusu a každý den přišel kluk, někdy holka a brali úplně ty samé dzusy a obchod byl tak nějak mimo hlavní ulici, takže bylo jasné, že to není náhodný kupující a staly zákazník do té doby to také nebyl. Kolega do nich tak dlouho rýpal, až se přiznali. Ze prý kontrolujou, jestli jsou všechny dzusy v nabidce a pokud nejsou, zjišťuje firma, proč tomu tak je. Ze džusy si mohou nechat a firmě dávají jen ty účtenky, jako důkaz, že jsou v prodeji. K práci se dostali náhodou. Já zase poznala mystery shopper, když objednala přesně to, co měla (vždy jsme měli info, co to bude) hned po té, co si pěkně prohlédla kavárnu. Zrovna byl víkend ráno a tak žádní jiní zákazníci nebyli, že by se mezi nima ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
21.8.13 22:21
@náhradní maminka píše:
Tak to se omlouvám, to je moje prozatímní zkušenost

Není proč se omlouvat ;)

Ipsos ČR má spoustu běžících mystery projektů a pokud jsi zatím nebyla oslovena přímo, nevyhovovala jsi potřebným kritériím. To se v této práci stává a je potřeba s tím počítat - někdy se člověku sejde projektů víc, jindy míň.

Burza práce je v českém Ipsosu jen jednou z několika variant přidělování shoppingů - jejím prostřednictvím si shopper může sám zažádat o práci na projektech, které nevyžadují žádná zvláštní kritéria a které může provést kdokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.13 07:57

@náhradní maminka dělám a hrozně mě baví MS a auty. Jen škoda, že jsou tam občas fakt drsné podmínky, např mít auto určité značky v hodnotě nad 1 mega a pod.. ale ty s autama mě prostě baví. Nebaví mě takové, kde musím něco objednávat - např sim karty a tak.. jinak záleží na vyplněném profilu, na tom, kolik toho splňuješ, já celkem dost, takže jsou klidně 3-4 MS týdně :think: jinak dělám v nejbližším okolí, nejdál jsem jela 20 km, cestovné mi proplatí, to není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.13 08:01

Mmchdm, nedávno jsem byla soukromně v jedné bance, jak jsem paní řekla své požadavky, a ž e potřebuju poradit, tak se na mě podívala a říká, vy děláte MS, že :mrgreen: no totálně mě dostala, říkám néé, netuším, o co jde. A ona aha, tak to se omlouvám :mrgreen: člověk nesmí být prozrazen, jinak by přišel o prašule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.13 08:05
@Nikinkiri píše:
Zajimavé téma..zrovna nedávno si myslela jedna paní v Yves Rocher, že jsem kontrola..nebyla jsem. Zajímá mě více. Můžu se zeptat přímo..jak je to ohodnocené..v jakém cenovém rozmezí? Díky.. :mavam:

cenové hodnocení je různé, hodně záleží i na místu, kam jdeš. Nejlépe hodnocené jsou banky (řádově 300-500 kč), projekty s autosalony, značkovým servisem a pod (800-1200 kč za 1 akci).. míň už potom telefony, prodejny a pod. Jednou byl projekt T-mobile, měla jsem oběhnout 8 prodejen, stihla jsem to za 2 dny, odměna 250 kč za jednu, takže paráda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.13 10:16

Mystery shopping jsem dělala ve vzdělávací firmě, kde pracuji, jako hlavní pracovní náplň, budˇ jsem byla sama ta, co kontrolovala.. to někdy vyžadovalo hodně cestování, např. jsem za týden musela objet celou určitou síť prodejen nebo bank nebo prodejců určité značky auta po celé republice apod.. Později, když už jsem měla „profláklej ksicht“ tak jsem to zadávala jiným a měla na starosti zpracování a závěrečné zprávy a hodnocení. Jako zajímavá práce, aspoň pro mě určitě. Odměna se u nás pohybovala kolem 1000-1500 za 1 kontrolu. Nicméně to vyžadovalo velmi podrobný zápis nákupu, a to slovní, pak dotazníkový a pak taky bodové hodnocení do tabulky, navíc neexistovalo udělat nějakou hrubku nebo chybu. Pak když jsem měla na starosti ostatní mystery shoppery tak jsem někdy opravdu nevěřila co je člověk schopen vyplodit za nesmysly. :roll:

• Citovat
  • Upravit
bubukylie
6.9.13 11:46

Kecalka - mystery

Ahojky ve spolek,
samozřejmě že mystery projektů je málo, protože se stále obměňují shoppeři, to je z titulu prozrazení, ale proč veřejně nenapsat, co a jak? Jde vidět, že nečteš smlouvy od agentur, jinak by si věděla, že o tomto nesmíš nikde hovořit, natož chodit do diskuze. :potlesk: :cert: :?

• Citovat
  • Upravit
2674
6.9.13 11:52
@bubukylie píše:
Ahojky ve spolek,
samozřejmě že mystery projektů je málo, protože se stále obměňují shoppeři, to je z titulu prozrazení, ale proč veřejně nenapsat, co a jak? Jde vidět, že nečteš smlouvy od agentur, jinak by si věděla, že o tomto nesmíš nikde hovořit, natož chodit do diskuze. :potlesk: :cert: :?

Nevím jestli to byla reakce na mě, ale myslíš že podle fotky kterou mám v profilu jde poznat o koho jde? Na kontroly se psem opravdu nechodím :lol: a jinou fotku tu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat