Práce mystery shoppera
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Evka73
Ahoj,
také bych ráda vyzkoušela Mystery Shopping.
Oslovila jsem jednu formu. Firma strašně děkovala za zájem, jak ji to moc těší a tak, jakobych byla pro ni dar z nebe.
Ovšem, co mě rozhodilo:
„Jak začít :
Stačí odpovědět na tento dopis souhlasem a zašleme Vám dohodu o provedení práce k nahlédnutí a podepsaní.
S ohledem na to že během spolupráce budete dostávat na váš bankovní účet nejen provize za splněné úkoly ale i finanční prostředky potřebné pro splnění úkolu musíme ověřit vaší způsobilost k právním úkonům a finanční způsobilost
A to v podobě naskenovaných nebo ofocených kopii dokladu totožnosti a kopie výpisu se stávajícího bankovního účtu.“
![]()
To je jako normální? Mně se to moc nelíbí.
Poradíš zkušenosti odjinud - smlouva (jaká, jak se podepisuje - poštou/na pobočce), odměna (za práci, cestovné, příp. co je potřeba k návštěvě) apod.?
Příspěvek upraven 17.06.14 v 11:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Normální to není. Smlouvy se vypisují přímo na firmě, nebo jim napíšeš data, jako datum narození, jméno a příjmení, adresu, oni ti napíšou smlouvu a pak ti jí pošlou k podpisu. Když by si chtěla ověřit, jestli je firma solidní, tak všechny jsou ve sdružení SIMAR, www.simar.cz nebo mi napiš název firmy a já ti napíšu, co jsou zač, většinu firem znám…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasim, tohle spíš zavání nějakou fiktivní firmou, ještě by jsi se natáhla do nějaké půjčky. Vystrcila bych varovnai tykadla a byla hodně opatrná. Žádná z firem si toto u mě neoverovala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evka73
Tohle byla reakce na inzerát. Poslala jsem to bez informací o sobě (jen jsem se pod to podepsala) s tím, že chci více info. Došlo a na konci toto.
Ale nemám zkušenost s prací, kdy pracoviště je daleko, tj. jak to chodí v takových případech. Údaje pro smlouvu možná pochopím, ale dělám to fakt nerada. Fotit OP někomu a vyžadovat výpis z účtu - tohle ne.
Právě proto jsem se dívala, kde má kdo zkušenosti a chci vědět, jak to chodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
S ohledem na to že během spolupráce budete dostávat na váš bankovní účet nejen provize za splněné úkoly ale i finanční prostředky potřebné pro splnění úkolu musíme ověřit vaší způsobilost k právním úkonům a finanční způsobilost
A to v podobě naskenovaných nebo ofocených kopii dokladu totožnosti a kopie výpisu se stávajícího bankovního účtu."
To je jako normální? Mě se to moc nelíbí.
Pracuji v mystery-branži - a ne, to rozhodně normální není. Výpis z Tvého bankovního účtu ani Tvoje ofocená občanka potřeba nejsou a na Tvém místě bych v žádném případě nic z toho jen tak někam neposílala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem z oboru, i jsem práci mystery shopperům zadávala, ale toto běžné určitě není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP
Nehodlám, ani dále reagovat.
Celkově email zní dost neseriózně. Slušný člověk nepíše mezery tam, kam nepatří (třeba před tečku apod.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@BohunkaP
Nehodlám, ani dále reagovat.
Celkově email zní dost neseriózně. Slušný člověk nepíše mezery tam, kam nepatří (třeba před tečku apod.)
Hmmm… tak to je zrovna hodně velký blábol
zejména od někoho, kdo sám píše „MĚ se to nelíbí“… že bys nebyla hodna označení „slušný člověk“?
![]()
Nicméně na věci to nic nemění - seriózní požadavek to není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP
TY si asi nikdy neudělala chybu, co? Ovšem když tahle napíšeš email, který je asi na A4 a je to pokaždé tak. Tak ano, je to úplně to stejný, co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@BohunkaP
TY si asi nikdy neudělala chybu, co? Ovšem když tahle napíšeš email, který je asi na A4 a je to pokaždé tak. Tak ano, je to úplně to stejný, co?
Ano, je to úplně stejné. Ani jedno z toho nevypovídá nic o tom, kdo je a kdo není „slušný člověk“… a kdo může takový blábol napsat, měl by se především zamyslet sám nad sebou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP
Občas se nestačím divit, co se tu najde za tydýty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marionaud
Bylo by možné mi napsat, která firma dělá prodejny Marionnaud? Je to daymaker
ker?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce mystery shoppera
Ale zase na druhou stranu německé firmy, které kontrolují mekáče a obchody s potravinami, chtějí kopii OP a kartičky od účtu, takže jestli si se registrovala někde tam, tak to možné je.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit