Práce mystery shoppera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2674
18.6.14 20:49

Neposilala jsem nikde kopii op a kartičku od účtu můj účet ani nemá, takže to jsem také nedávala. A která firma v konkretnim obchodě dělá kontroly nevim jestli je povoleno napsat tak radši nepisu, ale třeba odpoví někdo kdo se pohybuje přímo v těchto firmách a ví jestli se to napsat může nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.12.14 18:41

Zdravím, mohla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s touto mystery shopping firmou? http://www.retail-services.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.15 18:42

@Evka73 Můžu se zeptat, co po tobě kromě čísla účtu chtěli při výplatě u daymaker? Nebo někdo jiný máte zkušenost? Klidně do SZ :oops:
moc děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.2.15 21:25

Daymaker

Chtěli i rodné jméno a příjmení mojí matky, jméno a příjmení otce, a číslo IČA :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.2.15 21:27

@bubukylie A hlavně ta výplata přišla pozdě a blbě (málo). To se stává běžně? Protože ostatní firmy jsou spolehlivější. Hledala jsem na netu, jestli někde nebude diskuse o problémech s placením u Daymaker, ale nic jsem nenašla, takže doufám, že to bude ojedinělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.2.15 21:34

@bubukylie @pavla_adam Holky, díky!
Mě právě „dostalo“ to jméno otce, matky…jako na co!? :think:
A napsaly jste jim to? Chtějí i číslo OP a RČ :roll: na netu jsem také hledala a nic nenašla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
17.2.15 21:38

@Beruzska já jsem jim napsala myslím jen datum narození. Dneska kdo chce, tak si stejně cokoliv o tobě dohledá. Mám od nich i další zakázky, tak jsem zvědavá, jestli zaplatí a pokud bude zase problém, tak s nimi končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.2.15 06:20

Výplata

Není to vyjímka, je to standartní a běžné u této firmy, můžeš být ráda, že ti peníze vůbec poslali. Někteří z nás se do dneška nedočkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
18.2.15 07:54

@Beruzska - také si už nepamatuji, co všechno chtěli. Dělala jsem u nich chvilku, vadilo mi právě to, že peníze chodili se zpožděním a mojí urgencí. Ale třeba by přišli i když bych je neurgovala :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.15 10:57

No, tak to moc dobře nevypadá :roll:
děkuji všem za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.2.15 11:47

Výplata Daymaker

Tato firma posílá peníze výhradně na několik urgencí, sídlo má v Polsku, to české je jen fiktivní, takže se pak můžete dovolávat na lampárnu…Vyhovuje jim, když pro ně lidi pracují zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
18.2.15 11:48

Napsala jsem jim smyšlené údaje a nikdo to neřešil…protože nevím, k čemu to potřebují. :P :potlesk: :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.2.15 12:01
@bubukylie píše:
Napsala jsem jim smyšlené údaje a nikdo to neřešil…protože nevím, k čemu to potřebují. :P :potlesk: :cert: :pocitac:
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.15 08:20

Obnovuji diskuzi, jak jste na tom s mystery shoppingy nadále, které firmy platí, které ne, které mají opravdu pravé smlouvy atd.???děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.8.15 08:32

@annnettt rommy mi se nestalo, že by firma nezaplatila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie