Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem svobodná matka na MD, chtĕla jsem se zeptat jestli tu nĕkdo nevíte o nĕjáký práci na doma s dobrými skušenosti, na internetu je toho hodnĕ ale mám strach kvůli podvodům ![]()
@Kriss Tina tak jsem slyšela od kamarádky
opravdu o ničem jiným nevím ![]()
@Didciiikk já taky přímo neporadim sama bych něco potřebovala a nenacházim, ale ten avon dělam už roky a nic pořádnýho z toho nemam
doma z gauče se to dělat nedá, aby se něco vydělalo chce to obcházet lidi a vnucovat jim to ![]()
@jberuska111 já šiju a domluvila jsem si na doma DPČ u svého bývalého zaměstnavatele, naprostá spokojenost!
Je to na doma dost. Jen musíš něco umět. Můžeš dělat malým živnostníkům učetnictví (dańovou evidenci), můžeš učit jazyky (toto hodí 2-4 tisíce měsíčně - sama učím, mám vyzkoušené), můžeš dělat SEO optimalizace, programovat, psát články..je toho hafo.
Záleží co umíš.
Můžeš dělat SEO optimalizace, programovat, psát články..---- jak začít? ![]()
@hudečice píše:
Je to na doma dost. Jen musíš něco umět. Můžeš dělat malým živnostníkům učetnictví (dańovou evidenci), můžeš učit jazyky (toto hodí 2-4 tisíce měsíčně - sama učím, mám vyzkoušené), můžeš dělat SEO optimalizace, programovat, psát články..je toho hafo.
Záleží co umíš.
Jak začít??? ![]()
Protože jde o internetový byznis, mělo by pomoci, že si o tom dokážete něco nastudovat- jinde, než na mimi… Jestli je tohle pro vás problém (a ten dotaz tomu napovídá), tak to asi nebude pro vás.
@LucinKky0608 píše:
Jak začít???
Ono záleží co umíš a co můžeš nabídnout.
@LucinKky0608 píše:
Jak začít???
Třeba já si mákla tento měsíc i trochu fyzicky. K výplatě jsem si přivydělala:
Celkem cca 4 200 čistého. A nic extra náročného.
Mít víc času, z toho affilu a sea dostanu více, ale nestíhám.
Mě spíš zajímá, když to píšete, tak zda-li se někdo zeptá jako já tak jestli umíte poradit např. jak a kde začít např. psát ty články. ![]()