Práce na doma - přivýdělek
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj ano našla a mohu jen doporučit. Jedna se o práci pro telekomunikačním firmu. Pokud budete chtít podrobnosti napište mi do zpráv. Horáčková
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maco555 píše:
Nabízím práci na doma, psaní článků na téma turistika v čr. V podstatě lze psát o čemkoliv zajímavém v ČR. Platba 100,–Kč za článek.
Můžu více informací?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
@Lucineczkat6 pravidla devce…
Co jsem provedla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucineczkat6 píše:
Co jsem provedla?
Porušila pravidla diskuze. Nesmíš nabízet práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salvaje píše:
Porušila pravidla diskuze. Nesmíš nabízet práci.
Ostatni mužou a já ne? Chci se podělit s lidmi, o práci, vím jaké to je počítat každou korunu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucineczkat6 píše:
Ostatni mužou a já ne? Chci se podělit s lidmi, o práci, vím jaké to je počítat každou korunu.
Nevím, kdo ostatní nabízí konkrétní práci. Kromě toho, já pravidla nevymyslela, ptala ses, cos provedla, tak jsem ti jen odpověděla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucineczkat6 kdyz uz chces nabizet praci /coz pochybuji, spis se jedna o „zaregistrujsepodmymkodemajabudumitztebepenize“/, tak prave, kdybys cetla pravidla, bys dala nabidku do prislusne kategorie a napsala firmu, povahu prace apod. Tohle je standardni veta pro letadlo-muzu diteti koupit, nasla jsem skvely privydelek…
Vazne neni kazdy tupec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka Tak nemusí se jednat hned o letadlo. Ale viděla bych to na nějaký MLM…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
@Lucineczkat6 kdyz uz chces nabizet praci /coz pochybuji, spis se jedna o „zaregistrujsepodmymkodemajabudumitztebepenize“/, tak prave, kdybys cetla pravidla, bys dala nabidku do prislusne kategorie a napsala firmu, povahu prace apod. Tohle je standardni veta pro letadlo-muzu diteti koupit, nasla jsem skvely privydelek…
Vazne neni kazdy tupec.
Ja sama vim co to je za práci. Pokud nechcete tak nepište. Kdyby to bylo letadlo tak to nedělám. Já jsem se taky už několikrát napalila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salvaje jj, nevyznam se v tech vyrazech. Kazdopadne je to na jedno brdo, privedu cloveka=provize pro me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka No, je a není. Letadlo je podvod, u kterého vydělá jen ten na samotné špici a ostatní jen obere o peníze. MLM je fungující systém, který může vydělávat. Není ale pro každého. Sama jsem jich pár zkusila a vím, že na tenhle systém prostě nejsem stavěná. Nicméně MLM jako takový podvod není ![]()
Ale je to jedno, o tom ta diskuze není a já vím, co jsi chtěla říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak moji nabídku mi adminy smazaly takže to musíme vzít více oklikou. Znám jednu firmu která nabízí přivýdělek z domu. Jedná se o rozdávání slevových kuponů a při jejich využití se vyplácí provize. Kdo chce bližší info tak mi může napsat sem, nebo vzít můj nick, připsat za ním @ seznam.cz a má na mě maila.
Doufám že toto už není bráno jako reklama a bude to vyhovovat. O co konkrétně jde sem bohužel nesmím napsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to úplně práce, ale měsíčně na tom půjde udělat pár stovek koukáním na reklamy. Každá kačka se hodí a tohle je dost nenáročný, stejně jsem furt na telefonu a konečně ten čas ztracenej na Facebooku smysluplně využiju
Máte s něčím podobném zkušenosti? ****
edit adminem - smazán odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit