Práce na doma - přivýdělek
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
prace na doma (prividelek)
Dobrý den chtěla bych Vás požádat jestli se někomu povedlo najít seriozní praci na doma? Tak u jake firmy a podobně?
Hodně tady čtu o negativní strance tohohle namětu. Tak doufám že někdo měl to štěstí a povedlo se mu to. A bude ochotný se podělit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@strasilek buď jednorázové brigády přes např jobs.cz, nebo dělat externě pro zaměstnavatele, nebo něco vyráběj, prodávej a pod.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@strasilek vse co jsem zkusila byl podvod. Dokonce mi jedna firma poslala navod jak podvadet jako oni
nakonec roznasim letaky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky taky bych něco chtěla ještě k práci co mám, chtěla bych víc penízků, ale zatím jsem na nic nenarazila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem zkousela jobs.cz, prace.cz,nabidky-prace. cz,zamestnani.cz a dalsi, ale kde nic, tu nic. Podle me clovek musi hledat nejakou konkretni kvalifikaci. Treba ucetnictvi z domova, preklady z/do ciziho jazyka aj. Jinak jsou to vicemene roznasky letaku nebo doplnovani zbozi, ucast na inventurach apod.,kam si asi deti s sebou nevezmes, ze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena No právě já jsem koukala na vytváření odborných textů pro VŠ, ale na to musíš mít bohužel VŠ :/ ( nečekaně ) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam praci na doma, zehleni. Firma se zameruje prave na maminky, ktere jsou doma s detmi, samozivitelky. Pradlo divezou/odvezou, dodaji raminka, papir, vse, co je potreba. Je to tedy jen Praha, zatim. Ale treba se najde i jinde podobna firma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anikaa02 píše:
@MartinaIrena No právě já jsem koukala na vytváření odborných textů pro VŠ, ale na to musíš mít bohužel VŠ :/ ( nečekaně )
Myslíš ten včerejší inzerát na práce. cz? Taky mě to zaujalo, tak jsem si firmu našla a je to v podstatě psaní seminárek, bakalářek a diplomek za někoho jiného (maskují to jen jako přípravu podkladů, ale tomu nevěřím). Tak jsem to zas rychle zavřela, na podvodech se podílet nehodlám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvaB Jojo přesně ten, přesně tak a je to i na víc stránkách než jen na prace.cz, původně jsem do toho chtěla jít, protože jsem celý den u pc a když mám svoje hotovo mohla bych se věnovat i tomuhle, ale přítel mi to zakázal, protože mu to přišlo přesně jako nějaký podvod, ale nabízejí tam hezký peníze. Takže já mám zákaz a jsem za to i ráda
( jsem totiž hrozný vemeno a šla bych do toho )
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
On ten inzerát asi sám sobě podvod nebude, ale já se nechci tím podvodníkem stát. Tím, že za někoho napíšu jeho práci. Za mě taky nikdo nenapsal ani čárku! Pak mají ti vysokoškoláci k něčemu být, když podvádějí už na škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Copywriting. Když už jste tu u toho psaní seminárek, tak můžete zkusit klasický copywriting nebo ghostwriting. Poptávky můžete hledat na webtrh.cz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Psala jsem články pro web, ale bylo to hodně mizerně placené. 1NS = 40Kč
Tak jsem toho nechala. Než člověk vypotí normostranu, obzvlášť, když má nějaké náročnější téma, tak to trvá. A dostat za to 40Kč, to je fakt bída.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cipisek79 Tak to je. Já píšu aktuálně třeba za 90 Kč za NS, ale tematika je mi blízká, článek o 2 NS mám napsaný do čvrt hodiny. To už je pak o něčem jiném, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce na doma
Nabízím práci na doma, psaní článků na téma turistika v čr. V podstatě lze psát o čemkoliv zajímavém v ČR. Platba 100,–Kč za článek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ano našla a mohu jen doporučit. Jedna se o práci pro telekomunikačním firmu. Pokud budete chtít podrobnosti napište mi do zpráv. Horáčková
- načítám...
- Citovat
- Zmínit