Práce na doma pro studentku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
30.7.14 10:12

Práce na doma pro studentku

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat nemá někdo z vás zkušenosti s nějakou firmou, která nabízí práci na doma? je mi jedno jestli to bude doplnování obálek nebo vyrábění šperku…Potřebovala bych nějakou práci ke studiu.
Děkuji :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
30.7.14 10:16

A proč doma? To jsou fakt vetsinou podvody. Pokud je to pri studiu, tak nejsi omezena že ti nemá kdo hlídat dítě a dá se najít práce mimo domov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.7.14 10:18
@Medvídek19 píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat nemá někdo z vás zkušenosti s nějakou firmou, která nabízí práci na doma? je mi jedno jestli to bude doplnování obálek nebo vyrábění šperku…Potřebovala bych nějakou práci ke studiu.
Děkuji :))

Co třeba nějaké brigáda v supermarketu? Já nevím, ale práci na doma, bych řekla je pro lidi, co musejí být doma a nemohou nikde několik hodin makat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.7.14 10:19

Ale mám to omezený školou, ale bohužel, žedna prace se nepřizpůsobí mému času. je to hrozně složité si něco najít, když jsem teprve na střední..bud nemám na čas a nebo nemám dostatečné vzdělání. Zkoušela jsem i noční úklidy, ale boužel bez výsledku.
A školu dodělat chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.7.14 10:20

Kamarádka plnila obálky. Celý noci za těch pár stovek nespala, a to jí pomáhala celá rodina.

Šperky? Když budeš šikovná, můžeš je vyrábět a prodávat sama třeba na fléru, k tomu nikoho nad sebou nepotřebuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.7.14 10:21

Mam ve škole blbě postavenej rozvor…že začínám třeba v 8…a pak mam tři hodiny volna a pak končím az v 6 :( a na individuál podle pani ředitelky nemám narok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
30.7.14 10:22
@Medvídek19 píše:
Ahoj,
Děkuji :))

A co doučování? když studuješ, máš to „čerstvé“. Já na vysoké doučovala středoškolskou matiku a později i sem tam chemii pro základku. A děsně mě to bavilo, bylo to dle mého času ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
30.7.14 10:23
@Medvídek19 píše:
Ale mám to omezený školou, ale bohužel, žedna prace se nepřizpůsobí mému času. je to hrozně složité si něco najít, když jsem teprve na střední..bud nemám na čas a nebo nemám dostatečné vzdělání. Zkoušela jsem i noční úklidy, ale boužel bez výsledku.
A školu dodělat chci.

Také jsem to kdysi měla omezené školou. Hele když se chce tak to jde. V šest jsem nastupovala do práce, končila cca kolem jedné v noci a od osmi už jsem byla ve škole. Nebylo to každý den. Dávala jsem to dvakrát, někdy třikrát týdně, ale vydělala jsem si mnohem víc než u DP, ze které si vyděláš sotva na chleba a vodu…

Příspěvek upraven 30.07.14 v 10:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.7.14 10:24

Už doučuju, ale mužu jen děcka ze zakladky a max. lidi co jsou na střední do 3 ročníku. A to je taky těžký sehnat…mampár stálých děcek co doučuju, ale není to tak velký přivýdělek. :( už si opravdu nevím rady…o prazdninách není problem pracovat, ale přes školní rok už to opravdu nezvladam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
30.7.14 10:26

Mě nevadí pracovat třeba do 2 do rána, ale nic jsem nesehnala..kvuli tomu už bych prala i práci na doma..i když jsou to malý peníze, ale aspon něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
30.7.14 10:28

Tak pak jedině ještě jako obsluha do nějakého nonstopáče. Hodně štěstí s hledáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.7.14 10:34
@Medvídek19 píše:
A školu dodělat chci.

Od začátku třetího ročníku na gymplu jsem dělala v supermarketu brigádu, při autoškole, maturitě a hlídání malé sestry ;) Pokud ti bylo 18let, nic víc k té brigádě nepotřebuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
30.7.14 10:46

@Medvídek19 a co takhle normální víkendová brigáda? já jsem takhle pracovalal od 16 let, po celou dobu střední školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.7.14 10:46

Syn mého známého dělal už od dvanácti let webové stránky - je na to fakt „extra mozek“. Akorát bylo nutné ošetřit to, že synovi nebylo ještě 18 let - tak tatínek podepsal smlouvu svým jménem, peníze chodily k němu na účet a on je předával synovi. Tož tak.
(Ještě mě napadlo, že by se dalo u nějaké firmy sehnat třeba přepisování textů, příp. jiné kancelářské práce. Pokud máš tablet nebo chytrý mobil, tak máš určitě i připojení k internetu. A nosit s sebou v batohu nebo tašce cestovní klávesnici by nemusel být takový problém - běžná klávesnice stojí kolem tří stovek. A můžeš přepisovat i v tom volnu, co máš ve škole…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.14 10:47

@zelenaprisera Má pravdu. Jsou to podvody. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat