Práce na doma pro studentku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Medvídek19 hele já sem jezdila do školy denně 80 km (odjížděla sem kolem 6 ranní a vracela se kolem 6-7 večerní) a stejně sem brigádu měla protože peníze byli potřeba tak sem dělala v supermarketu od pátku do neděle
co to zkusit takhle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doučováním se dá, podle mých zkušeností, vydělat docela dost. Pokud jsi v nějakém předmětu opravdu dobrá a troufneš si ho doučovat, najdi si co nejvíc studentů. Pokud umíš dobře nějaký cizí jazyk, tak máš skoro vyhráno, za ty si lidi většinou jsou ochotní připlácet. Někteří hledají i doučko přes Skype, to by se dalo docela dobře přizpůsobovat podle tvých časových možností.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medvídek19 mě třeba kdysi v tescu vyšli se směnama vstříc. Pravda dělala jsem převážně víkendy, ale pokud vím, tak pořád funguje, že dostaneš na výběr ze směn na ten den a je to o dohodě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Medvídek19 mě třeba kdysi v tescu vyšli se směnama vstříc. Pravda dělala jsem převážně víkendy, ale pokud vím, tak pořád funguje, že dostaneš na výběr ze směn na ten den a je to o dohodě.
omlouvám se za anonymní vložení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarushka píše:
@Medvídek19 hele já sem jezdila do školy denně 80 km (odjížděla sem kolem 6 ranní a vracela se kolem 6-7 večerní) a stejně sem brigádu měla protože peníze byli potřeba tak sem dělala v supermarketu od pátku do neděleco to zkusit takhle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medvídek19 píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat nemá někdo z vás zkušenosti s nějakou firmou, která nabízí práci na doma? je mi jedno jestli to bude doplnování obálek nebo vyrábění šperku…Potřebovala bych nějakou práci ke studiu.
Děkuji
nic takového neseženeš, pokud nemáš známosti. Co spíš něco vyrábět, prodávat. Nebo psát, překládat atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Medvídek19 píše:
Ale mám to omezený školou, ale bohužel, žedna prace se nepřizpůsobí mému času. je to hrozně složité si něco najít, když jsem teprve na střední..bud nemám na čas a nebo nemám dostatečné vzdělání. Zkoušela jsem i noční úklidy, ale boužel bez výsledku.
A školu dodělat chci.
Asi máš přehnané nároky nebo se prostě nesnažíš, na SŠ se dalo dělat (vyučování 33h týdně + obědové pauzy k tomu).
@Emilie píše:
Kamarádka plnila obálky. Celý noci za těch pár stovek nespala, a to jí pomáhala celá rodina.Šperky? Když budeš šikovná, můžeš je vyrábět a prodávat sama třeba na fléru, k tomu nikoho nad sebou nepotřebuješ.
Docela by mě zajímalo, pro koho to dělal, protože co se inzeruje na netu je z 99% trošku jinak než se píše a rozhodně to není skvělá a úžasná práce a jisý a suprovým výdělkem, ten bych řekla, že většinou chybí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit