Práce na doma pro studentku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
30.7.14 11:05

@Medvídek19 hele já sem jezdila do školy denně 80 km (odjížděla sem kolem 6 ranní a vracela se kolem 6-7 večerní) a stejně sem brigádu měla protože peníze byli potřeba tak sem dělala v supermarketu od pátku do neděle ;) co to zkusit takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.7.14 11:12

Doučováním se dá, podle mých zkušeností, vydělat docela dost. Pokud jsi v nějakém předmětu opravdu dobrá a troufneš si ho doučovat, najdi si co nejvíc studentů. Pokud umíš dobře nějaký cizí jazyk, tak máš skoro vyhráno, za ty si lidi většinou jsou ochotní připlácet. Někteří hledají i doučko přes Skype, to by se dalo docela dobře přizpůsobovat podle tvých časových možností.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.14 11:19

@Medvídek19 mě třeba kdysi v tescu vyšli se směnama vstříc. Pravda dělala jsem převážně víkendy, ale pokud vím, tak pořád funguje, že dostaneš na výběr ze směn na ten den a je to o dohodě.

• Citovat
  • Upravit
27259
30.7.14 11:22
@Anonymní píše:
@Medvídek19 mě třeba kdysi v tescu vyšli se směnama vstříc. Pravda dělala jsem převážně víkendy, ale pokud vím, tak pořád funguje, že dostaneš na výběr ze směn na ten den a je to o dohodě.

omlouvám se za anonymní vložení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
30.7.14 11:23
@klarushka píše:
@Medvídek19 hele já sem jezdila do školy denně 80 km (odjížděla sem kolem 6 ranní a vracela se kolem 6-7 večerní) a stejně sem brigádu měla protože peníze byli potřeba tak sem dělala v supermarketu od pátku do neděle ;) co to zkusit takhle?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.7.14 11:50
@Medvídek19 píše:
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat nemá někdo z vás zkušenosti s nějakou firmou, která nabízí práci na doma? je mi jedno jestli to bude doplnování obálek nebo vyrábění šperku…Potřebovala bych nějakou práci ke studiu.
Děkuji :))

nic takového neseženeš, pokud nemáš známosti. Co spíš něco vyrábět, prodávat. Nebo psát, překládat atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
30.7.14 13:22
@Medvídek19 píše:
Ale mám to omezený školou, ale bohužel, žedna prace se nepřizpůsobí mému času. je to hrozně složité si něco najít, když jsem teprve na střední..bud nemám na čas a nebo nemám dostatečné vzdělání. Zkoušela jsem i noční úklidy, ale boužel bez výsledku.
A školu dodělat chci.

Asi máš přehnané nároky nebo se prostě nesnažíš, na SŠ se dalo dělat (vyučování 33h týdně + obědové pauzy k tomu).

@Emilie píše:
Kamarádka plnila obálky. Celý noci za těch pár stovek nespala, a to jí pomáhala celá rodina.Šperky? Když budeš šikovná, můžeš je vyrábět a prodávat sama třeba na fléru, k tomu nikoho nad sebou nepotřebuješ.

Docela by mě zajímalo, pro koho to dělal, protože co se inzeruje na netu je z 99% trošku jinak než se píše a rozhodně to není skvělá a úžasná práce a jisý a suprovým výdělkem, ten bych řekla, že většinou chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat