Práce na malé poště

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.4.19 19:57

Práce na malé poště

Zdravím! Mám možnost pracovat na malé poště za přepážkou. Výhody jsou hlavně lokalita - kousek od bydliště a v místě školky a poloviční úvazek. Pořád ale nevím jestli do toho jít nebo to radši ani nezkusit. Po přečtení recenzí na práci na poště z toho mám blbej pocit. Zvláště i kvůli tomu, že bych byla na pobočce sama.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13739
9.4.19 20:02

Myslím, že na malé poště to nebude tak drsné, jako někde ve městě na velké ;) . A za zkoušku nic nedáš, budeš mít přece zkušební dobu ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
9.4.19 20:10

Co by ne? Za zkoušku to určitě stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.19 20:14
@Anonymní píše:
Zdravím! Mám možnost pracovat na malé poště za přepážkou. Výhody jsou hlavně lokalita - kousek od bydliště a v místě školky a poloviční úvazek. Pořád ale nevím jestli do toho jít nebo to radši ani nezkusit. Po přečtení recenzí na práci na poště z toho mám blbej pocit. Zvláště i kvůli tomu, že bych byla na pobočce sama.

Zkus to. Změnil se jim teď ředitel a prý tam jsou celkem fajn změny. Na naší vetší poště je většina holek na přepážkou až několik let. Vyhovuje jim přesně - možnost přizpůsobení pracovní doby, místo a také mají asi dobrou šéfovou. Teď jim snad i zvyšovali platy (asi teda ne o moc, ale aspoň něco).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.19 20:21

Děkuji za názory. Mám to jak na houpačce. Chvíli je vše v pohodě a pak začnu přemýšlet a zase se toho obávám. Ale ta pracovní doba mi na tom vyhovuje asi nejvíc. Že budu moci vyzvednout děti v poledne a nebudu muset chvatat z prace a bat se abych to stihla. Finančně mi půl úvazku vyhovuje. Mám ještě rok mateřskou- do 4 let.

• Citovat
  • Upravit
7354
9.4.19 20:21

proběhne zaškolení,takže si tu práci oťukáš, zda je splňuje to co očekáváš. Určitě to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.19 20:29

Školení mi právě řeší. Říkali, že klasicky dávají při práv.smlouve školení 3 týdny v praze nebo budějovicích. To mi ale časově nevyhovuje tak mi navrhly že by mě dali na měsíc na dohodu a pak na smlouvu. Teď ještě vedouci zjišťuje zda by nešlo že bych měla školení pouze v rámci pobočk. Přímo v praxi. Na měsíc že by mě skolila ta co tam zatím dělá. Zítra by mi měla dát vědět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.19 20:32

V případě dohody a pak smlouvy bych prý na školení nemusela a skolili by mě přímo v praxi. Teď jen jestli je nutná ta dohoda nebo zda by šla rovnou smlouva a školení v praxi.

• Citovat
  • Upravit
10631
9.4.19 20:38

Pokud máš zájem, napiš mi klidně sz a probereme to. Dělala jsem přesně tuto práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.19 21:04

Tak mi nabídli od 23. smlouvu na dpp a od 1.6. pracovní poměr. Zauceni by bylo v rámci pobočky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 21:39
@Anonymní píše:
Tak mi nabídli od 23. smlouvu na dpp a od 1.6. pracovní poměr. Zauceni by bylo v rámci pobočky.

tak to je super, budeš mít čas to tam aspoň omrknout a vyzkoušet si, jestli Ti práce bude vyhovovat :palec: můžu se zeptat na plat? (nemusíš odpovídat jestli nechceš).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 22:42
@Anonymní píše:
tak to je super, budeš mít čas to tam aspoň omrknout a vyzkoušet si, jestli Ti práce bude vyhovovat :palec: můžu se zeptat na plat? (nemusíš odpovídat jestli nechceš).
Řekli mi že na dpp to je 113/hod v hrubým. A práv. pomer myslím že říkali 12000 hrubého. Nebo 13. Nejsem si jistá.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 22:44
@Anonymní píše: Řekli mi že na dpp to je 113/hod v hrubým. A práv. pomer myslím že říkali 12000 hrubého. Nebo 13. Nejsem si jistá.

teda tak to se moc nepředají. Máš aspoň nějakou rozumnou pracovní dobu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 22:47
@Anonymní píše:
teda tak to se moc nepředají. Máš aspoň nějakou rozumnou pracovní dobu?

Je to poloviční úvazek. 2× týdne od 8 do půl 11. A odpo 2 nebo 3, 5 hod.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.19 22:57
@Anonymní píše:
Je to poloviční úvazek. 2× týdne od 8 do půl 11. A odpo 2 nebo 3, 5 hod.

tak to jo. Tak to je fajn. Ať se Ti tam líbí :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat