Práce na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
patlamatlaxy
26.1.13 08:42

Snad to nebude považovaný jako reklama, ale našla jsme odkaz na práci při mateřské, která se mi zdá poměrně důvěryhodná: http://www.seminarkybezprace.cz/spoluprace/ Kdybych neměla starosti s vlastní bakalářkou, tak bych to možná zkusila, ale já nemám čas ani na tu svou, natož abych psala někomu seminárku :-))) Snad se to bude někomu hodit. A kdyby někdo věděl o něčem, dejte vědět, kačka by se hodila. Díky.

• Citovat
  • Upravit
anikivvikina
29.1.13 17:39

Ahoj mohla bys mi k tomu napsat vic dekuji

• Citovat
  • Upravit
29.1.13 17:53

hledam praci

AHOJ HOLKY SHANIM PRACI PRI MATERSKY MUZETE MI NEKDO POMOC PROSIM DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
patlamatlaxy
1.2.13 08:46
@anikivvikina píše:
Ahoj mohla bys mi k tomu napsat vic dekuji

já o tom nic nevím, jen dávám odkaz, narazila jsme na to na netu, tak to sem dávám, že by se to mohlo někomu hodit, tak klikni na odkaz a najdi si kontakt, já jsem jen obyčejná maminka na mateřské :-)

• Citovat
  • Upravit
157
2.4.13 16:51

Ahoj maminky nevite o nejake brigade nebo pracci na materske nemuzu nic najit…:( dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
5.3.14 17:07

Mam dotaz, rodicak mi konci letos v dubnu od pristiho tydne nastupuji do prace k jinemu zamestnavateli na zkraceny uvazek do chranene dilny. U staryho chci ukoncit pracovni pomer. Musim tedy rusit rodicovskou dovolenou nikoliv rodic. prispevek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
28.5.18 17:30

Nová poradna o práci na rodičovské

Milé maminky,

nově jsme pro Vás na eMimino.cz otevřeli Poradnu na téma, jak najít přivýdělek na rodičovské. Odbornice Vám rády pomůžou zejména s tím, jak najít přivýdělek na rodičovské anebo po ní, ať už se jedná o jednorázovou brigádu anebo dlouhodobou spolupráci.

Neváhejte se jich zeptat na vše, co Vás v této oblasti zajímá!

Pěkný den :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat