Práce na mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
hledam praci
AHOJ HOLKY SHANIM PRACI PRI MATERSKY MUZETE MI NEKDO POMOC PROSIM DEKUJI
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anikivvikina píše:
Ahoj mohla bys mi k tomu napsat vic dekuji
já o tom nic nevím, jen dávám odkaz, narazila jsme na to na netu, tak to sem dávám, že by se to mohlo někomu hodit, tak klikni na odkaz a najdi si kontakt, já jsem jen obyčejná maminka na mateřské ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj maminky nevite o nejake brigade nebo pracci na materske nemuzu nic najit…:( dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam dotaz, rodicak mi konci letos v dubnu od pristiho tydne nastupuji do prace k jinemu zamestnavateli na zkraceny uvazek do chranene dilny. U staryho chci ukoncit pracovni pomer. Musim tedy rusit rodicovskou dovolenou nikoliv rodic. prispevek???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nová poradna o práci na rodičovské
Milé maminky,
nově jsme pro Vás na eMimino.cz otevřeli Poradnu na téma, jak najít přivýdělek na rodičovské. Odbornice Vám rády pomůžou zejména s tím, jak najít přivýdělek na rodičovské anebo po ní, ať už se jedná o jednorázovou brigádu anebo dlouhodobou spolupráci.
Neváhejte se jich zeptat na vše, co Vás v této oblasti zajímá!
Pěkný den ![]()
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad to nebude považovaný jako reklama, ale našla jsme odkaz na práci při mateřské, která se mi zdá poměrně důvěryhodná: http://www.seminarkybezprace.cz/spoluprace/ Kdybych neměla starosti s vlastní bakalářkou, tak bych to možná zkusila, ale já nemám čas ani na tu svou, natož abych psala někomu seminárku
Snad se to bude někomu hodit. A kdyby někdo věděl o něčem, dejte vědět, kačka by se hodila. Díky.