Práce na noční

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2234
10.5.13 10:50
@Anonymní píše:
Máte nějaké fígle, jak přežít noční? Našla jsem si práci v jednom ústavu, kde jsou 12hodinové směny, když je vše v pořádku, tak se můžu po půlnoci natáhnout, ale i tak já nezaberu na povel, celý druhý den, přestože jsem si pak doma i lehla, tak jsem byla jak po dlouhém flámu. Taky musím něco jíst, když nespím, když mi klesne hladina cukru v krvi, je mi na omdlení, pila jsem čaj s medem a ráno, když jsem jela autobusem domů, tak mi stejně bylo špatně, nikdy jsem na noční nedělala, budu ráda, když mi napíšete tipy, jak si to co nejvíc zpříjemnit a jak být fit.

Můžu potvrdit, je to o zvyku. Hlavně se najez. Vždyť je to stejná šichta jako denní. Přes den bys taky přeci nebyla o hladu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
10.5.13 10:56

Noční se dají,,naučit,, je to o zvyku a spousta holek je dělá raději než denní. Já mám tu výhodu, že pro mě čas nebo denní rytmus nehraje roli a noční sloužím docela ráda. A jím normálně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
10.5.13 11:02

Já jsem dělala týden noční a týden ranní skoro 7 let..člověk si zvykne. Zjistila jsem že mi vyhovuje dopoledne se vyspím, navečer se na hodinku ještě natáhnout. Před noční jsem pojedla doma, v práci si většinou kolem půlnoci uvařila kafčo a dala banán nebo oplatek.Byla jsem v kolektivu takže se spánkem jsem nějak zvlášť v noci nezápasila. Ale pak v týdnu ranních jsem se trápila poměrně dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 11:14

Díky všem, taky doufám, že si zvyknu, pro mě bylo i divné jet do práce a přijet ráno a byla jsem z toho trochu dezorientovaná, co je včera a co je dnes, furt jsem se cítila mimo

• Citovat
  • Upravit
22680
10.5.13 11:21
@Anonymní píše:
Díky všem, taky doufám, že si zvyknu, pro mě bylo i divné jet do práce a přijet ráno a byla jsem z toho trochu dezorientovaná, co je včera a co je dnes, furt jsem se cítila mimo

Problém co je za den jsem mívala taky :D ale někdo si zvykne celkem v pohodě někdo s tím zápasí pořád každý organismus je jiný. Ale na noční jsem bývala ráda, větší klid a vedení tam nebylo takže méně stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.13 11:25

Zakladatelko, zvykneš si. :D Taky si můžu v práci lehnout, sice je jasný, že nespím tvrdě jako doma, všechno mně vzbudí, ale výhoda je, že pak doma už spát nemusím nebo maximálně dvě hoďky a stačí mi to.
Píšeš, že máš děti, takže ty noční šichty jsou na tohle úplně perfektní. Nemusíš si brát při jejich nemocech paragraf a přes den funguješ normálně.

Jo a na to jídlo bacha, já když jsem tam nastoupila, tak jsem za pět měsíců přibrala sedm kilo. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
10.5.13 12:05

Pro mě bylo na noční hlavní to, že jsem tam nebyla sama, ale s kolegyní. Když člověk tu směnu může s někým prokecat, zapálit si cigárko na povoleném místě, zasmát se něčemu společně na netu, práce taky pak rychleji a líp utíká a necítila jsem tak moc únavu.

Pokud budeš na noční sama, tak určitě doplňuj tekutiny a pravidelně jez něco lehkého. Pokud máš možnost, pusť si film na počítači nebo si vezmi knížku. Když u ní zaspíš, tak to nevadí, ona i hodinka spánku pomůže a po půlnoci jsi psala, že si zdřímnout můžeš ;)

• Citovat
  • Upravit
9090
10.5.13 14:18
@goldenka píše:
Mě třeba práce ve fabrice na noční svědčila víc. Bylo pořád co dělat, opravdu byl problém si odběhnout i na wc a tudíž to víc utíkalo a nechtělo se mě ani tak spát. :lol:

souhlasím, také jsem dělala ve fabrice, na 3 směny a noční jsem měla asi nejradši. Jediné co mi teda vadilo, jak jsem odcházela večer z domu a přítel se chystal spát, to jsem vždy záviděla :D Ale v práci mi to už nepřišlo, noční směny mi vždycky utíkaly nejrychleji a je fakt, že ta manuální práce má aspoň tu výhodu, že při ní člověk většinou nemá čas sledovat hodiny, takže to letí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
23.4.15 18:55

Nechci zakládat nové téma: mám dotaz, dělám na tři směny nepravidelně rorvžené, 8hodin, jde dělat šest nočních směn po sobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
455
23.4.15 22:01

@mijah @mijah Ahoj,nevim hak je to v zakone, ale jiste je ze se to normalne praktikuje. Delala jsem ve dvou fabrikach a vsude byly seste nocni.Asi se s tim neda nic moc delat, jen vydrzet, pokud clovek nechce o praci prijit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.11.15 18:31

Dobrý den,
studuji třetí ročník na SŠ. Chtěla bych si najít práci ( ve škole končíme ve 4 takže by to musela být noční). Myslíte, že se dá zvládnout denní studium + 8 h noční? Šlo by o noční od neděle do čtvrtka. Nevím jestli to zvládnu, nevím co od toho čekat. Třeba to bude o. k, naspím to v sobotu a v neděli, ale když se budu muset učit na zkoušky tak nevím, jestli mi z toho nebude běhat hlava kolem. Nemá s noční při studiu někdo zkušenosti? (šlo by o doplňování zboží).
Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat