Práce na zl u csob
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hele, nikdo tvojí smluvu nečetl, těžko říct, jak to máš nastavené a jestli to zvládneš. Budeš dělat pojištění? Moje známá to dělá jako přivýdělek. Dá se, ale musí být dost asertivní a zároveň milá, aby lidi dokázala přesvědčit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM děkuji
Nn, obchodní zástupce (všechno, penze, úvěry, spoření i pojištění). Milá i asertivni jsem, ale nemám žádné jistoty a když zašcnu školení a odejdu dříve jak za rok, musím vše zaplatit, ještě žádné školení nemám. Jen jsem nějak znejistila a mám z toho strach a paniku. ![]()
- Citovat
- Upravit
@KlaraBalat píše:
@ZuzaM děkuji
Nn, obchodní zástupce (všechno, penze, úvěry, spoření i pojištění). Milá i asertivni jsem, ale nemám žádné jistoty a když zašcnu školení a odejdu dříve jak za rok, musím vše zaplatit, ještě žádné školení nemám. Jen jsem nějak znejistila a mám z toho strach a paniku.
A musíš splnit nějaké limity?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM Určitě tam jsou, ale pravé nevím jaké, nic není konkretizovat, žádný fix, nic a to me pravé desi, aby to bylo v mých silách a zároveň i dobre ohodnocení finančně.
- Citovat
- Upravit
@KlaraBalat píše:
Ahoj, potrebuju poradit. Mám nabídku práce u csob na zl. Smlouva je postavena celkem nevýhodné pro me. Už jsem na zl pracovala, ale zajímá me, jak je to u nováčků, kolik si vydělané opravdu, kolik je Práce, jak jste to zvládli nebo nezvládli, jsem máma. Kvůli malému potrebuju praví, kterou mužů dělat i částečně z domu. Prosím poraďte, mám z toho strach, abych se z toho nezbroutila.
Navíc smlouvu jsem už podepsala, protože jsem Nela krátký čas na rozmyšlenou a se si zjistit 🙈 a teď me chytla panika, prosím poraďte mi.
Jeste muzes vycouvat, opravdu zalezi jake mas limity a kolik bys platila, kdybys odesla driv. Odvody budes muset platit i kdyz nebudes mit lidi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doufam, ze vis, ze nejaky cas se jen skolis a nevydelavas?
Zadny fix u nich neni, jedou ciste jen na provize.. dva mesice zpatky bylo obchodu malo, nicmene ted se to zase rozjizdi..
U tehle prace zalezi na tom, jaka mas ocekavani a co jsi ochotna pro to udelat.. ja bych to treba delat nemohla, nemam toho „obchodniho ducha“..
A jinak si nemyslim, ze by smlouva u CSOB byla postavena nejak nevyhodne vuci obchodnim zastupcum
nebo Tobe by se libilo, ze do nekoho vrazis nekolik desitek tisic za skoleni a on Ti po tech skolenich rekne „tak dik a ja jdu jinam“??
- Citovat
- Upravit
Holka, já ti nevím, ale moje zkušenost je dost nemilá. Pokud mám ovšem bohatou slovní zásobu, mám široký okruh známých, kde bys mohla pojistit, popřípadě pojistku líp nastavit, než jak mají (to tu stávající pojistku ovšem nesmí mít moc dlouho, aby se jim to vůbec vyplatilo), jsi řiťolezec, tak do toho jdi, ale já bych nešla. Protože, kdo se pojistit chce, tak už je, ledaže bys opravdu někoho šikovně přetáhla k sobě, pokud sjednáš třeba životní pojištění (cestovní, pojištění majeku, PZP budeš dělat také, ale to zárobek o ničem, životní jsou zlatý důl), ale pokud dotyčný z jakéhokoliv důvodu do 2 let tu pojistku zruší, budeš muset vracet provizi, protože první rok se platí administrativní poplatky firmy a druhý rok se platí tvá provize, i když dostaneš ji hned na výplatě, ale 2 roky ty peníze nemáš vůbec jisté. Můj manžel to kdysi dělal, pak odešel a vracel 21 000 za zrušené pojistky. Už by to nedělal, já taky ne, já se s pojišťovnou dokonce roky soudila. Naštěstí soud 3× vyhrála. Taky si dej pozor, pokud nabízejí náběhovou odměnu, nebo tak na začátek podnikání, tam se taky část vrací, ale to má jen některá pojišťovna, to je pak třeba zjistit. Nechci ti říkat na rovinu ne, abych ti náhodou nezošklivila job snů, nebo příležitost, možná poznáš ty správné lidi, ale já bych do toho nešla a mohli by mi naslibovat hory doly, ne.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo pracuje u ČSOB pojišťovny na IČO? Mam od nich pracovní nabídku a celkem z toho mám strach 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potrebuju poradit. Mám nabídku práce u csob na zl. Smlouva je postavena celkem nevýhodné pro me. Už jsem na zl pracovala, ale zajímá me, jak je to u nováčků, kolik si vydělané opravdu, kolik je Práce, jak jste to zvládli nebo nezvládli, jsem máma. Kvůli malému potrebuju praví, kterou mužů dělat i částečně z domu. Prosím poraďte, mám z toho strach, abych se z toho nezbroutila.
Navíc smlouvu jsem už podepsala, protože jsem Nela krátký čas na rozmyšlenou a se si zjistit 🙈 a teď me chytla panika, prosím poraďte mi.