Změna práce - nevím jestli jsem udělala dobře

Anonymní
7.9.23 19:25

Práce.. nevím jestli jsem udělala dobře

Ahoj, prosím anonymně kdyby tu byl někdo kdo by mě mohl poznat..
Před rokem a půl jsem nastoupila do jedné práce, finančně skvělý, jen kolektiv pokulhaval, pomluvy, drby, naschvaly, cose týká odbornosti ty práce tak je to na vysoké úrovni, řekla bych fakt dobrý flek. Ale byla jsem tak nešťastná z těch lidi tam, nechodila do práce rada, z práce unavená i když nebylo moc práce, bolesti žaludku před každým pracovním dnem… ze jsem podala výpověď, která mk konci na konci září a od 1.10 mám nastoupit jinam..méně peněz (ne zas tak o moc), lepší kolektiv ale odborne v oboru kterém dělám spis průměr, takže v něčem dost zakrnim.
Ale… poslední dobou je to v práci kde zatím ještě jsem vlastně docela fajn, jestli už jsem si na lidi tam zvykla a neberu si to tolik? Ale vše je v pohodě, uvolněné.. říkala jsem si proč to takhle nemohlo být dřív. Najednou mě ta práce baví, užívám si to.. a já si říkám.. jestli jsem neudelala blbost s výpovědi. Jestli to ještě nestahnout (jestli to vůbec jde? To taky nevím). A zároveň si říkám jestli to není jen chvilkovy období a pak se to nevrátí do starých koleji. Celou cestu z práce nad tím přemýšlím a nevím co dělat, strašně mě to hloda :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20874
7.9.23 19:30

Výpověď po domluvě jde stáhnout určitě.

Jen jestli ta pohodová atmosféra není jednak tím, že odchazis a jednak tím, že ty nic neřešís a nebereš si to tak. Takže by to pak zajelo přesně do těch stejných kolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.23 19:39

Šla bych jinam, pokud bys to stáhla šlo by to zase do starých kolejí….Buď ráda, že tě vzali jinde, začneš znova. Navíc je dnes těžké najít nové zaměstnání. Pokud si měla takové stavy, rozhodně to normální není.

• Citovat
  • Upravit
1841
7.9.23 20:07

Pred casem jsem dala vypoved v praci, ktera mne nicila. Nemela jsem nic jineho, sla jsem na pracak (byla jsem 55+). A ejhle, kdyz uz mi bezela vypoved, najednou to bylo v praci celkem fajn. Proste vedela jsem, ze koncim a vse ze mne spadlo. Mozna i tvuj pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24630
7.9.23 20:54

Spíš to bude ve vaší hlavě, jak píše příspěvek výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.23 11:14

Víš, že budeš končit, takže jsi nastavená tak, že se vlastně nemusíš stresovat. Kdyby si v práci zůstala, tak tě to bude opět štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat