Práce od 9 do 18 hodin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@blumen píše:
@debra.morgan pro nas by bylo idealni vstavat denne 7-7:30 a zacinat skolu i praci v 9
Se zkracenym uvazkem proc ne
ale jinak mi prijde skoda tvrdnout v praci do 17 ci dele. Nicméně se skolou souhlas, tu bych od 9 taky uvitala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když jsem řešila, co budu dělat po rodičáku, tak jsem si neuměla představit se vrátit na svou původní pozici (často jsem tam byla do pěti, šesti večer, tahala si práci domů). Nakonec jsem teď na jaře zakotvila ve školství a to hlavně z důvodu, že prostě potřebuju víc času pro sebe a svoje děti. Často mám s dětmi logopedii, ortoptické cvičení, manžela věčně v trapu, nemohu počítat s pomocí prarodičů, takže jsem šla touto cestou a všichni jsme spokojeni. Finančně jsem na tom hůř, než kdybych se vrátila ke své původní profesi, nicméně čas s dětmi by mi chyběl. Sice syn je už celkem samostatný (sám jezdí z města do vedlejší vesnice do školy, najde si sám spoje, pohybuje se sám ve městě - je mu 9) a dcerka chodí do školky, která je od 6 do 18, ale nějak si neumím představit to dítě tam na tolik hodin nechat a stejně tak nechat syna celé odpolko samotného doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK děkuji. Já se v noci právě nezastavila, tak to bylo ráno rovnou do postele.
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
Se zkracenym uvazkem proc neale jinak mi prijde skoda tvrdnout v praci do 17 ci dele. Nicméně se skolou souhlas, tu bych od 9 taky uvitala.
Se zkracenym samozrejme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
Se zkracenym samozrejme
Tak to naprosty souhlas
tedy jeste mit takovy plat, aby si clovek mohl ten zkraceny dovolit.
No a když nemuze, tak holt vstava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, ty opravdu lepší prace naopak klidně jsou 6-14, pokud to tak cloveku vyhovuje.
Přesně, ta hláška na konci je pěkně arogantní, pracuji 8 - 14, max. 14:30 tedy bez pauzy, jsem stomatochirurg, což myslím není „horší“ práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Killingpink píše:
Přesně, ta hláška na konci je pěkně arogantní, pracuji 8 - 14, max. 14:30 tedy bez pauzy, jsem stomatochirurg, což myslím není „horší“ práce.
Tak to je super pracovní doba, nezačínáš v 6
nemyslela jsem to nijak zle, ale většinou pod 6-14 si představím fabriku, pekárnu apod, takže proto jsem to napsala takto. V 6 asi ani člověk nevezme klienta na snídani, nevyřídí pracovní hovor atp.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak to je super pracovní doba, nezačínáš v 6nemyslela jsem to nijak zle, ale většinou pod 6-14 si představím fabriku, pekárnu apod, takže proto jsem to napsala takto. V 6 asi ani člověk nevezme klienta na snídani, nevyřídí pracovní hovor atp.
V podstatě je to tak. Manžel dělá od 6 v pivovaru, předtím stejně v nábytkářské firmě, a já ve velké prádelně od 5:30. Kdo má 8-14 tak má vlastně zkrácený úvazek. Což má super.
- Citovat
- Upravit
Dej si to kratší, třeba poloviční. Pokud bude dítě marodit, nebudeš toho muset tolik dohánět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to je super pracovní doba, nezačínáš v 6nemyslela jsem to nijak zle, ale většinou pod 6-14 si představím fabriku, pekárnu apod, takže proto jsem to napsala takto. V 6 asi ani člověk nevezme klienta na snídani, nevyřídí pracovní hovor atp.
No, ze si pod tim predstavis fabriku, je ale jen tvuj lehce omezeny pohled… Úplně stejně to jsou kancelářské profese s klouzavou pracovni dobou, kde lidi rano v naprostém jlidu udelaji praci, kde se potrebuji soustředit a v 9 klidně mohou snidat s klientem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je fakt, že jsou i jiné profese, kde člověk může být brzy, když sám chce. Třeba kamarád v IT firmě nebo kamarádka na úřadě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja můžu klidně chodit na 6.hodinu a ve fabrice, ani prádelně nedělám. Ano v 6 hodin nebudu řešit „klienta“, ale můžu řešit milion dalších věcí. ![]()
Edit : kamarádka na úřadě chodí zcela dobrovolně na 6.30 h do práce, aby odpoledne mohla brzo domu (po a st je tam tedy samozřejmě déle, ale zase v pátek chodí v poledne domů).
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše:
Tak to naprosty souhlastedy jeste mit takovy plat, aby si clovek mohl ten zkraceny dovolit.
No a když nemuze, tak holt vstava…
Tak zalezi i na zamestnavateli, zda to projde, nejde jen o penize. Chlap dela 8-14:30, ale nez mu to proslo, tak to trvalo mnoho let a nakonec to bylo stylem, ze kdyz to nepujde, pujde jinam a nakonec to slo. Napodobne u mne (ale mam jinou pracovni dobu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kocourGarfield ja muzu jit taky dobrovolne na 6 a zustat klidne do 21
prace se vzdy najde
ted jsme o tom vtipkovali s chlapem, kdyz mi nadrizeny sdelil, ze praci (kterou jaksi proste delat nechci, protoze se neda stihnout), dela on v poledni pauze. V te uz ale delam jinou praci, ktera se taky neda stihnout, tu dela taky on v poledni pauze. No a zbyvajici kus poledni pauzy chci uz mit opravdu tu pauzu. Za tim jsem si stala. No tak jsem si pak postezovala chlapovi svemu a mela jsem se pry nabidnout na 6-21 nonstop, ze by byl sef opravdu spokojen ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit