Práce od 9 do 18 hodin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Hobitka Když má člověk vidinu, že se jedná pouze o dočasné řešení, je to pak jiné. Klidně bych tedka začala na horších podmínkách, pokud by to nebylo na dalších X let. Vlastně mi je naprosto jedno jestli půjdu do fabriky, nebo do kanclu. Ale mám danou finanční částku, pod kterou nemohu jít, není nijak vysoká. Stačí jen, aby po odečtu nákladů na dopravu a školku zbylo víc než mám teď na rodičáku. S nižším příjmem vím, že už by byl problém vše poplatit.
Začínám být rozhodla tu nabídku odmitnout. Chci trávit čas s malým, ne jen v práci. Zkušební doba je zde vyhrazena na získání potřebných certifikátů, takze samostudium mimo pracovní dobu. Samozřejmě je proplati zpětně až po uplynutí zkušebky. Peníze časem pěkně, ale pracovní doba by byla pořád 9 - 17/18.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
Těžko, ideální je je neprebrat.
Na to nemají právo. I tady v diskuzích se to několikrát psalo. Dítě musí přebrat a pak volat. ![]()
Pokud by učitelka dítě nevzala, může si rodič stěžovat. Deb.lita co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrg tak na takovou práci bych se zvysoka…
Raději hledej dál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem to tak (naštěstí ne úplně denne, občas jsme mohla byt na HO) ale to už dceři bylo 7 a synovi 15.
Manžel dělal na HO nebo byl na služebních. V te době se kromě nakupu staral i částečně o vaření. Bylo krasne, když mi dorazil mail: “dnešní vecere je Dynovy krém, kure na vine a opekane brambory.”
Ale jinak je to peklo, ze dne nic nemáš a o víkendu jsem byla unavená. S triletackem bych do toho raději nesla. Raději bych chtěla zkráceny úvazek.
- Citovat
- Upravit
@Mrg píše:
@EvieK partner něco zastane. Takhle by na něj připadlo vyzvedavani že školky a odpolední venčení psa v týdnu kdy má ranni. Při odpolední by toho zas tolik neudělal, to si přispí, na 12tou oběd a maže do prace. V domácnosti zastane jen to nejnutnější, ale nevaří. 12ky bych teda určitě nechtěla, zas tam je aspoň ten krátký týden, kdy je dost času vše dohnat, ale úplně si to neumím představit
Právě ja jsem zase ten typ, kterého nebaví chodit každý den třeba na ranní.
.
Přesně krátký týden je fajn, pouze dve směny, pohoda..
Nehledě na to, ze děláš od devíti do pěti? To je o 4 hodky méně. Ale každý den. Takže jak jsem ti psala, zalezi jak se na to cítíš nu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse píše:
@EvieK Zase dvanáctky nejedeš od pondělí do pátku. Jsou tam ty celé dny volna i v týdnu, kdy si leccos zařídíš. To je za mě lepší varianta, než mít celý týden skoro zabitý. Ale každému bude vyhovovat něco jiného.
Přesně tak, proto mi to vyhovuje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Da12 píše:
Tohle je časově nejblbější pracovní doba pro ženskou s malým dítětem. To i ten krátký, dlouhý týden, za předpokladu, že manžel či babičky vyzvednou, je mnohem lepší. Tato doba je špatná i na různé vyřizování na úřadech, chození po doktorech, do banky. Také jsem měla možnost takto pracovat, ale jen do 16 hodin každý den. S dojížděním by to bylo stejně déle. Raději jsem si vybrala dvakrát týdně do 18 a zbytek do půl třetí.
Však ano, za me je to lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrg To je docela vražedná pracovní doba, pokud máš doma dítě a jakmile nastoupí do školy, tak dělat ukoly po večeři, kdy je dítě už unavené, ojoj. Pokud ani muž nezachrání odpoledním vyzvedáváním, tak bych do toho nešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK Já jsem se do směn vrátila a fakt si nemůžu stěžovat, mám pocit, že času mám víc. Ale nikam nedojíždím a o malého se manžel postará stejně jako já a díky jeho pracovní době prostě můžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse píše:
@EvieK Já jsem se do směn vrátila a fakt si nemůžu stěžovat, mám pocit, že času mám víc. Ale nikam nedojíždím a o malého se manžel postará stejně jako já a díky jeho pracovní době prostě můžu.
No však to je to, že každému vyhovuje něco jiného.. me by třeba každý den nevyhovoval. Tobě ano…🤷🏻♀️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@EvieK Však píšu, že dělám směny. Denní, noční, dvanáctky. Takže každý den v práci nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@citlivaduse píše:
@EvieK Však píšu, že dělám směny. Denní, noční, dvanáctky. Takže každý den v práci nejsem.
Joo tak
. Já dělám též dvanáctky, za me nejlepsi.
Jinak smeny😂 To můžou být klidně jen ranní, žejo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju 9-17, dítě 3 roky. Nepřijde mi, že bych neměla na nic čas (naštěstí vyzvedávání mám pokryto). Cca 50% času jsem na HO a za mě pohoda. Jako narovinu, ty „lepší“ práce prostě nejsou od 6 do 14.
- Citovat
- Upravit
Nebrat takhle částečné úvazky, znám to od kolegů..stejně jsou online pořád a dostanou zaplacenou jen část..
Zas bych doporučovala nebát si bukovat kalendář soukromými událostmi -obed, stavení kostek..
Já jsem taky z větší části na HO a když přijde dítě domu že školy a něco potřebuje, na teamsech se hodím na busy a jdu se učit třeba přírodopis..práci dodělám potom..