Práce od 9 do 18 hodin
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Pracuju 9-17, dítě 3 roky. Nepřijde mi, že bych neměla na nic čas (naštěstí vyzvedávání mám pokryto). Cca 50% času jsem na HO a za mě pohoda. Jako narovinu, ty „lepší“ práce prostě nejsou od 6 do 14.
No, ty opravdu lepší prace naopak klidně jsou 6-14, pokud to tak cloveku vyhovuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracuju 9-17, dítě 3 roky. Nepřijde mi, že bych neměla na nic čas (naštěstí vyzvedávání mám pokryto). Cca 50% času jsem na HO a za mě pohoda. Jako narovinu, ty „lepší“ práce prostě nejsou od 6 do 14.
Jenže 9-17 s 50% HO je úplně něco jineho, než když tu dobu musíte být v kanceláři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme ofiko pevné jádro mezi 9-14 hodinou, do docházky si píšeme těch 8,5 hodiny, ale v práci to vypadá tak, ze tu po půl 5 už nikdo není, přestože se chodí na tu 8:30-9:00. Tak není to náhodou podobný případ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pracuji od 9-17 a nemůžu si to vynachválit, pohodové ranní vstávání do školy, je pro nás nej. Když jsem se vracela po md, tak jsem si dala 7:30 - 15:30. Ráno to byl mazec, když šla mladší do první třídy, změnila jsem práci, do školy jsem vozila na za 5 8. Je fakt, že odp funguje chlap, vyzvedávání atd. Od září již vozit nebudu, mohu si práci upravit, ale zůstávám v módu 9-17. Stíhám doma úplně vše, jsem sova, takže spoustu věcí udělám, když všichni spí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se optat, jak zvládáte ty noční 12 fyzicky?
Dělala jsem kdysi na směny ( pouze noční) max.10 hodin ( záleželo jak se postavil plán) a dlouhodobe to bylo náročné.
- Citovat
- Upravit
@kocourGarfield píše:
Můžu se optat, jak zvládáte ty noční 12 fyzicky?
Dělala jsem kdysi na směny ( pouze noční) max.10 hodin ( záleželo jak se postavil plán) a dlouhodobe to bylo náročné.
Mě noční nevadí, v noci mám pohodovou práci, takže seriály a takové. A ono to uteče
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dollorres Nene, naopak upozorňovali, že pokud mám mít padla v 5, ale není dořešeny klient, tak to musím o tu chvíli protáhnout. Neexistuje, aby jsem v půl 5 řekla, že už si vše chci poklidit a jít domů.
@jopo to je právě to - vše děláš, když ostatní spí. Jsem taky sova, vše bych asi stihala, jen ne věnovat se dítěti, tak jak bych chtěla. Ráno nic. Dítě musí být ve školce do 8 hod. Takže jen venčit psa a doběhnout do školky, pak už rovnou do prace. A večer vše v tichosti, protože jsme v malém bytě a každý cinknutí je hrozný kravál.
Na základě poznatků ostatních, jsem vše promyslela a nestojí to za to. Být malému o 10 let víc, je to hned o něčem jiném. Teď si ho chci ještě užít
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V práci s takovou pracovní dobou jsem vydržela přesně týden. Bylo to úplně na houby. Kupodivu později jsem dělala na dvě směny 6:30-14:45 a 14-22 a přišlo mi to lepší. Sice jsem taky neviděla děti, ale jen dva týdny v měsíci a dopoledne jsem si toho hodně zařídila, nakoupila, uklidila, odpočinula..Teď po poslední RD mám částečný úvazek na 5h denně od 7:50 a je to super a doufám, že mi to pár let vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrg to já mám taky, dítě do školy v 8, já pak jedu rovnou do práce, takže i nákupem v pekárně tam jsem v 8:30. Ale zase mám dobrý, že mi to jde do přesčasů a takto si udělám na pohodu den volna v měsíci, což mi krásně udělá 2 týdny dovolené v roce navíc. Zase jezdím autem a doma jsem v 17:10. Což zase tak pozdě není a je fakt, že chlap funguje na 100pro ono vše má svý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me prave naopak uplne ubiji to ranni vstavani v 6, abysme stihli skolu a skolku a ja dojet do prace na 8. Praci 6-14 bych mit nemohla. Zacinam v 8, driv v 7, to byly po ranu jeste vetsi stresy. Dcera i manzel by idealne spali do 8 stejne jako ja, mladsi vstane vetsinou hned a je cily, az na dnesek, do skolky jede s tatinkem v pyzamu
prevlict ho by byl boj na hodinu, jsem si to ulehcila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková pracovní doba by mi nevyhovovala. To je celý den rozfrcaný. Preferuji raději dřív ráno a končit dřív odpoledne. Ale každý podle svých možností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen Mě taky dřív ubíjelo, ale nějak jsem se přeučila a už mi vyhovuje. Ale je fakt, že děti už jsou větší a do školy odejdou sami, takže já klidně můžu být od 6 v práci, aniž bych je musela zbytečně brzo tahat z postele a bonus je, že jsem brzo doma a máme celé odpoledne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blumen píše:
Me prave naopak uplne ubiji to ranni vstavani v 6, abysme stihli skolu a skolku a ja dojet do prace na 8. Praci 6-14 bych mit nemohla. Zacinam v 8, driv v 7, to byly po ranu jeste vetsi stresy. Dcera i manzel by idealne spali do 8 stejne jako ja, mladsi vstane vetsinou hned a je cily, az na dnesek, do skolky jede s tatinkem v pyzamu![]()
prevlict ho by byl boj na hodinu, jsem si to ulehcila
My to tak máme se sousedkou, u nás se vstává brzo, takže chodit na 6:30 do školky nebo na 6 do prace fakt problém není… Ale zas chodíme asi pro někoho brzy spát… No a ona začíná den snídani v 11, zo já už mám půlku dne za sebou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 no to bych musela chodit do postele spat tak v 9, abych rano vstala na 6. Jenze malej spi ve skolce a usina vecer 22-22:30, pak ja do 23 jeste vydrzim vzhuru, abych si uzila pulhodinu klidu
a rano jsem nepouzitelna. Ale verim, ze je to dobre pro nekoho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan pro nas by bylo idealni vstavat denne 7-7:30 a zacinat skolu i praci v 9 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit