Práce online, přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Dělám v nejmenované bance a dost holek při rodicaku doma dělá fraktury. Prostě když mají čas (obvykle víkend nebo večer)projdou společnou schránku a nacvakaji do systému. Přesné podmínky neznám, ale je to o tom, že tam byly i před narozením dítěte a domluvili se tak. Dnešní doba, kdy je každý na home Office tomu dost nahrává…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dělám v nejmenované bance a dost holek při rodicaku doma dělá fraktury.
To ty zlomeniny sádrují?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den
Nevíte prosím o nějaké práci online, která je fakt ověřena?
Jde mi o přivýdělek.Nejlíp administrativa, psaní, překlad, doucovani,.. už jsem přešla všechno možný… ale zajímal by mě realni člověk, který z toho něco má a funguje to.
Odkud jsi? Narazila jsem na zajímavý inzerát, ale píšou tam o osobním setkání při náboru. Byly to Jižní Čechy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napiš mi sz, jestli chceš ![]()
Já jsem práci na HO našla na mavimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem zkoušela vsechno možné, včetně telefonických průzkumu a to fakt nebylo pro mě. Před pul rokem jsem začala spolupracovat s firmou, která vyrábí CBD oleje a přírodní doplňky stravy. Řešila jsem problémy se spánkem, vyzkoušela CBD olej a vzhledem k tomu, ze jsem byla spokojena tak jsem se rozhodla, ze s firmou začnu spolupracovat. Produkty doporučuji dále, pomáhám zákazníkům s výběrem vhodného produktu a úplně jsem se v tom našla ![]()
Tento typ prace není pro každého, plno lidi by mi řeklo, ze akorát nahanim další lidi a podobne
ale pokud člověk tihle práci dela správně, tak opravdu nikoho nahanet nemusí. Lidi mi píšou sami od sebe
Vzhledem k tomu, ze mám roční dítě, tak se práci věnuji jen, když syn spi. Zrovna dneska mám schůzku v kosmetickem salonu, kde maji zájem o produkty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak sama píšeš. ![]()
Administrativa, psaní, překlad, doučování…
Je toho spousta. Záleží ale, co umíš.
Jaké jazyky ovládáš a na jaké úrovni? Umíš psát kreativní texty? Zvládla bys třeba účetnictví? Co pomoc se správou nějakého webu nebo e-shopu? Jsi v nějaké dovednosti na takové úrovni, že bys ji mohla školit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po vyzkoušení mohu doporučit 2 online brigády. Ta první je oodpovídání na ankety, prt prt korun za to, ale dohromady mi to dalo pár stovek. Tenkrát jako studentka jsem za to byla ráda. Nic jsem neplatila, přišel mi dopis s registrací, a výplata tuším byla do 3 dnů na účtě.
A ta druhá je taky anketa. Prilepsuji si tak při mateřské. Odpovídám na otázky. Je to neomezené, takže super. Jen se musí vidělat určitý počet peněz. Ale toho jsem dosáhla během dne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den
Nevíte prosím o nějaké práci online, která je fakt ověřena?
Jde mi o přivýdělek.
Nejlíp administrativa, psaní, překlad, doucovani,.. už jsem přešla všechno možný… ale zajímal by mě realni člověk, který z toho něco má a funguje to.