Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chci se zeptat co byste dělaly na mém místě, nebo jestli by vám to taky vadilo?…Můj partner dělá na vrátnici a přiřadili ho k ženský ve stejném věku. Takže spolu slouží 12ky denní i noční a jsou tam spolu sami..Ta žena má svého přítele, který tam za nima někdy na chvíli zajde, ale to je vše jinak tam jsou pořád spolu sami.
Nevadilo.
A v čem je problém? Taky jsem v kanceláři s kolegou. Skoro každý kdo pracuje v nějakém týmu má nějakého kolegu či kolegyni.
1. ne každý chce na toho tvýho skočit. Dokonce ani pánove v drtivé většiněnemají utkvělé nutkání oslouožit všechno co se vyskytne v jejich blízkosit. V příapdě že ano, tak jde o docela porouchané jedince
2. to že ty sama sobě nevěříš a namísto toho abys to řešila, tak projikuješ svou nejsitotu jako žárlivlost není důkaz lásky, ale důkaz toho, že máš celkem rozbité sebepřijetí, sebedůvěru a tyhle věci.
3. žárlení není důkaz lásky, naopak do umí dos dobře vztah zničič, protože žárlivci člověk nedokáže že se nic neděje a čím víc žárlící žárlí, tím víc je člověk motivovaný si alepsoń někde užít, když už doma má nezasloužené peklo.
@Janli píše:
Kup mu pytel čočky a pytel hrachu, smíchej to a vždycky mu to nabal sebou, aby to přebral. Pak nebude mít čas na nesmysly s kolegyní….
Jeste by mu to mohla vařit k obědu, by se tam pak vznášel a kolegyne by se ani nepřiblížila ![]()
@Anonymní píše:
Chci se zeptat co byste dělaly na mém místě, nebo jestli by vám to taky vadilo?…Můj partner dělá na vrátnici a přiřadili ho k ženský ve stejném věku. Takže spolu slouží 12ky denní i noční a jsou tam spolu sami..Ta žena má svého přítele, který tam za nima někdy na chvíli zajde, ale to je vše jinak tam jsou pořád spolu sami.
Chlap, co dela na vratnici, neni uplne lakava partie, takze zarlit je zbytecne.
Jinak bez vtipkovani - mela by ses srovnat, zarlit na kolegyni ti nijak nepomuze, spis vam to vztah zkazi. Mela jsem partera, co zarlil, kdyz jsem delala v muzskem kolektivu. Mel smulu, vymenila jsem ho za rozumnejsiho (a nebyl to kolega) ![]()
@Anonymní píše:
A jak ta žena vypadá?
Noa? To příteli nevěříš? Já třeba sloužila noční sama s kolegama (jakože vždy já a jeden z kolegů) a manžela by nenapadlo žárlit ![]()
Mám v kanceláři čtyři chlapy, celkem kořeny, a ano, osouložila bych je, kdyby na to přišlo
nicméně ono to jde v práci těžko a ve volným čase se nestýkáme. nežárli, je to blbost. Kdyz bude chtít, ojede jí, a jestli žárlíš mu bude celkem fuk.