Práce po internetu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
483
7.5.08 11:04

práce po internetu

Asi před měsícem jsem našla práci po internetu, konkrétně čtení reklam a klikání na placené reklamy. Chtěla bych se zeptat jestli s tím má některá z vás zkušenost, hlavně s vyplácením peněz?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
472
7.5.08 14:20

Tak to by ě taky zajímalo.Já tomu moc nevěří,ikdyž jsem asi týden pečlivě odklikávala.Pak jsem přestala,protože je hrozně těžké sehnat někoho pod sebe.Měla jsem inzeráty,rozeslala jsem informace,ale nikoho to nenadchlo.
Tak snad se někdo ozve,kdo u toho vydržel.Mě to přestalo brzy bavit :?

• načítám...
128
28.5.08 14:22

Ahojky jestli myslíš takovýto klikání na ty reklamy, že jednu reklamu máš třeba za 0,78euro nebo dolaru?
Tak to je podfuk, já to dělala, s tím, že mě pak dojdou peníze za každý 3 měsíce, ale kamarád mi řekl, že nic mi nedojde a taky nic nedošlo, je to jenom další podraz. :evil: Takže to nedoporučuji.

• načítám...
483
28.5.08 20:52

Také jsem už zjistila že z toho moc nebude. Mezitím jsem se ještě napálila s dáváním letáku do obálek za 50,– a bylo mi doporučeno dělat to samé. :evil: Jsem zvědavá jestli se najde nějaká práce co není podvod

• načítám...
460
28.9.08 11:24

Holky nezkoušeli jste něco takového? http://www.pracenadoma.ic.cz/
Vypadá to solidně, ale zaráží mě že chtějí zas 100 Kč a poslat nedoporučeným dopisem a není tam ani telefon a ni email. Tchýně to chce poslat, ale já tomu jaksi nevěřím. Cokoliv hledám na internetu, tak chtějí peníze. Nemáte s tím někdo zkušenost?

• načítám...
483
29.9.08 21:03

Ahoj,
moc bych tomu nevěřila. Spíš přijdete o 100 kč

• načítám...
331
20.10.08 21:14

tak ja jim tam ty penize poslala a je to zase peknej svinl uz je to vic nez mesic a porad nic a to pisou ze se do sedmi dnu ozvou.Manzel me presvedcoval ze ty stranky vypadaji solidne az jsem to nakonec poslala i kdyz jsem tomu neverila alespon se poucil.Rozhodne nedoporucuju!!!!!!

• načítám...
644
21.10.08 21:23

Já bych řekla, že každá nabídka na práci (kde si máš vydělat ty), kde chtějí počáteční vklad je podivná. Zatím jsem se ještě napálit nedala, ale to jen proto, že moje příbuzná už několikrát. Také chci sehnat nějakou práci na doma, ale připadá mi, že žádná neexistuje! Mimo prodávání parfémů a atd. Chtěla jsem zkusit Avon, ale mluvila jsem s tetou, tak mi řekla, abych do toho nechodila, že na výdělek to není. Takže zase nic :cry: Zřejmě tedy neexistuje žádné vkládání letáků do obálek, nebo kompletování tužek, nebo něco podobného.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat