Práce po RD, nová nebo stará?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@lucad77 nene, nemám jen jsem našla inzerát. Není nic jisté právě. Poslala bych zatím životopis.
- Citovat
- Upravit
Tak pokud to není prace pres známe, tak moc neverim tomu, že tě vezmou, práce se hledá dlouho, pokud to tedy není něco, kde naopak lidi chybí.. držela bxćh se toho co mám..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@lucad77 nene, nemám jen jsem našla inzerát. Není nic jisté právě. Poslala bych zatím životopis.
No to ale už moc času nemáte teda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že podle zákona ti musí umožnit zkrácený úvazek kvůli dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Salwbca píše:
Myslím, že podle zákona ti musí umožnit zkrácený úvazek kvůli dítěti.
Pokud tomu nebrání vážné provozní důvody. Pod to se dá napasovat téměř cokoliv. A málokdo má prostředky a chuť se soudit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to řešíš brzo. Výpověď jsi nedala a už ani nestihneš a když zaměstnavatel nepřistoupí kdyžtak na dohodu tak musíš stejně nastoupit.
Ale když už bych šla do nové práce, tak bych tam zůstala minimálně rok, abych se měla opět kam vrátit.
Otěhotnís ve zkusebce, budeš muset jít třeba na nemocenskou, nebo se to provalí. Vyhodí tě bez udání důvodu a jsi nahraná i s mateřskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jdu si k Vám pro radu a názor. Od září jsme se snažili o druhé a v lednu pozitivní test, bohužel ZT. Chtěla jsem navázat, ale člověk míní, pán bůh mění.
V dubnu se mám vracet do práce po RD. Během mého výpadku zavedli směnný provoz a kvůli naší malé (3roky), mi to těžce nevyhovuje. V květnu (3 měsíce po revizy) se chceme znovu začít snažit. Mám teď dilema, zda hledat novou práci kvůli nevyhovujícím podmínkám (žádost o zkrácený podán, odpověď ještě nepřišla = bylo mi řečeno ale ať moc nedoufám), nebo zůstat v jistotě (smlouva na dobu neurčitou) a doufat, že se to druhé povede „co nejdřív“.
V nové práci mě láká domluva na zkrácený úvazek a něco novýho.. Nula stres.. možná tak z nového kolektivu… Ale pokud se vrátím do starý, mám strach abych nebyla ve stresu z těch šichet a z toho tlačení na pilu „honem, honem“.
V nové práci by mi asi bylo jedno, kdy se to zas povede, měla bych ranní popř. ten zkrácený. Nechala bych tomu volnější průběh.
Co by jste dělaly vy. Díky za názory. ♥️ Mám fakt brouka v hlavě.