Nenosím do práce makeup - měla bych?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.3.23 09:33

Nenosím do práce makeup - měla bych?

Ženy, zajímalo by mě, jestli je tu některá, která nenosí makeup do práce. Nemyslím jako vůbec nic jako lesní žena, ale myslím ten makeup co se patlá na celý obličej (v aj foundation) a na to pudr.
Nikdy jsem to totiž nenosila. Vždy si jen trochu korektorem zakryju kruhy pod očima, namaluji řasy a trochu tváře a jdu. Do teď jsem to nějak neřešila, protože při minulé práci a pak na rodičovské to bylo absolutně jedno. Teď ale nastupuji do kanclu a tak mě napadá, jestli tohle moje velmi jednoduché líčení je v pohobě nebo si budu muset nějaký makeup koupit 8o
Asi řeším blbosti, ale ještě nikdy jsem v kanclu nepracovala tak nevím co mě čeká :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2960
6.3.23 09:35

Ja nenosim, jen zamaskuji korektorem nedostatky a to je vse. Nemaluji se a pracuji taky v kanclu. Takze no stress. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
6.3.23 09:36

Proč bys měla? Když nechceš tak nenos. Já se na noční nelicila vůbec. Zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
6.3.23 09:36

Občas použiji řasenku, ale většinou ani to ne. A lesní žena fakt nejsem :lol: Možná trochu sebevědomí by to chtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
6.3.23 09:38
@Anonymní píše: Ženy, zajímalo by mě, jestli je tu některá, která nenosí makeup do práce. Nemyslím jako vůbec nic jako lesní žena, ale myslím ten makeup co se patlá na celý obličej (v aj foundation) a na to pudr.
Nikdy jsem to totiž nenosila. Vždy si jen trochu korektorem zakryju kruhy pod očima, namaluji řasy a trochu tváře a jdu. Do teď jsem to nějak neřešila, protože při minulé práci a pak na rodičovské to bylo absolutně jedno. Teď ale nastupuji do kanclu a tak mě napadá, jestli tohle moje velmi jednoduché líčení je v pohobě nebo si budu muset nějaký makeup koupit 8o
Asi řeším blbosti, ale ještě nikdy jsem v kanclu nepracovala tak nevím co mě čeká :oops:

Ano, řešíš blbosti. Make up jsem na sebe patlala max v pubertě. Choď nalíčena tak jak je ti příjemný.
V kancelářích bych max jen doporučený oblečený, že je třeba nevhodné nosit rifle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7947
6.3.23 09:41

Já používám jen BB cream a řasenku. Make-up a pudr doma ani nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
6.3.23 09:46
@Anonymní píše: Ženy, zajímalo by mě, jestli je tu některá, která nenosí makeup do práce. Nemyslím jako vůbec nic jako lesní žena, ale myslím ten makeup co se patlá na celý obličej (v aj foundation) a na to pudr.
Asi řeším blbosti, ale ještě nikdy jsem v kanclu nepracovala tak nevím co mě čeká :oops:

Přijde mi, že dneska se klade důraz především na pořádnou péči o pleť, a pak není nutné na ní za každou cenu něco patlat.
Před RD jsem taky pracovala v kanclu a většina holek byla jenom decentně nalíčena, některé vůbec.
Nestylizovala bych se do toho, jak si myslím, že by si ostatní přáli, abych vypadala. Nalíčila (nebo nenalíčila) bych se tak, abych se cítila pěkně a sama sebou. Pak uděláš ten nejlepší první dojem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
6.3.23 09:46

Jestli chceš, tak si ho kup, záleží na tobě. Jestli nechceš tekutý, můžeš zkusit třeba minerální. Já nosím, ale mě to baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.3.23 09:49

Nos to co ti vyhovuje. Práce v kanclu není co máš na sobě namalovaného, hlavně, abys zvládala práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30618
6.3.23 09:55

Nepouzivam vubec nic :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
6.3.23 09:58

Někdo to neřeší, někdo ano. Kdybych měla hezkou pleť, makeup bych nepoužívala. Bohužel moje pleť není jednotná, mám tam červená místa, drobné žilky, takže to “zakrývám” makeupem. Někdo ani toto neřeší a je to v pořádku. Je to jen na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10833

Nepoužívám, není mi to příjemné, na nedokonalosti používám korektor. Ale nepracuji v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190

Tak záleží i na typu tvé pleti. Pokud ji máš pěknou, sjednocenou, bez nedostatků, není důvod na sebe patlat tyhle „masky“. Já si přes zimu taky vystačím jen s BB krémem, v létě ani ten není potřeba, maximálně přepudruju lesknoucí se nos :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
6.3.23 09:59

Já si dělám jen rasy lehce, proč na sebe něco patlat, když mas pleť dobrou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22564
6.3.23 10:00

Upravená žena vždy vypadá líp, to je fakt. Ale nejde se zeptat, kdo nosíte nebo ne. Záleží i na pleti. Já ve svém věku mám pleť jemnou, hladkou a make-up nepoužívám. Stačí mi jen řasenka a tvářenka. Vypadám svěže a jemně. S make-upem zestárnu a zhrubnu.
Je mi 46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat