Práce při RD - jakou smlouvu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce při RD - jakou smlouvu
Ahoj, potřebovala bych poradit. Vím že toto téma tu bylo už hodněkrát ale já se v tom nějak strácím. Jsem na RD a potřebovala bych vylepšit finanční situaci. Můj původní zaměstnavatel ale nemá momentálně místo. Co tedy v mé situaci můžu udělat? Můžu na smlouvu někam jinam aniž bych dala výpověd u stávajícího zaměstnavatele? Předem děkuji za reakce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na toto jsem se ptala svého manžela a řekl mi, že jediné co nesmíš mít, je smlouva u stávajícího zaměstnavatele na stejnou pozici. Já po MD hodlám pracovat ve stejné firmě, ale na DPP a napíšou mi to na jinou pozici, aby se to náhodou nějak nekrylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli tomu dobře rozumím tak můžu jít dělat na půl úvazku kamkoli. A zároven můžu být hlášená u svého zaměstavatele na HPP. Kdybych šla zpět na své stávající místo tak musím zrušit RD přičemž RP zůstává. Ale když jdu jinam tak budu pořád na RD a smlouvu jakoukoli.Je to tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na současném prac. místě jsi vedena na rodičovské dovolené, tak jak jsi to nahlásila, pobírání rodičovského příspěvku je něco jiného… můžeš jít kam chceš pracovat, nikdo ti nemůže určovat kolik smluv a kde můžeš mít (když vynechám konkurenční doložky apod.)… jen si pohlídej prohlášení poplatníka (růžový papír-sleva na dani 2070,–) slevu můžeš uplatnovat jen u jednoho v daném období
- Citovat
- Upravit