Práce při RD - jakou smlouvu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
300
6.2.13 11:24

práce při RD - jakou smlouvu

Ahoj, potřebovala bych poradit. Vím že toto téma tu bylo už hodněkrát ale já se v tom nějak strácím. Jsem na RD a potřebovala bych vylepšit finanční situaci. Můj původní zaměstnavatel ale nemá momentálně místo. Co tedy v mé situaci můžu udělat? Můžu na smlouvu někam jinam aniž bych dala výpověd u stávajícího zaměstnavatele? Předem děkuji za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
6.2.13 11:28

Na toto jsem se ptala svého manžela a řekl mi, že jediné co nesmíš mít, je smlouva u stávajícího zaměstnavatele na stejnou pozici. Já po MD hodlám pracovat ve stejné firmě, ale na DPP a napíšou mi to na jinou pozici, aby se to náhodou nějak nekrylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.2.13 11:34

Tak jestli tomu dobře rozumím tak můžu jít dělat na půl úvazku kamkoli. A zároven můžu být hlášená u svého zaměstavatele na HPP. Kdybych šla zpět na své stávající místo tak musím zrušit RD přičemž RP zůstává. Ale když jdu jinam tak budu pořád na RD a smlouvu jakoukoli.Je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená mati
6.2.13 11:51

Na současném prac. místě jsi vedena na rodičovské dovolené, tak jak jsi to nahlásila, pobírání rodičovského příspěvku je něco jiného… můžeš jít kam chceš pracovat, nikdo ti nemůže určovat kolik smluv a kde můžeš mít (když vynechám konkurenční doložky apod.)… jen si pohlídej prohlášení poplatníka (růžový papír-sleva na dani 2070,–) slevu můžeš uplatnovat jen u jednoho v daném období

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat