Práce pro profipodklady.cz ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
2.12.17 17:56

PROFIPODKLADY

S tímto spolkem mám tuto zkušenost. Odepsal jsem v březnu 2014 na jejich nabídku brigády, tak to tehdy presentovali, psát pro studenty práce, případně vypočítávat příklady do úloh. Takže mi poslali dotazník. Celkem nevinný, žádné příliš osobní údaje. pak chtěli kopii diplomu, budiž poslal jsem jim ji.
Pak poslali, jsou to Slováci, zmluvu na zazmluvenie, jak tomu říkali. A mezitím ještě zrušili jeden email a pořídili jiný. Tedy: profipodklady@gmail.com pak job@profipodklady@cz . Nevěřřil jsem jim od začátku, ale chtěl jsem vědět s čím přijdou. Takže jsem si přečetl tu „zmluvu“:
A bylo to věru počtení. Takže nevadilo by, že zadanou práci někdo zkontroluje a podle počtu případných chyb celkovou odměnu sníží, ale : bylo uvedeno, že (práce se v každém případě stává jejich vlastnictvím), a když bude obsahovat jakoukoliv chybu, tak vypracovaná práce se stává i tak jejich majetkem (tj. mohou si ji libovolně použít, jak viz dále) a naopak, nejenže člověšk neobdrží odměnu (třebas sníženou o opravy chyby či chyb) ale naopak jim ZAPLATÍ smluvní pokutu ve výši sjednané odměny za tuto práci a dále další smluvní pokutu ve výši 7000 Kč a při druhém opakování 20 000 kč.
Opravdu dobře vymyšlená zlodějna. Takže, dejme tomu, že příklad či úlohu budete mít třeba dobře, Jenže způsobů je i více, jak udělat dobře a tak se chyba snadno vyrobí. A dejme tomu, že byly sjednána odměna třeba Kč 1000 (ale dle rozsahu práce až 10 000) tak tuto ani její nějakou část neobdržíte (bude vyrobena „chyba“ a naopak celá práce. kterou oni pak po menší úpravě nějakému nic netušícímu studentovi objednateli
„prodají“ a obdrží ještě toto : částku, kterou jim zaplatí ten student a navíc od autora ještě obdrží právě tuto stejnou částku jako smluvní pokutu a navíc při prvním „skutku“ ještě 7000 další smluvní pokutu. Takže za původně sjednanou práci obdrží celkem 1000 (smluvní pokuta od autora) + 1000 od studenta (objednatele) + 7000 další smluvní pokuta od autora (případně 20 000 druhá smluvní pokuta. Tak jsem to pochopitelně po pročtení nepodepsal, tuhle veteš = bratia ze Slovenska dal do zakázaných, ještě se pokoušeli mi vnutit smlouvu podruhé za měsíc, tak znova další do zakázaných a tím s nimi přestal komunikovat. Jak říkám, co do Čech leze v poslední době ze Slovenska, je KSINDL a líná verbež štítící se práce ale s velkým talentem na zlodějny. Tak tohle napsali nějací advokáti, tyhle neslušné návrhy. Nejlépe, když někoho něco takového napadne, tak při narození utratit (ale jak to poznat, že z toho vyroste ksindl). Je to rozená verbež. Takže u mne Slováci nikdy. Mám s nimi jen špatné zkušenosti vesměs podvoníci s umělými pseudo VŠ a makat nic, jen lehkoživkové. Jen by mne zajímalo, z čeho usuzují, že někdo, kdo si chce přivydělat na těchto pracech pro studenty, je „málo chytrý“ a nepřečte si ty jejich zlodějské návrhy = podmínky. Takže tahle slovenská veteš vyhnat zpět na Slovensko, ať to zkouší u nich. Třeba je někdo tam u nich zmydlí. Myslí si, že Čehúni jsou dilinové. Co se týče advokátů, co tohle vykoumali (ten undecent proposal), tak škoda mluvit, na galeje do smrti přikovat takovou justiční chamraď k lodi je málo. Předhonit piraním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat