Práce skladník Dektrade

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
402
31.3.13 16:37

Práce skladník Dektrade

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli někdo z vášich manželů pracuje pro tuto firmu. Jaké to tam je atd…dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12505
31.3.13 17:14

Kamarád dělal pro tuto firmu obchodáka, práci nezvládal ale je to jiná pozice, taka si moc neporadím, ale mužu s eho zeptat co skladníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
31.3.13 17:15

Jj, to budu ráda. dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.13 17:33

Ahoj, pracuje tam přítel už řadu let /sice ne jako skladník/ a můžu říct, že je to velmi solidní firma.

• Citovat
  • Upravit
Babulenka neprihl.
31.3.13 23:50

Ja jsem byvaly zamestnanec, zalezi na jake pobocce, v jakem meste.
Je to o lidech, aby byl spokojeny.
Jinak firma solidni, to urcite. Spousta zamestnaneckych vyhod, i vydelat se tam da.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.17 21:21

Mate nekdo informace o praci na pozici Referen odbytu? Firma Stavebniny DEK dříve DEKTrade?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.2.18 15:43

Oživují diskusi…referent odbytu u Dek stavebniny, co je náplní práce? Jak je odměňována tato pozice? Diky

• Citovat
  • Upravit
1446
11.2.18 15:51

Myslím, ze nejlepší je zeptat se na pohovoru. Plat muže být různý dle velikosti pobočky. Referent odbytu je prava ruka obchodníka, zajištuje objednávky, koordinaci zakázek, spokojenost zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
12.2.18 10:48

Partner je OSVC, dela strechy a do Dek stavebnin ( DekTrade ) jezdivaji hodne pro material, hodne se bavi s klukama ze skladu. Ze jsou spokojeni, fajn kolektiv a penize. Ale vzdy zalezi aj na tom, na koho clovek narazi. Vsude se najde blb, ktery cloveku zkazi den :)

• Citovat
  • Upravit
187
2.8.18 18:29

Ono i u referenta odbytu záleží, na jaké přesně je to pobočce… pokud je to větší pobočka, tak je to rozdělené ještě na dvě různé pozice - referent odbytu, který je hned jako první, koho zákazník uvidí (sedí u pokladen), anebo je to back office, kdy je vzadu v kanceláři a ten je právě pravou rukou obchodního zástupce (a často pak může pokračovat právě na obchoďáka :)).
Pokud se jedná o menší pobočku, tak tyto dvě pozice poměrně splývají dle potřeby :)
Pracuji v DEKu a myslím si, že jako zaměstnavatel je určitě fajn (zatím nejlepší, co jsem měla :)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 14:29
@Jity-lovies píše:
Ono i u referenta odbytu záleží, na jaké přesně je to pobočce… pokud je to větší pobočka, tak je to rozdělené ještě na dvě různé pozice - referent odbytu, který je hned jako první, koho zákazník uvidí (sedí u pokladen), anebo je to back office, kdy je vzadu v kanceláři a ten je právě pravou rukou obchodního zástupce (a často pak může pokračovat právě na obchoďáka :)).
Pokud se jedná o menší pobočku, tak tyto dvě pozice poměrně splývají dle potřeby :)
Pracuji v DEKu a myslím si, že jako zaměstnavatel je určitě fajn (zatím nejlepší, co jsem měla :)).

A ty děláš referenta odbytu? Jestli jo, napiš, jaké to tam je, prosím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 17:29
@Jity-lovies píše:
Pracuji v DEKu a myslím si, že jako zaměstnavatel je určitě fajn (zatím nejlepší, co jsem měla :)).

Mohu se zeptat, jak velká IT gramotnost je na této pozici nutná? A jaké jsou další předpoklady? Díky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.19 08:58

Prosím o zachování anonym, jsou tu mě současné kolegyně z nynějšího zaměstnání…
Přihlásila jsem se do DEKu na pozici referent odbytu - Back Office. Je tu někdo kdo na této pozici je, mohla bych poprosit o nějaké informace? Budu ráda za cokoliv. Moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.19 09:36

Byla jsem na konkurzu na pozici back office cca v polovině října. Vypadla jsem od tamtud po minutě a dělat bych tam nešla. Viděla jsem jednání nadřízené a podřízeným a stačilo. Jo a první kolo konkurzu probíhalo v duchu. Zavřu vás do kobky a dostanete psychologický test. Žádný face to face rozhovor představení pobočky představení pozice atd. Nic. Na rovinu jsem jim řekla že mám teda rozhodně na víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.19 09:42

A jak probihal ten pohovor? :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat