Práce skladník Dektrade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4484
22.1.20 18:53
@Anonymní píše:
@luffinka a byl to tedy psychologický test. Podstatné rozsáhlejší cca 3hod jsem absolvovala následně v jiné firmě, ovšem ve 3 tím kole, kde se vybíralo že dvou kandidátů.

Ja proti testum na pohovorech obecne nic nemám, jen mi vadí, pokud na pri prvnim kole nedojde na osobni pohovor.
Ruku na srdce, kdo z nas chce projit 3 kola pohovoru a ve tretim zjistit, ze se nesejdete s financni prddstavou ci pracovni dobou?
Takze mam stejny nazor :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 20:21

@luffinka tak to máme stejný názor. A také bývá zvykem výběr termínu na první pohovor. A jinak já nebyla v Praze.

• Citovat
  • Upravit
8.2.22 21:32

Pohovor

Čau, v DEK je velká fluktuace lidí, protože kladou vysoké nároky na zaměstnance. Kdo nechce práci ve stresu, tak nedoporučuji. Pohovor, pokud to tak lze nazvat, probíhá formou testu. Test mentální výkonosti se jmenuje „COGIT“ a najdete ho na internetu. Personalista/ka Vás posadí do zasedačky k notebooku, nechá vyplnit dotazník (opíšete data z životopisu), řekne základní instrukce a ponechá svému osudu :pocitac:. Po skončení testu odcházíte domů. :nevim: K čemu takový pohovor, když test lze udělat z domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
30.8.22 09:01
@Kabanovnice píše: Čau, v DEK je velká fluktuace lidí, protože kladou vysoké nároky na zaměstnance. Kdo nechce práci ve stresu, tak nedoporučuji. Pohovor, pokud to tak lze nazvat, probíhá formou testu. Test mentální výkonosti se jmenuje „COGIT“ a najdete ho na internetu. Personalista/ka Vás posadí do zasedačky k notebooku, nechá vyplnit dotazník (opíšete data z životopisu), řekne základní instrukce a ponechá svému osudu :pocitac:. Po skončení testu odcházíte domů. :nevim: K čemu takový pohovor, když test lze udělat z domu?

Díky. :srdce:
Přesně to jsem hledala. Jdu tam v pondělí.
Jsem trochu překvalifikovaná, ale jako kutil sortiment znám.
Tady je to s prací horší, tak uvidím, jdu i na další pohovory.
Ještě jednou díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
30.8.22 15:28

@Sylvania 333 tak hodně štěstí. Já už jsem to tu možná i psala, šla jsem na pohovor a když jsem té dotyčné nestála ani za to, aby mi představila firmu a rovnou mě chtěla posadit k testu a nazdar. Do toho cestou sprdla jednoho zaměstnance, že asi dělal něco blbě. Tak toto fakt děkuji nechci. Jo a taky jsem překvalifikovana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
6.9.22 15:19
@jopo píše:
@Sylvania 333 tak hodně štěstí. Já už jsem to tu možná i psala, šla jsem na pohovor a když jsem té dotyčné nestála ani za to, aby mi představila firmu a rovnou mě chtěla posadit k testu a nazdar. Do toho cestou sprdla jednoho zaměstnance, že asi dělal něco blbě. Tak toto fakt děkuji nechci. Jo a taky jsem překvalifikovana.

Tak mám splněno. Nejdřív test, pořád měli strach, jestli nejsem nervózní :lol: Ten test jsem měla za chvilku, limit mají 70%, měla jsem víc, ale pár bodů jsem ztratila tím, že mě chytla křeč do ruky a nemohla jsem chvíli vyplňovat, a běžel mi limit. Dali mi notebook s externím myšákem. Tak kdo půjdete, doporučuji si lépe sednout. Pak jsem chvíli čekala, potom byl pohovor, ptali se, jak snáším stres, jsem si vzpomněla, jak to tu někdo psal, myslím Kabanovice. Tady se ví všechno. Mají se ozvat. A já nev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
6.9.22 15:29

@Sylvania 333 tak hodně štěstí, jestli máš zájem tam pracovat, ať tě vezmou. Já tenkrát dělala/nedělala pohovor na Back Office. V té době jsem dělala asi 5 pohovorů, vzali mě všude. Ale už je to 3 roky. Dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.9.22 07:13
@jopo píše:
@Sylvania 333 tak hodně štěstí, jestli máš zájem tam pracovat, ať tě vezmou. Já tenkrát dělala/nedělala pohovor na Back Office. V té době jsem dělala asi 5 pohovorů, vzali mě všude. Ale už je to 3 roky. Dej pak vědět.

No, upřímně, doufám že je to jinde lepší. Měla jsem o té firmě lepší mínění. Tohle je trochu jako Batesův hotel.
Původně jsem si myslela, že je to normálně administrativa a na jiné pobočce, no ne, no. :lol: Test jsem napsala, potom byl pohovor, až potom :roll: jsem se dozvěděla, že bych byla na takové malé prodejně, v tmavém koutě u schodů, takový průchoďák do kanceláří 8o, samozřejmě asi hmotka, chodili kolem toho jako kolem horké kaše, ten člověk, co tam pracoval odchází a asi by kvůli mě inventuru nedělali. :P
Z toho bych měla největší strach.
Takže bych dělala administrativu i prodávala.
Peníze nic moc, spíš k minimálce (snad 23 tis., samozřejmě tlak na prodej) a mezi řečí vyplynulo, že pracovní doba v sezóně 9,5 hod.
Dream job. :lol:
Teď bude druhé kolo.
Beze mě…
100 m od téhle pobočky je konkurence.
Tahle vypadá spíš na zavření.
Nejvíc mě zarazilo, že když jsem tam byla na testu a na pohovoru, cca hodinu a půl, tak tam bylo ticho, ti mladí hošíci, asi obchodáci ani nikam nevolali, jen tam seděli, žádná aktivita. To z jiných firem neznám.
Jo a pohovor se mnou vedli dealer a prodavačka. :lol: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.9.22 07:25

K tomu testu. Je to rozdělené na 4 části. Čj, rozpoznávání obličejů, matematika a část, která nejvíc připomíná IQ testy.
Cogit testu A, který se dá najít na internetu to moc neodpovídá. 4 části po 5 minutách, ty části jsou ještě rozdělené na otázky, ubíhá vám čas. Mají to špatně rozdělené na ploše, na ty spodní otázky se musí scrollovat ve vedlejším okně. Tak bacha.
V češtině je to nejvíc na slova souřadná, podřadná. U matematiky je výběr z možností, většinou stačí spočítat čísla na konci, v další části rozpoznáváte obličeje a potom klasika IQ test. Na internetu jsou jich mraky a dá se v nich zdokonalit.
Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
11.9.22 10:50

@Sylvania 333 mně by ten test vůbec nevadilo, pokud by to mělo nějakou posloupnost. Je slušnost si na začátku podat ruku, popovídat si ať obě strany vědí, do čeho jdou, ne dotyčného posadit do kopky k PC. No nic o firemní kultuře toto dost vypovídá. A měla jsem přesně to samé, dáma která mě měla test dat vypadala jak když si odskočila v monterkach od kasy. Tak přeji, ať najdeš místo dle tvých představ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.9.22 20:06
@jopo píše:
@Sylvania 333 mně by ten test vůbec nevadilo, pokud by to mělo nějakou posloupnost. Je slušnost si na začátku podat ruku, popovídat si ať obě strany vědí, do čeho jdou, ne dotyčného posadit do kopky k PC. No nic o firemní kultuře toto dost vypovídá. A měla jsem přesně to samé, dáma která mě měla test dat vypadala jak když si odskočila v monterkach od kasy. Tak přeji, ať najdeš místo dle tvých představ.

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.2.24 13:06

@Sylvania 333 @jopo @Kabanovnice
Zeny obnovuji diskuzi..a prosím zkušennosti z práce a rady s testem..test mne čeká za týden prosím rady hlavně co se testu týče, klidně do zpráv..A jste v DEK stále a spokojené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 15:29

Zeny obnovuji diskuzi..a prosím zkušennosti z práce a rady s testem..test mne čeká za týden prosím rady hlavně co se testu týče, klidně do zpráv..A jste v DEK stále a spokojené?

Čau Dádo,
test si můžeš vyzkoušet na COGIT. Cena je 159 Kč a výsledek ti přijde na e-mail. Test zkoumá tvoji pozornost, vnímání, rychlost a pružnost myšlení. Jak zvládáš jednat ve stresových situacích.
V DEK je velká fluktuace lidí, protože kladou vysoké nároky na zaměstnance. Kdo nechce práci ve stresu, tak nedoporučuji! :zed:
Pohovor Brno: Personalista/ka tě posadí do zasedačky k notebooku, nechá vyplnit dotazník (opíšeš data z životopisu), řekne ti základní instrukce k testu a ponechá svému osudu :pocitac:. Po skončení testu odcházíš domů. Kontaktují jen uchazeče, kteří postoupili do dalšího kola. Na dalším pohovoru ti teprve řeknou mzdu, náplň práce a vše ostatní.
Nedávno jsem zažila podobnou situaci. Paní mě dala primitivní test - nakreslete veselé srdíčko, co je to IQ, jaká je vaše motivace,… Test na pět minut. Když do půl hodiny nepřišla, tak jsem se zvedla a bez jediného slova odešla.
Zaměstnání je jako vztah dvou lidí. Někdo je ochoten snášet ponižování od partnera a druhý ne.

Příspěvek upraven 26.02.24 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.2.24 17:28

@Kabanovnice No potěš koště :-D Ty Cogit testy jsem si nasla a zkusila, ale četla jsem tu v diskuzi že se ten test tam tomuhle cogit moc nepodobá.. Takže rozumím tomu dobře, že ty jsi tam vůbec nenastoipila anebo už vystoupila? :-D Čekala jsem, že výsledek testu mi řekne ještě tam, takže odejdu a budu čekat jestli se někdo ozve či ne jak jsem vůbec dopadla..? :think:
No a mzdu snad vím, předpokládám že by platilo to co psali v inzerátu na který jsem reagovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.24 23:39
@Dáda81 píše:
@Kabanovnice No potěš koště :-D Ty Cogit testy jsem si nasla a zkusila, ale četla jsem tu v diskuzi že se ten test tam tomuhle cogit moc nepodobá.. Takže rozumím tomu dobře, že ty jsi tam vůbec nenastoipila anebo už vystoupila? :-D Čekala jsem, že výsledek testu mi řekne ještě tam, takže odejdu a budu čekat jestli se někdo ozve či ne jak jsem vůbec dopadla..? :think:
No a mzdu snad vím, předpokládám že by platilo to co psali v inzerátu na který jsem reagovala :D

Firmu DEK znám jako dodavatele a pak z pozice uchazeče. Na menších pobočkách dělají vše od A až po Z, takže se nezastavíš. Já osobně dělala test COGIT. Nikdo mě pak nekontaktoval, ani blbý e-mail neposlali. Chceš v takové firmě dělat? Zkus si přečíst recenze na Atmoskop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat