Vedoucí stravování - náplň práce

381
30.3.13 22:20

Vedoucí stravování-náplň práce

Nevíte někdo jaká je náplň práce vedoucí stravování v mateřské školce? Dělá i nějaké účetnictví? a jakým způsobem se stará o stravování? děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
30.3.13 22:27

Odhlášky, přihlášky děti na stravko, dohadování se s rodiči, kontrola a agenda nad stravným, normy, odpisy potravin, sledování skladu, asi i skladba týdenního jídelníčku ( když se cítíš tak důležitá a nechceš to nechat dělat šefkuchařku), objednávky surovin, dozor nad kuchařkami, hádky s nimi, sledování chodu kuchyně, nervy s hygienou, trávení hromady času s dodavateli, razítkování, účetnicví - jako mzdy ne, ale určitě skladové hospodářsví ano. Jinak nervy nervy nervy. Viděno z pohledu šefkuchařky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
30.3.13 22:43

@berry4 - děkuju za odpověď. Až takový nervy to jsou? 8o Na druhou stranu kde dneska nejsou žejo? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.3.13 23:20

Neznám člověka, který by dneska neříkal, že jeho práce je šíleně stresující a má v ní hrozné nervy :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
30.3.13 23:28

@Brokoli nevim, ja v te pozici nikdy nebyla, ale zatim kazda vedouci tento dojem vyluzovala. Ale vis jak, kdo nezkusil, neuveri ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
30.3.13 23:35
@berry4 píše:
@Brokoli nevim, ja v te pozici nikdy nebyla, ale zatim kazda vedouci tento dojem vyluzovala. Ale vis jak, kdo nezkusil, neuveri ;)

Já věřím, že to stres je. Jen, že to je dneska stres prakticky všude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
31.3.13 07:27

Ta práce určitě není těžká, je to jen otázka zvyku a cviku se naučit všechna čísla a položky do těch správných programů v pc, ty dnes vše vyhodnotí samy. Ale na to je čas na zaučení. Nejhorší jsou asi měsíční a roční uzávěrky, jak dopadne audit, u uzávěrek kolikrát sedí vedoucí v práci přesčas.
Určitě by měla být ale vedoucí sběhlá i v otázce vaření, aby věděla, co její personál dělá a dokázala si mnohdy to jídlo obhájit před rodiči. Ti kolikrát dokáží být kousaví. ;) Někdy dokonce i sama sestavuje jídelníček a normuje, tudíž i v této oblasti je to třeba.
A hlavně by měla umět vycházet s lidmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
31.3.13 08:26
@Bábrdl píše:
Já věřím, že to stres je. Jen, že to je dneska stres prakticky všude. :nevim:

Lidi si sami dělají ten stres.

• Citovat
  • Upravit
20557
31.3.13 12:04

Stres je tak max. dva dny v měsíci než uděláš uzávěrku..jinak je to pohoda, klídek a tabáček..ale už bych to znovu dělat nechtěla, na mně moooc nuda, nemám ráda kancelářskou prudu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.25 19:01

Holky, oživují diskuzi, mám nabídku zkusit dělat vedoucí stravování pro MŠ a ZŠ..nevím o tom vůbec nic, praxi nemám žádnou, jsem jen kancelářská „krysa“ momentálně…

Nedělá náhodou někdo vedoucí stravování? Chtěla bych se zeptat, než me začnou zaškolovat - koncem prázdnin - zda bych s něčím mohla začít sama…tedy co bych měla začít se učit, vyhledávat, co potřebuju, je důležité znát, mít :think:
Budu ráda za každou radu, pohled :).
Prosím o anonym, kdyby z nabídky sešlo, ještě o tom moje rodina neví.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat