Vedoucí stravování - náplň práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vedoucí stravování-náplň práce
Nevíte někdo jaká je náplň práce vedoucí stravování v mateřské školce? Dělá i nějaké účetnictví? a jakým způsobem se stará o stravování? děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Odhlášky, přihlášky děti na stravko, dohadování se s rodiči, kontrola a agenda nad stravným, normy, odpisy potravin, sledování skladu, asi i skladba týdenního jídelníčku ( když se cítíš tak důležitá a nechceš to nechat dělat šefkuchařku), objednávky surovin, dozor nad kuchařkami, hádky s nimi, sledování chodu kuchyně, nervy s hygienou, trávení hromady času s dodavateli, razítkování, účetnicví - jako mzdy ne, ale určitě skladové hospodářsví ano. Jinak nervy nervy nervy. Viděno z pohledu šefkuchařky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 - děkuju za odpověď. Až takový nervy to jsou?
Na druhou stranu kde dneska nejsou žejo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neznám člověka, který by dneska neříkal, že jeho práce je šíleně stresující a má v ní hrozné nervy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brokoli nevim, ja v te pozici nikdy nebyla, ale zatim kazda vedouci tento dojem vyluzovala. Ale vis jak, kdo nezkusil, neuveri ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 píše:
@Brokoli nevim, ja v te pozici nikdy nebyla, ale zatim kazda vedouci tento dojem vyluzovala. Ale vis jak, kdo nezkusil, neuveri
Já věřím, že to stres je. Jen, že to je dneska stres prakticky všude. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta práce určitě není těžká, je to jen otázka zvyku a cviku se naučit všechna čísla a položky do těch správných programů v pc, ty dnes vše vyhodnotí samy. Ale na to je čas na zaučení. Nejhorší jsou asi měsíční a roční uzávěrky, jak dopadne audit, u uzávěrek kolikrát sedí vedoucí v práci přesčas.
Určitě by měla být ale vedoucí sběhlá i v otázce vaření, aby věděla, co její personál dělá a dokázala si mnohdy to jídlo obhájit před rodiči. Ti kolikrát dokáží být kousaví.
Někdy dokonce i sama sestavuje jídelníček a normuje, tudíž i v této oblasti je to třeba.
A hlavně by měla umět vycházet s lidmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Já věřím, že to stres je. Jen, že to je dneska stres prakticky všude.
Lidi si sami dělají ten stres.
- Citovat
- Upravit
Stres je tak max. dva dny v měsíci než uděláš uzávěrku..jinak je to pohoda, klídek a tabáček..ale už bych to znovu dělat nechtěla, na mně moooc nuda, nemám ráda kancelářskou prudu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, oživují diskuzi, mám nabídku zkusit dělat vedoucí stravování pro MŠ a ZŠ..nevím o tom vůbec nic, praxi nemám žádnou, jsem jen kancelářská „krysa“ momentálně…
Nedělá náhodou někdo vedoucí stravování? Chtěla bych se zeptat, než me začnou zaškolovat - koncem prázdnin - zda bych s něčím mohla začít sama…tedy co bych měla začít se učit, vyhledávat, co potřebuju, je důležité znát, mít
…
Budu ráda za každou radu, pohled
.
Prosím o anonym, kdyby z nabídky sešlo, ještě o tom moje rodina neví.
- Citovat
- Upravit