Práce společnice, prostituce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Šlapat kvůli Vánocům? Bože pošli mi adresu, já tvymu synovi něco koupím.
- Citovat
- Upravit
Kašli na to, jestli to neodneseš fyzicky, tak psychicky. Navíc píšeš asi o té nejšpinavější možnosti, která mě napadá. Držím palce, ať ti vyjde práce.
- Citovat
- Upravit
@barbarossa píše:
Neblázni, to se budeš prodávat jak nějaký dobytek na trhu. Nebojíš se, že by Tě mohli minimálně znásilnit? A bez pasáka i třeba ublížit jinak? Co nabídnout jinou výpomoc-hlidani dětí, odvádění a vyzvedávání, žehlení, úklid (ale oblečená a ve vší slušnosti), doučování něčeho, co umíš…Neklesej tam, odkud se jen těžko zvedá. Jestli chceš, napiš mi zprávu.
Znásilnit? To jako že by jí po aktu nezaplatili, nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prof. Farnsworth píše:
Znásilnit? To jako že by jí po aktu nezaplatili, nebo jak?
Tuším, že i prostitutka si může vybrat s kým a jak chce souložit, ne ohledně ceny, ale praktik, bezpečnosti. V tomto by se mohlo stát, že chlap je ekl, ona bude chtít vycouvat a on jí to nedovolí.
- Citovat
- Upravit
@Altavista píše:
Tuším, že i prostitutka si může vybrat s kým a jak chce souložit, ne ohledně ceny, ale praktik, bezpečnosti. V tomto by se mohlo stát, že chlap je ekl, ona bude chtít vycouvat a on jí to nedovolí.
anebo se domluví s jedním a pak zezadu vyskáče dalších dvacet chlapů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@amazon píše:
anebo se domluví s jedním a pak zezadu vyskáče dalších dvacet chlapů
Teda ty máš dost perverzní představy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za rady, raději budu čekat jak dopadne Penny, to byla jen úvaha z nouze která člověka donutí dělat i nemožné snad už bude jenom lépe, hezký předvánoční čas ![]()
Alice, Zakladatelka
- Citovat
- Upravit
@mackA159 Děkuji za nabídku pomocí, ale nechci dárky, ani korunky jen řadu, a vyčkám na normální práci, a mezitím si půjčím od babči, Alice
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Moc děkuji za rady, byla to jen úvaha, ale "koule jít na věc, bych asi nedala, možná z nouze, jsem ve výběrovém řízení v Penny tak doufám že už to výjde
Zakladatelka Alice
Můžou tě zmlátit, odtáhnout proti tvé vůli kdovíkam jako sexuální otrokyni, fuj, nedovedeš si představit, jak zle to může dopadnout. Já bych radši dělala i třeba na záchytce a drbala poblitiny, než tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě bych ji nedělala, jak tady bylo zmíněno… Jde o bezpečnost, zdraví a o úctu v sebe sama… Jsi skvělá mamka, která chce pro sebe a syna to nejlepší, ale pro něj je nejvíc, aby si byla šťastná a spokojená… Nicméně tě chápu, zkoušís všechny možnosti, ale určitě to nevzdavej (nějakou praci) a pořád hledej, něco se objeví a užijete si krásně vanoce
držím palečky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit