Práce společnice, prostituce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
27.11.20 15:54

Paneboze, smradlavi kamionaci na odpocivadle 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.11.20 15:56

Nedoporučuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
27.11.20 16:37

Šlapat kvůli Vánocům? Bože pošli mi adresu, já tvymu synovi něco koupím.

• Citovat
  • Upravit
Altavista
27.11.20 16:40

Kašli na to, jestli to neodneseš fyzicky, tak psychicky. Navíc píšeš asi o té nejšpinavější možnosti, která mě napadá. Držím palce, ať ti vyjde práce.

• Citovat
  • Upravit
14751
27.11.20 16:43
@barbarossa píše:
Neblázni, to se budeš prodávat jak nějaký dobytek na trhu. Nebojíš se, že by Tě mohli minimálně znásilnit? A bez pasáka i třeba ublížit jinak? Co nabídnout jinou výpomoc-hlidani dětí, odvádění a vyzvedávání, žehlení, úklid (ale oblečená a ve vší slušnosti), doučování něčeho, co umíš…Neklesej tam, odkud se jen těžko zvedá. Jestli chceš, napiš mi zprávu. :hug:

Znásilnit? To jako že by jí po aktu nezaplatili, nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
27.11.20 16:51
@Prof. Farnsworth píše:
Znásilnit? To jako že by jí po aktu nezaplatili, nebo jak?

Tuším, že i prostitutka si může vybrat s kým a jak chce souložit, ne ohledně ceny, ale praktik, bezpečnosti. V tomto by se mohlo stát, že chlap je ekl, ona bude chtít vycouvat a on jí to nedovolí.

• Citovat
  • Upravit
9180
27.11.20 17:42
@Altavista píše:
Tuším, že i prostitutka si může vybrat s kým a jak chce souložit, ne ohledně ceny, ale praktik, bezpečnosti. V tomto by se mohlo stát, že chlap je ekl, ona bude chtít vycouvat a on jí to nedovolí.

anebo se domluví s jedním a pak zezadu vyskáče dalších dvacet chlapů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
27.11.20 18:44
@amazon píše:
anebo se domluví s jedním a pak zezadu vyskáče dalších dvacet chlapů :?

Teda ty máš dost perverzní představy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.20 19:29

Děkuji za rady, raději budu čekat jak dopadne Penny, to byla jen úvaha z nouze která člověka donutí dělat i nemožné snad už bude jenom lépe, hezký předvánoční čas :srdce:
Alice, Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 19:29

:kytka:
@Altavista Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 19:30

@mackA159 Děkuji za nabídku pomocí, ale nechci dárky, ani korunky jen řadu, a vyčkám na normální práci, a mezitím si půjčím od babči, Alice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.20 19:32

@Jolka86 Moc děkuji za radu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5941
27.11.20 21:42
@Anonymní píše:
Moc děkuji za rady, byla to jen úvaha, ale "koule jít na věc, bych asi nedala, možná z nouze, jsem ve výběrovém řízení v Penny tak doufám že už to výjde
Zakladatelka Alice :srdce:

Můžou tě zmlátit, odtáhnout proti tvé vůli kdovíkam jako sexuální otrokyni, fuj, nedovedeš si představit, jak zle to může dopadnout. Já bych radši dělala i třeba na záchytce a drbala poblitiny, než tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
28.11.20 17:09

Mela bych strach o svou bezpecnost..

• Citovat
  • Upravit
148
28.11.20 22:04

Určitě bych ji nedělala, jak tady bylo zmíněno… Jde o bezpečnost, zdraví a o úctu v sebe sama… Jsi skvělá mamka, která chce pro sebe a syna to nejlepší, ale pro něj je nejvíc, aby si byla šťastná a spokojená… Nicméně tě chápu, zkoušís všechny možnosti, ale určitě to nevzdavej (nějakou praci) a pořád hledej, něco se objeví a užijete si krásně vanoce :kytka: :andel: držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat