Práce u Marks&Spencer

184
8.6.13 13:59

Práce u M&S..

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli nevíte, jak je rozložená pracovní doba (směny) u prodavaček v Marks&Spencer nebo Camaieu apod.na zkrácený úvazek (30h týdně) anebo na plný. Během týdne a o víkendu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22590
8.6.13 14:21

Ja tam kdysi pracovala asi 2 mesice kdyz jsem se stehovala a hledala praci v Praze - tehda se otviral velky M&S na vaclavaku, ale na smeny si nepamatuji :zed: mam dojem ze se jel kratky a dlouhy tyden a jelo se tusim dvanactky, ranni a odpoledni :think: Rozpis se dodrzoval do puntiku, dokonce i na svacinu si mela presny cas a musela si na ni v presny cas jit. Rozpis jsem vedela na mesic dopredu a slouzil se vikend, svatky, vsechno :roll: Ale to vse ti reknou pri pohovoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
8.1.15 10:46

A víte někdo o platu u této firmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.1.15 11:10

Ahoj, já tam byla na brigádě a prodavačky klasický K/D tak úplně neměly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
8.1.15 11:14

@Klarindas A můžu se zeptat na mzdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
8.1.15 14:47

@Vickee To já nevím, já byla jen brigádnice s hodinovou mzdou, ale asi se nebude moc lišit od ostatních prodavaček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.8.17 10:32

Chci se jen zeptat, zda nevíte, jak je to se směnami nyní. Vyhovovaly by mi směny Krátký/dlouhý týden. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.11.17 18:11

Ahoj ženy. Dělala jste tam některá? Jak to tam teď vypadá, jak vás dusí u pohovoru a jestli se vyplatí práce vs. plat? Teď jsem dělala rok v Bambuli a tam s námi doslova vytírali zadky, tak zas abych nespadla do něčeho podobného. Zítra tam jdu na pohovor, tak chci být trochu připravená :D Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.11.17 20:27

@mejdylko jak je to tam s praci moc nevim, nevzali me, ale pohovory maj teda desny… pokud to teda uz nezmenili, tak to probiha hromadne, jako ze asi 15 lidi dela pohovor najednou v nejaky ucebne. Musis si stoupnout a vsem se predstavit (jako na nejaky terapii :mrgreen: ) a tenkrat jsme dostali dotaznik s nejakyma otazkama, podle me to pak davali vyhodnotit nejakymu psychologovi, protoze tam byli otazky jako: chtela by jste zapasit v ringu? Kdyz kolem vas jede dite v kocarku, jak se na nej zatvarite? Nebo neco tak podobnyho :roll: no a dalsi cast pohovoru bylo, ze se chodilo po dvojicich nekam do jiny mistnosti, vylosovali jsme si tema a museli jsme delat scenky, pro me naprosto priserny, fakt nejsem herec… nejhorsi pohovor co jsem kdy zazila, jestli je v podobnym duchu i ta prace tam, tak asi dobre ze me nevzali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.11.17 20:53

@Sonik777 No tak něco podobného jsem tušila, už jen když se mnou paní mluvila po telefonu, jsem si připadala jak blbec. Tak to tam ani nemusím chodit, protože já je pošlu s timhle do háje… nejsem na dramaťáku, abych jim tam předváděla nějaký scénky. :D Nic no.. budu koukat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.11.17 21:05

@mejdylko jo taky jsem si říkala, jestli dělám pohovor na prodavačku, nebo jestli konkurz do národního :lol: bylo to fakt šílený, ale už je to dost dávno, tak třeba to už změnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
15.11.17 21:34

@Sonik777 no i když… stejně musím do Prahy, tak zkusit to můžu. Aspoň tam půjdu s rezervou a třeba se ještě pobavím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.11.17 22:00

A probíhá ten pohovor pořád v rom hotelu na Budějovický? Jestli jo, tak mam pocit, že se to asi moc nezměnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat