Práce u oriflame

61
11.2.20 17:57

Práce u oriflame

Ahoj maminky chtěla bych se zeptat máte nektera zkušenost s práci u oriflame pri mateřské? Myslim nabízení produktů s těch jejich katalogu dá se tím vůbec něco vydělat? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
11.2.20 18:04

Kamaradka dela u avonu uz 10 let, takze ma svych nejakych 150 klientu a k praci je to pry dobry privydelek, ale ze nove holky ted maji prave problem sehnat klientelu, vek jejich klientu je 40+..takze u oriflame to bude asi podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
11.2.20 18:22

Teď už to nepůjde tak jednoduše jako kdysi, když se vydal katalog just a sousedka oběhávala další sousedky s nabídkami produktů.
A takhle to mají další firmy jako Avon, Tiande a podobně.
Dostaneš provizi pár korun za prodané výrobky, musíš si shánět klienty, ale nejlépe se stejně budou mít ti, co jsou na vrcholu pyramidy a stáli hned na začátku vznikající firmy. Nováčci budou mít jen šušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.20 18:35

Já teď Oriflame zkouším asi 5. měsíc, a je to více než bídné :(
Buď to převálcuje někdo s Avonem, nebo když už si někdo objedná, tak za 150 Kč, a ve finále jsem ráda, když mi provize vyjdou na poštovné. Takže s tím asi končím.
Ale záleží hodně na okolí, já nabízím u nás na vesnici a v práci, nikdo se bohužel nechytá. Třeba můžete mít štěstí a zrovna ve Vašem okolí budou zájemci :) Chce to vyzkoušet. Ono když je velká objednávka, tak se to vyplatí, ty provize jsou docela pěkné, ale tam já právě narážím - žádné velké a četné objednávky nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
11.2.20 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj maminky chtěla bych se zeptat máte nektera zkušenost s práci u oriflame pri mateřské? Myslim nabízení produktů s těch jejich katalogu dá se tím vůbec něco vydělat? dekuji

dělám Orif. asi 15 let. Nic s tím nevyděláš, je to tak jak psala @Nickname555 že ti provize vyrovná poštovné. Ale slušně zásobím kosmetikou sebe a své nejbližší - rodinu. Slušně - myšleno i za rozumné ceny. Navíc já i dcera už jsme na tuto kosmetiku zvyklé, a tak berem jen tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.2.20 20:38

Urcite to neni zavratne na vydelek, je toho vsude plno. Mozna kdysi to slo dobre, babicka Oriflame delavala, ale to je pres 20 let. Navic musis byt aj trosku, ehmmm vice potvora a drat se drze davama a vsude hazet reklamy. Ja osobne vyrostla na Justu, jsem poradkyne a pouzivame cela rodina, ale uz nejakou dobu pozoruji, ze se mnozi poradkyne, ktere obchazi pravidla a chtive penez jdou pres mrtvoly :roll: tohle zapotrebi nemam ;)

• Citovat
  • Upravit
6445
11.2.20 22:30

Tak pred petadvaceti lety mozna. Dneska pochybuju. Maximalne tim budes zasobovat svoji rodinu se slevou a v dusledku toho nakoupis vic nez potrebujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
11.2.20 22:33

Naskakovat do MLM takhle pozdě se moc nedá.

Leda že by se ti to vyplatilo v tom smyslu, že kosmetiku od nich rodina stejně kupuje, a měla bys ji levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
11.2.20 23:20

Stačí vejít do jakékoli drogerie a nevíš, co si koupit dřív. To není jako před 20 lety, kdy všechny make-upy v obchodě byly tmavé nebo oranžové a jedna kolekce tam strašila i dva roky, než to prodavačky povyhazovaly, protože to bylo usmažené od zářivek a pootevírané a omatlané od zákaznic. Teď je v obchodech tolik lákadel a valí se pořád nové a nové produkty, že na katalog se ti každý vyprdne. Já chci novou řasenku hned, ne až za půl roku, kdy na ni bude akce. Navíc spousta lidí, co třeba nemají čas si do té drogerie/parfumerie zajít, tak si to prostě objednají sami někde na e-shopu, nebudou čekat, co jim přijde nabízet nějaká dealerka. A rodina objednává u rodinné příslušnice spíš ze zdvořilosti, než že by byli všichni tak ohromeni účinky a kvalitou katalogových produktů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 10:09

Díky holky za informace tak nevím teď mám chuť se na to vypadnout ještě popremyslim. Napadlo mě právě protože přítel má obchod a projde tam denně dost lidí že bych katalog vždycky ženám nabídla a že by to třeba nebylo špatné ale nevím je pravda že člověk si může skočit do drogerie a má to hned tak jestli vůbec by to někdo chtěl.

• Citovat
  • Upravit
2330
12.2.20 11:09
@Anonymní píše:
Díky holky za informace tak nevím teď mám chuť se na to vypadnout ještě popremyslim. Napadlo mě právě protože přítel má obchod a projde tam denně dost lidí že bych katalog vždycky ženám nabídla a že by to třeba nebylo špatné ale nevím je pravda že člověk si může skočit do drogerie a má to hned tak jestli vůbec by to někdo chtěl.

Katalog ne, spíš objednej výrobky z jedné řady, udělejte cenu, vystav zboží, možná, že jej někdo veme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat