Práce u RegioJet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce u RegioJet
Dobrý den,
Je zde někdo kdo pracoval u RegioJet jako stevard na vlakových spojích v rámci ČR??
Hodněkrát jsem jela letos RegioJetem na trase Ostrava-Praha a vždy se mi stalo že na celý vlak byli jen 2 zaměstnanci tudíž nebylo možné si objednat žádné občerstvení. Situace mě velmi mrzela a šlo vidět, že i stevardky. Tato práce mě zaujala už dříve a ráda bych ji zkusila. Cestování mě baví, jezdím často dlouhé trasy a komunikovat s lidmi mi nevadí a nebojím se. Bohužel nikde sem nenašla požadavky zda stačí jen plnoletost nebo musí být i ukončené SŠ. A byla bych ráda i za osobní zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Požadují plnoletost a středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou. Na jejich stránkách mají všechny zrovna nabízené pozice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Asiina dívala sem se a četla jsem jen plnoletost, o vzdělání nic. Tak to si budu muset ještě rok počkat
. Teď jdu do 4. ročníku na sš. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eelinna píše:
@Asiina dívala sem se a četla jsem jen plnoletost, o vzdělání nic. Tak to si budu muset ještě rok počkat. Teď jdu do 4. ročníku na sš. Děkuji
a to jsi jako chtěla přestat studovat před 4. ročníkem a jít pracovat k Regiojetu??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzdělání není podmínkou. Jen ta plnoletost. Osobní zkušenost mám a z mého pohledu tam rozhodně bylo víc proti než pro. Střídají se tam zaměstnanci neskutečnou rychlostí, to je také určitou vizitkou. Pokud bych měla říct, jestli studium nebo toto, pak rozhodně něco dostudovat. Není to, jak to vypadá navenek a hazardovat s ukončením vzdělání kvůli tomuhle není určitě správně.
Pokud máš konkrétní otázky, napiš SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndulkaMa určitě nechci zahodit školu, chci dodělat sš a pak jít do Prahy na VŠ. Ale chci to dělat přes víkendy, volna a prázdniny, brigádně. A myslím si, že teď když mají málo lidí že by brát mohly i na tu brigádu. Dělala jsem plno brigád, ale nic mě z toho nebavilo a nenaplňovalo tak bych chtěla změnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eelinna ano, brigádníci tam byli vždy. Hodně z nich to dělalo při VŠ. To jistě možnost je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndulkaMa určitě ano.. Děkuji moc. Zkusím poslat žádost a uvidím. A nevíte jaka úroveň AJ je minimálně požadovaná? Jestli mi bude stačit A2-B1 jako mírně pokročilý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, doporučuji přečíst si recenzi, dej si do google jiri7 prace u regiojetu už není sice aktuální, ale jen jsem si vzpoměla, že jsem to kdysi četla. Jezdila jsem s regiojetem opravdu hodně jako pasažér ale, cca 2-3 do týdne, autobusy i vlaky. A opravdu jsem obdivovala s čím někteří lidi otravují a je jen dobře, že stevardy konečně v autobusech zrušili, práce životu nebezpečná, nechápala jsem proč to ti lidi dělají. A hlavně dotazníky spokojenosti chodí za každou jízdu a to, že by si nikdy nikdo nestěžoval určitě není možné a hlavně někteří lidi si i vymýšlí, jen proto, že si myslí, že jim firma dá kompenzaci ve formě kreditu třeba na další jizdenku.
Nikdy bych tu práci nemohla dělat. Navíc ted když kvuli koroně omezili hromadu spojů, tak proč myslíš, že mají stále málo lidí, ta práce prostě se nedá vydržet. Pracuji s lidma a vím, že někteří si obsluhy absolutně neváží a jsou schopni tě pomalu očima zabít, když jim řekneš třeba, že jim nepůjčíš nabíječku na mobil třeba. To jsem nechápala, proč by stewardka měla takové věci dělat jako. Pokud můžeš vyhni se práci s lidmi, kde chodí dotazníky spokojenosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dreamis dobře kouknu.. Děkuji za radu..
Jezdím také často a mě zaráží jak někteří lidé jsou zlí. Třeba teďka když prostě zaměstnanci ve vlaku nejsou, nemůžou stíhat bohužel vše tak někteří začnou nadávat přímo těm stevardum, kteří za to defakto nemůžou…
Jak jsem psala výše, zatím jsem na sš, ale mám pak namířeno dělat do nemocnice takže mě práce z lidmi nemine… Jinak komunikuji až moc, nemám problém se bavit s kýmkoliv, vím že lidi jsou všelijací a nebudou vždy cestující milý, ale myslím že bych to zvládla. Podívám se ještě po internetu.
Ještě jednou děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eelinna ano. Jsou tam i lidé, kteří anglicky umí úplné základy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eelinna no jo jenže v nemocnici si dnes i sanitařka příjde na hezké peníze, co pak takova sestra ta ma jeste víc. Vím cca platy v praze a fakt to neni nic spatneho. Regiojet ve srovnaní nebude urcite zádná hitparada, ale jejich platy fakt nevim, osobne nikoho kdo tam pracuje neznam. Ono cloveku se delá prace co je opruz lip kdyz aspon jsou za ni hezke penize. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eelinna píše:
@stinga chtěla jsem tam přes prázdniny, víkendy a volna
no tak prázdniny zrovna končí, tak to sis nevybrala dobrou dobu -a přece se budeš učit na maturitu, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dreamis vím že nebudu mít plat kdoví jaký,,, jde mi o to hlavně něco mít a vydělat si aspoň pár korun… Ono tady na Ostravsku brigády moc nejsou a už když něco najdu tak je to vážně za málo… Vím, že to bude náročné to dát dohromady se školou, ale práci co sem měla teď sem dělala 7 dní v týdnu až do večera… Chtěla bych fakt dělat aspoň ty víkendy, svátky, různé volna atd… Na výšku už půjdu do Prahy, kde si pak také najít práci. Doma mě nic nedrží takže když budu volné dny jezdit tak pro mě lépe jelikož já sem strašně akční člověk a musím pořád něco dělat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit